Premierul ungar Viktor Orban l-a felicitat miercuri pe republicanul Donald Trump pentru victoria în alegerile prezidențiale din SUA, postând pe contul său de Facebook că este ‘o veste grozavă’ și că ‘democrația încă trăiește’, scrie Agerpres.

Viktor Orban este considerat omul problema al Europei, politician cu certe manifestari autoritariste, un jucator la doua capete, un pion al lui Putin in UE si NATO.

Orban i-a oferit functia de europarlamentar din partea Ungariei celui mai mare antiroman in viata, Laszlo Tokes. Care este inca cetatean roman…

08-orban-tokes-agerpres-7635179-465x390

7 COMMENTS

 1. E probabil cel mai amuzant mesaj trimis de la bufonul Europei 😀 E chiar amuzant să fi prost 😀

 2. Tokes, premiat de Băsescu, o să aibe curățenia română atât timp cât vrea el. Nimeni nu-i va putea retrage cetățenia dobândită prin naștere… din păcate. Cât despre Orban, se știe ca este un xenofob și un idiot care încă visează la un stat, fals, creat din teritorii furate, așa cum era Ungaria Mare. Probabil că speră la ajutor de la unul ca el …

 3. eu nu cred ca e cel mai mare antiroman in viata. poate fi un mare promaghiar, Antiromani mai mari si in viata, din pacate candideaza toti la alegeri in decembrie

 4. 🙂 🙂 abia am reuşit să scăpăm noi de ”era cretinilor” şi a intrat tot globul pe această linie…perturbatoare şi aducătoare de pagube imense !

 5. PSD-isti iau pupat la țâțână și au primit fel și fel de drepturi, pe care nu le meritau. Trăiau în România și trebuiau să se supună acelorași legi ca și partidele din România ! Fără nici-o excepție.
  Dar PSD-iști să poată ajunge la ciolan, aveau și au nevoie de EI.
  NU a cerut nimeni să se debaraseze de ei, și iau votat fără rezerve. Fără să se gândească măcar la faptul că ajută PSD-iști să intre la pârnaie, iar lor Tocheșilor lea convenit.

  FAPTUL CĂ LA FELICITAT PE DONALD TRUMP ( părerea mea ) ESTE UN GEST DE BUN SIMȚ și CURTUAZIE între mai marii lumii.

 6. Felicitari d lui Orban Viktor pentru pozitia clara impotriva emigrantilor are coloana vertebrala si nu sta aplecat in fata Bruxelului militeza pentru pastrarea identitatii nationale a culturii si valorilor nationale cit si reintegrarea tuturor maghiarilor ramasi in afara granitelor dupa tratatul de la Trianon acest subiect a afirmat cu tarie ramine o durere in inima tuturor cetatenilor maghiari atit in patria mama cit si celor ramasi in afara granitelor Ungaria si astazi militeaza pentru refacerea teritoriilor pierdute prin semnarea de catre EVREI si a marilor puteri a acestui Tratat rusinos orice cetatean maghiar are datoria morala sa apere interesele Ungariei Milenare..citat ORBAN VIKTOR
  ……..DE ce conducatorii romani nu au acest curaj ferm referitor la Tratatul Ribentrob Molotov referitor la Basarabia de ce stau aplecati in fata UE si a Americii daca AMERICANII iubesc atat de mult Romania cetateanul roman nu merita atata respect din partea SUA sa calatoreasca in state fara vize …..

Leave a Reply