Puiu Haşotti a anunţat miercuri seară că a demisionat din Partidul Naţional Liberal (PNL) la începutul acestei săptămâni, după o perioadă de 27 de ani de activism politic în cadrul celui mai vechi partid istoric din România.

‘Unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înţelege, fie nu sunt de acord cu ele iar PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu’, şi-a justificat fostul parlamentar demisia într-o notă trimisă presei.

În finalul mesajului, Puiu Haşotti dezminte zvonul, care circula deja la Constanţa, potrivit căruia ar fi primit o ofertă politică din partea ALDE, pentru a ocupa o funcţie în guvern: ‘Nu m-am înscris şi nu am de gând să mă înscriu într-un alt partid. Doresc succes PNL!’.

Puiu Haşotti a transmis în plic, la sediul filialei judeţene Constanţa a PNL, demisia sa din partid iar actualul lider al liberalilor constănţeni, deputatul Bogdan Huţucă, a confirmat primirea documentului.

Puiu Haşotti are gradul de profesor universitar şi a devenit membru al PNL pe 6 ianuarie 1990. A obţinut cinci mandate de parlamentar (de două ori deputat şi de trei ori senator), a fost vicepreşedinte al PNL, ministru al Culturii şi membru al Convenţiei pentru viitorul Europei, organism care a lucrat la proiectul Constituţiei Europene, sub egida lui Valéry Giscard d’Estaing.

3 COMMENTS

  1. S-a saturat si el de cate sfori a tras si cat a batut palma in spatele cortinei cu oamenii lui Mazare. Putine filiale din taraale PNL au fost la remorca PSD precum cea din Constanta.Pentru PNL e mai bine asa,ca in orice partid talibanii ar trebui sa faca pasul in spate mai ales ca si-au facut si plinul …

Leave a Reply