Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, exprimă, într-un interviu acordat AP, necesitatea reformării Partidului Social-Democrat, cerând organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea unui nou lider al formaţiunii, în contextul crizei generate de inculparea premierului Victor Ponta

“Suntem într-o situaţie de criză…, cu preşedintele partidului pus sub acuzare şi cu vicepreşedintele condamnat” pentru corupţie, afirmă Valeriu Zgonea, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press.

“Sistemul din România aminteşte de mentalitatea comunistoidă, lucru care ne afectează credibilitatea. Trebuie să schimbăm mentalitatea…, acest lucru ne este cerut de noua generaţie. Din păcate, partidele din opoziţie sunt şi mai puţin reformate”, afirmă Zgonea.

Partidul Social-Democrat are nevoie de “reforme profunde” şi de un congres extraordinar pentru alegerea unui nou preşedinte.

11 COMMENTS

 1. Terminaţi odată dreacu cu mahalaua asta că distrugeţi tot ce aţi construit! Bă milogilor şi leneşilor, mincinoşilor şi hoţilor distrugeţi imaginea acestei ţări iremediabil! Şi mai spuneţi în gura mare că opziţia …!

  • Corect.Si se cam vede ca nu a luat BAC-ul decat atunci cand, la viata lui, o fi trecut vreodata Dunarea.

 2. Ce o fi aia “mentalitate comunistoida”? Se refera la iohannis si la felul in care arunca ala cu paltonul sau ce? Aruncarea cu paltonul va ajunge foarte curand proba olimpica iar astia, in nestiinta lor, fac acum misto de iohannis.

 3. Uite cine vorbeste! Asta tot se crede Mihai Viteazu. De mult trebuia sa primeasca un sut in cur sa se duca dracului. Altfel, este piatra de moara de gatul lui Ponta.

 4. Zgonea trebuie IZGONIT! Ce tupeu are jenantul ăsta după ce că nu e bun de nimic! Vezi-ti dom-le de nevastă, fa dracului și tu un copil, ,ocupa-ti timpul cu altceva și dute dracului, că și așa ai ocupat funcția asta de pomană.

 5. Fratili de cruce a lui Mihai Viteazul a luat-o cu “metalitatile comunistoide” si cu nelipsita credibilitate.
  Ce le place politicienilor cu “credibilitatea”. Se vrea si se vede si asta mare sef de trib.
  Cred ca e nevoie de tatutu Iliescu si d-nul Nastase sa mai puna picior in pragul partidului, astia s-au incaierat rau de tot.

 6. Revin cu un comentariu si cu certitudine va da nastere la comentarii.
  Cred ca mai indreptatit pentru o functie de conducere a PSD ar fi indicat dl. Oprisan.
  Acum cand PSD este in agitatie domnia sa ar fi persoana cea mai indicata alaturi de dl. Dragnea si n-o spun intamplator.

 7. Zgnonea pare a fi un fel de Cristian Diaconescu. Il vom vedea in viitor consilier prezidential al lui Iohannis?
  Sau e o versiune de tipul Aspazia Cojocaru or avea vreun dosaras pentru el?

  Un lucru e sigur: procurorii niste curajosi, politicienii niste fricosi!!

  Pe cand vor riposta politicienii prin schimabarea unor legi care sa-i puna pe procurori la acelasi nivel cu judecatorii adica sa nu aiba superiori care sa le spuna ce dosare sa instrumenteze si ce dosare sa puna la “conservare”.

  Se vede cu ochiul liber ca dosarul Microsoft a fost “praf in ochi” pentru a putea intra din plin in guvern si in toti membrii PSD fara insa a atinge PDL si PNL.

  PNL, PDL, Basescu si compania sunt linistiti pentru ca sunt siguri ca procurorii au pusa “botnita” prin sefii numiti de ei, daca li se acorda independenta veti vedea cum vor tremura de frica.

  Ponta… ai curaj sa infrunti pe sefii procurorilor si sa le dai LIBERTATE procurorilor printr-o lege?

Leave a Reply