Vicepreşedintele PNL, Alin Tişe, a criticat dur atitudinea pe care reprezentanţii USR Cluj o au în Parlament, precizând că, deşi au promis că vor fi altfel, au ajuns „să doarmă în Parlament”.

Liberalul a spus că nu e normal să vii să explici că dormi pentru că te-a plictisit bugetul de stat, când ca ales al Clujului ar trebui să te baţi pentru proiectele din zonă.

„Uitaţi-vă ce se întâmplă în acest partid nou, în care fostul meu coleg de facultate, care înainte de a face politică ne spunea cum o să renunţe la venituri şi că niciodată nu o să poată să aibă venituri aşa de mari ca un parlamentar, acuma are vreo 170 de milioane lei (ROL-n.n) pe lună şi doarme în Parlament. Dar nu numai că doarme, ne spune că a adormit pentru că este plictisit de buget, când ar trebui să se bată pentru proiectele Clujului. Repet, este strict problema dânsului. Celălalt coleg de la deputaţi, îmi scapă cum îl cheamă (Adrian Dohotaru-n.n), ne spune că se bucură că merge să mai facă un duş în biroul lui Goţiu. Aceşti oameni au primit 22 la sută din procente în Cluj-Napoca. Cu alte cuvinte, aceşti oameni au promis că vor fi altfel, iar ei au ajuns să doarmă în Parlament. S-a ajuns acum ca Parlamentul să consume şi noaptea curent. Ştiţi că, într-o lună, Casa Poporului consumă curent cât un orăşel mic? Acum va trebui să meargă lumina şi noaptea pentru că parlamentarii USR vor să doarmă acolo, generând cheltuieli suplimentare, iar peste zi vor dormi în Parlament. Nu am înţeles ce pot face noaptea acolo, ce păzesc acolo noaptea, atâta timp cât Parlamentul trebuie convocat? Vă spun că lucrurile nu sunt în regulă. Sigur, nu sunt ipocrit să nu ştiu că întotdeauna Puterea îşi impune punctul de vedere. Şi eu am avut multe amendamente, dar măcar am încercat să le susţin. În schimb, ei dorm şi, mai mult, ne spun că dorm pentru că s-au plictisit când ar trebui să se bată pentru proiectele Clujului. Nu neapărat pentru proiectele municipiului sau ale judeţului, ci pentru proiectele regionale precum spitalul de urgenţă, centura de sud a municipiului Cluj-Napoca, autostrada Transilvania, devierea cursului Someşului etc.”, a spus Alin Tişe presei clujene.

Reacţia dură a vicepreşedintelui PNL vine după ce senatorul USR de Cluj, Mihai Goţiu, a fost surprins dormind în timpul dezbaterilor pe marginea adoptării bugetului naţional. Mihai Goţiu a fost ales senator pe listele USR Cluj, iar în prezent deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului. Salariul său este cu mult mai mare decât al unui simplu senator. Goţiu încasează nu mai puţin de 16.000 de lei net, sumă la care se adaugă cheltuielile de transport (cu avionul), sumele pentru cabinetul senatorial, precum şi diurne, cazare etc.

 

28 COMMENTS

 1. Off-topic:

  D-le, e foarte bine ca s-a dezincriminat abuzul in servici, ca acum pot sa ma duc si eu linistit la servici!

  P.S. A spus unul care era absolvent de facultate de drept cica, si care a intrat prin telefon intr-o emisiune, il citez: “In legatura cu discriminarea abuzului in serviciu…”! Ala nici nu stia limba romana dreacului, el confunda “discriminarea” cu “dezincriminarea”!! Si cati or mai fi ca el! Geme tara…

 2. Cei de la USR nu numai ca dorm si fac dus prin parlament, dar senatorul USR a fost surprins in nenumarate randuri dormind in propria balega in sala de plen!

  P.S. In legatura cu faptul ca fac si dus acolo, este din cauza ca majoritatea celor de la USR sunt flotanti! Era sa zic ca pute capitala dar o sa zic doar ca geme Bucurestiul de flotanti cu foamea-n gat care au coatele ascutite si care vor sa se se descurce in viata!

  • Esti tare, ce sa zic.. Prin simplul fapt ca te-ai nascut in București esti net superior unuia care, din prostie probabil, s-a nascut in provincie. Te potrivesti cu astia din USR, ei sunt “altfel” de politicieni doar ca apartin acelui partid, asa cum tu, esti bucureștean frate, drept urmare, “altfel” de om..

 3. Cei de la USR nu numai ca dorm si fac dus prin parlament, dar senatorul USR Mihai Goțiu a fost surprins in nenumarate randuri dormind in propria balega in sala de plen!

  P.S. In legatura cu faptul ca fac si dus acolo, este din cauza ca majoritatea celor de la USR sunt flotanti! Era sa zic ca pute capitala dar o sa zic doar ca geme Bucurestiul de flotanti cu foamea-n gat care au coatele ascutite si care vor sa se se descurce in viata!

 4. Uniunea Salvati Randunelele. ca Romania nu o salveaza sigur.in cel mai bun caz o fac de ras in Europa si toata lumea civilizata.

 5. Şi până la urmă, concret, ce măsuri propui…bre?
  Măsuri concrete trebuiesc luate deândată!
  Doar vorbe vorbite să te afli în treabă?

  • Sustin! Sa nu primeasca banutii de cazare, ca doarme la Parlament, sa nu i se plateasca salariul, pentru ca doarme in Parlament in loc sa-si indeplineasca atributiile de serviciu, sa i se impute costurile cu apa, energia electrica, etc. consumate dupa finalizarea programului de lucru….

 6. În 27 ani de democraţie, pe liste s-au înscris doar starlete(cum scriau unii jurnalişti străini) , după 27 ani s-au afumat feţele starletelor încât au ajuns în negura vremii şi nimic nu au lăsat bun în urma lor!
  Să li se facă statui şi naivii să se închine la o arătate nedemnă?
  Să li se facă icoane pictate pe pereţii interiori ai bisericilor să se închine enoriaşii(se închină la starlete/penali/hoţi)?
  Să construiască drumuri cu numele lor să aibă poporul ce călca şi scuipa(cam merită)?
  Să picteze tablouri cu moaca lor ”aşa nu”? Când vor vedea tablourile, oamenii se îmbolnăvesc subit!
  Mai bine să treacă în negura vremii(containerul istoriei jegoase) conform atitudinii lor faţă de conaţionali!

 7. Halalerele astea sa plece la Cluj urgent, sau de unde sunt!. OUT din Parlament!
  Cum adica dorm si fac dus in Parlament? Sunt homeless?
  Sunt adaposturi pentru homeless, sa mearga acolo. Au si dus.
  Ce inseamna porcaria asta si bataia de joc? sunt plictisiti de munca in Parlament, zau? AFARA cu astia!
  Pentru ce platim noi salariul lor ENORM de 22.000 RON?
  Si ce pazesc noaptea acolo? asta au zis? Pai sa fie angajati ca paznici -security pe 1450 Ron salariu, clar?.
  Vorbesc foarte serios!!!, Parlamentul nu este Hotel si nici bordel!
  Doresc masuri urgente si sa fie dati afara acesti indivizi sau individe!
  Daca nu, am sa reclam la RAPPS sau unde trebuie, faptul ca Parlamentul este folosit pe post de Hotel si atunci sa ne spuna cei care au in sarcina administrarea cladirii, cand devine Parlamentul si bordel?. Atunci sa plateasca clientii hotelului si bordelului, nu poporul din taxe, da?
  In mod normal este o problema de paza. Vreau sa stiu si eu cine se ocupa de paza si securitatea interna a Parlamentului (cum se numeste firma de paza?) si de ce nu a luat masuri? Sa inchida si securizeze cladirea Parlamentului, dupa ce activitatea parlamentara din cursul zilei s-a incheiat.
  URGENT sa se rezolve porcaria asta!
  Daca se produce un incendiu acolo?
  Cine raspunde? Firma de paza este vinovata. Si ii anunt ca vor raspunde penal in caz de orice accident.
  Regulile de functionare interna si de administrare a Parlamentului nu se mai respecta? Zau? de cand? Atentie! vcor raspunde si administratorii si serviciul de paza!
  CE DRACU au ajuns Romania si institutiile sale reprezentative, SAT FARA CAINI?
  Afara cu astia care dorm acolo si cu un sut in fund.

 8. Nenea FINUL LUI BOC devine mereu foarte vocal atunci când vânează câte o funcție in partid sau prin administrție.. Lepra asta de om nu e deloc mai brează decât GOȚIU, difernța fiind doar că în timp ce GOȚIU doarme prin Parlamnet TIȘE iși mai trage cate un bloc de 15 etaje in centrul Clujului. Un bandit acest TIȘE, o jigodie, un ticălos care nu a lucrat o zi undeva în afara de politica… Nu se pricepe la nimic decât la făcut bani pentru el și la acumulat averi,.. Nenea miliardarul TIȘE. Locul lui era la PUSCARIE lângă BICA și Uioreanu.

  • Ce-are sula cu primaria, bre ?! Crede-ma, “nici mie nu-mi place Parazitii”… dar aici e vorba despre altceva…ai citit, doar doar simti o nevoie… de exprimare ?!

   • @dan-altul,
    .
    Nu, bre, n-ai dreptate adică, are ”sula cu prefectura” dacă citești mai atent!
    Ceea ce citim mai sus se constitue în material publicitar grețos al unuia care calcă pe capete de cadavre pentru a parveni, scopul lui de ascedere la funcția de șef al PNL, el fiind finul lui bOC, scuzând mijloacele.
    Ș-acum eu ce să fac, adică să-l apreciez, cum ar veni, văzându-l pe acesta cum îi dă la gioale somnambulului sau concitadin aliat și-n consiliul județean, și în opoziția parlamentară?
    Nu , nu zic dăcât : ”Întărâtă-ii drace că și mie-mi place! și, obligatoriu urarea:”Tișe Președinte !”

 9. Ce vad eu in legatura cu referendumul propus de Iohanis. Stiti ca a scazut increderea in el si sfanta icoana dna,mai adaugam si “cocalareala” din ultimele zile si tinand cont ca se vrea pozitionata ca imagine a tarii care”distruge si elimina” coruptia,s-a gandit la comun resuscitarea in forta prin referendum pentru care se arunca bani destui. Nu au cum sa ceara fonduri mai mari deoarece nu mai au sustinere si in plus,marii capi straini si-au dat seama cu ce se papa manevra peste care se pune cireasa goala de continut dar cu prejudicii urisse.
  Concluzie: 🙂 🙂 🙂 referendumul va inlocui “sustinerea” care se facea prin sondaje,actualmente sub 30/100 optimist pt.sfanta icoana dna!
  Ar fi mult mai bine si avantajos sa boicoteze referendumul alegatorii sau sa voteze NU sa vedem cum se simte “cloaca” 🙂 🙂 🙂 🙂

  • Completare: referendumul este capcana perfecta prin care alegatorii nestiind despre ce este vorba si ce se urmareste in viitor, vor merge la vot si capii vor folosi votul in favoarea lor:”alegatorii au fost deacord cu noi si ne-au dat mana libera sa actionam confirm vointei noastre” ca beneficiari ai voturilor. Nimenu nu garanteaza stoparea abuzurilor de orice fel,dar vor referendum de la necunoscatori ai legii pentru a mentine haosul si bataia de joc in toate domeniile!
   Se vrea acceptul poporului pentru continuarea abuzurilor si haosului fara raspundere in fata legii!
   Asta vad eu la momentul de fata si nu am cum sa gresesc! 🙂 🙂 🙂

 10. Guvernul Ciolos a reusit o mare performanta, a negociat scoaterea vizelor pentru Canada. Se aude la antena 3 ?

  • Guvernul ciolos si inca vreo alte 5 guverne. Adica e ca si cum ai fi hartie igienica si scapi curata printre stersaturile de rahat. Asta pt ca ai noroc, nu pt ca ai trei straturi

     • Canada voia FF MULT un tratat cu UE, in care fiecare tara UE a avut drept de veto (clauza de Veto NU a fost negociata de Cilos, ca sa vezi;p). DEci: fiecara tara – in ideea ca Canada vrea f mult acest tratat, a impus cate o conditie ca sa nu dea cu veto. deci: cand ALTCINEVA negociaza ca ai voie sa dai veto, iar tu conditionezi lipsa acelui veto de vize, cam cine crezi tu ca merita laudele?

  • Daca tu crezi ca negocierea aia incepe dimineata, si se termina la amiaza, atunci.. ‘ghinion” ! E ca si cum ai spune ca basssescu ne-a bagat in UE,in noaptea lu’ 2016 spre 2017…
   Inteligenta baune, adeseori… s-aude la cosmin ?!

  • Cel care a introdus eliminarea vizelor pentru Canada in tratatul CETA inca de acum 3 ani a fost Corlatean.

 11. In curand vor fi si primii copii nascuti in Parlament. Astia de la USR zici ca au cerut azil politic in Parlament si poate toarja si un plod ca sa aiba cetatenie parlamentara si sa fie parlamentar pe viata!
  Sau… le-a luat guru Nicusor salariile, ca la sectanti;))

Leave a Reply