Victoria fortelor de dreapta. Imagini spectaculoase si suta la suta autentice.

CANDIDATI - CLUJ preda udrea coarne

basesticla base bere

base blaga sprit base-roman1_26646100

basescu-bani- FMI tiganci basescu

cioaba_basesc basescu-la-volan - plasme si wall

 

 

 

19 COMMENTS

 1. Victor Ponta, ca şi Traian Băsescu, nu a fost votat de militarii din Afganistan

  Ultimele scrutinuri din Afganistan:

  22.11.2009: Geoană – 253 voturi, Băsescu – 176, Oprescu – 142, Antonescu – 71

  09.12.2009: Geoană – 408 voturi, Băsescu – 301 voturi

  29.07.2012: DA (demitere) – 1.115 voturi, NU – 468 voturi

  02.11.2014: Iohannis – 151 voturi, Ponta – 61 voturi, Macovei – 61, Udrea – 11

  • DELIR IN CULTUL PERSONALITATII

   cristiana anghel:
   “Victor Ponta, în calitate de reprezentant al voinței poporului suveran, va rămâne, în această mare casă a poporului român, acel perete dinspre răsărit, pe care toți românii să-și poată agăța, cu durere, dar și cu încredere, icoana dreptății și candela speranței”

 2. astia care ii prezinti in poze nu sunt de dreapta. aia de dreapta au firme, muncesc si incearca sa aduca valoare adaugata mare, ca sa aiba loazele bani de seminte, si guvernul ce fura. deci au alta treaba si nu sunt in politica.

 3. Poze elocvente si foarte graitoare pentru un regim ce ar trebui uitat cat mai repede. Persista totusi acea intrebare, oare de ce ii mai vor inca miloane de oameni. Oare pentru a vedea noi poze ?!?

 4. Asta e capatos.ro sau radutudor.ro ?
  Mai lipsea poza cu Boc in curu gol la dus. Probabil Ponta nu transpira, nu bea bere si nu rade, de aia e bun de presedinte.

 5. Planul era asa:
  Adversarul lui Ponta in turul II sa fie Udrea sau Macovei. Astfel, perdeaua de fum a fost ,,cearta” dintre Basescu si Macovei. L-au pus la inaintare pe Iohannis tocmai pentru ca el sa se dea lovit si sa fie inlocuit de Udrea sau Macovei pentru turul II.
  Acest plan a fost dejucat, insa, de cei de la PSD cand au venit cu ideea tandamului cu Tariceanu. Astfel ca deja din acel moment batalia pentru presedentie a fost castigata.
  PSD a facut tot posibilul ca Tariceanu sa fie pe locul III astfel incat inlocuirea lui Iohannis cu Udrea sau Macovei sa nu mai fie posibila. Zic Udrea sau Macovei pentru ca pentru oamenii din spatele regimului Basescu oricare dintre acestea ar fi fost acceptata.
  Evident ca neiesindu-le planul isi zmulg parul din cap fiind nevoiti sa defileze cu Iohannis.
  Teoretic Ponta ar trebui sa ia peste 60 % dar practic 4-5 procente inca mai pot sa deturneze oamenii din spatele regimului Basescu.
  Daca ar fi ajuns Udrea sau Macovei in turul II batalia ar fi fost mult mai stransa cu sanse reale de recuperare a diferentei . Asa …

 6. Ponta si Iohannis au discutat despre ce e mai fierbinte in acest moment. Hotia e generalizata din pacate iar de cei din strainatate se folosesc toti.
  Ideea e ca regimul Basescu a last tot omu’ sa fure din ce in ce mai mult tocmai pentru a nu iesi in strada la demonstratii si pentru ca cei din spatele regimului sa fure si mai mult fara sa fie dati jos de multime. Asta a fost cheia ultimilor 10 ani.
  Gasca din spatele lui Iohannis tocmai deaia mai are o sustinere de peste 40 % pentru ca cel mic care a furat si el cat a putut pentru a-si completa veniturile acum sta si se gandeste ca poate o sa vina vremea sa nu mai poata sa fure. Si atuncci din ce o sa traiasca? … asa a ajuns sa sprijine ,,dreapta”.
  Ca diploma care si-a cumparat-o nu-l prea ajuta si o competitie mai apropiata de capitalism il trimite la sapa de lemn.
  Om trai si om vedea …

 7. domnule tudor va consider un om echilibrat in propriile convingeri dar as vrea sa stiu daca se poate ce parere aveti despre emisiunea de aseara “moderata” de dl gadea? bineinteles am avut optiunea telecomenZii pe care am folosit o dupa numai 2 minute.

Leave a Reply