Adrian Zglobiu, barbatul care, in mai 2014, l-a scuipat pe fostul presedinte Traian Basescu, la Constanta, ramane cu pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare si 40 de zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce Curtea de Apel Constanta a respins apelul procurorilor la decizia Judecatoriei.

Magistratii Curtii de Apel Constanta au respins, joi, ca nefondat, apelul formulat de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta impotriva deciziei Judecatoriei din 24 noiembrie, prin care barbatul era condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii, transmite Mediafax.

7 COMMENTS

  1. Nu numai scuipat, trebuie să-l huiduie şi să arunce cu orice în el ca să îşi amintească că şi-a bătut jpc de o ţară şi de o naţiune! Păcat de Zglobiu!

  2. Basescu ne-a scuipat in ochi si in gura cu “aliatii” impreuna pe noi cei 7,4 milioane de cetateni romani si nu s-a sesizat nimeni ! 7,4 mil X trei luni trebuie sa-i fie pedeapsa !

  3. daca s-ar face o campanie de donatii intrun cont pe numele acestuia , 1 milion de romani ar dona 1 ron acestui cetatean care ne-a razbunat cu flemga data lui Bas-Gaozescu (fotomodel la bauturi spirtoase )

  4. Dom-le, e neclar. Am înţeles că decizia instanţei a fost de 3 luni cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii, iar procurorii au făcut apel. Da’ ăştia ce voiau din moment ce contestau decizia instanţei? Că poate voiau anularea ei ş-atunci instanţa care le-a respins apelul e de huiduit. Sau voiau 5 ani, sau ce?

  5. Trebuia sa-si detoneze bomba din jurul burtii sa explodeze si sa satisfaca pofta de ura a postacilor de la antena3 …asa au fost crescuti

Leave a Reply