A fost foarte frig, foarte frumos si cu multe satisfactii.

Transmisia paradei de Ziua Nationala reprezinta in fiecare an un reper pentru noi, ca jurnalisti.

Va multumim ! Pentru ca si anul acesta, dintre toate posturile tv de stiri (concurenta serioasa, angajament deplin si al lor) ne-ati preferat pe noi.

Cu ministrul apararii, Gabriel Les.

Cu generalul Nicolae Ciuca, seful Statului Major al Apararii si gen. Sheryl Gordon, sefa Garzii Nationale din Alabama, invitatul surpriza la Antena 3 de Ziua Nationala

 

4 COMMENTS

  1. Pai cum sa nu ne uitam la voi,A3,cand sunteti jurnalisti profesionisti,aveti cele mai serioase analize si intrebari!Mi-a placut tinuta Sabinei,portul nostru e minunat,totdeauna proaspat si oricine il imbraca impune,cum a rezistat eroic cu capul neacoperit si nici urma de tremur pe ger,doar au fost ore bune de direct!Am mai si spus ieri,spun si acum ati fost impecabili!Asa am cunoscut-o pe dna general american Gordon,interviu placut,parca emana onoare,asa am simtit-o!Va multumim si noi ca sunteti!

  2. Pentru puțin! Adică pentru rolul de “buturuga mică” pe care vi l-ati asumat și care, pana la urma, va răsturna carul cu prosti din presa naționala. In aceeași ordine de idei: veți avea, și vom avea mult de uzmit la carul prostiei ce amenință sa se reverse asupra tuturor cu ocazia campaniilor electorale din 2019–nici nu vreau sa ma gândesc la discursurile fără cap și coada ale lui Valceanu sau la obrăzniciile mieroase ale lui Gorghiu, Ardelean sau Prisca cărora le veți servi de tribuna. Deocamdată aplauze la scena deschisă pentru ținuta programelor Dvs!

  3. Cu placere. Da, pe grafic se vede la 10:02 ca am mutat pe Cartoon Network cand a inceput dide sa intre in vrie…

Leave a Reply