Home Articole Zgonea-presedinte executiv PSD cu 36 filiale in spate

Zgonea-presedinte executiv PSD cu 36 filiale in spate

2208
7

Dupa cum va anuntam de acum 2 saptamini aici pe blog, Valeriu Zgonea și-a depus joi documentele necesare înscrierii candidaturii sale la functia de presedinte executiv al PSD.

Pentru înscrierea candidaturilor la funcțiile de conducere, președinte executiv sau vicepreședinte, este nevoie de depunerea în scris a cel puțin două adeziuni de susținere, dintre care una din partea filialei din care face parte.

Potrivit unor surse din PSD, Zgonea are susținerea a 36 de filiale și a depus pentru fiecare câte un document care atestă acest lucru.

Aceleași surse arată că liderul deputaților PSD, Marian Neacșu, vizează funcția de secretar general al partidului, funcție care nu este eligibilă, secretarul general fiind numit după Congres.

Comitetul Executiv Național al PSD urmează să valideze vineri candidaturile pentru funcțiile de conducere.

7 COMMENTS

  1. Asta presupune că indiferent dacă e sau nu votat tot va intra în Parlament prin partid. Nu e normal aşa proiect. Noi poporul trebuie să alegem şi să votăm individul nu să-i ştampilăm prin sigla şi adunătura de partid. Personal şi chiar mulţi din concetăţeni nu-l vrem în adunătură: să candideze cu nume şi prenume toţi ca să poată simţi pe pielea lor cît de iubiţi şi adoraţi sînt ca procent de vot per capita!

    • Zgonea este reprezentativ pentru PSD. El personifica exact cum este PSDul in momentul de fata: las, obedient, lipsit de curaj.

  2. Faptul ca Valeriu Zgonea e un caraghios, si este, ar trebui sa puna un mare semn de intrebare privitor la sustinerea de care se bucura in teritoriu. Cele 36 de filiale sunt, toate, amatoare de comicarii sau Zgonea ofera ceva mai mult decat buna dispozitie celor care-l sustin? Ce functii reale ocupa in structurile de putere caraghiosii, sau, de ce sa nu extindem problema, amorfii de tip Cazanciuc? Reforma lui Dragnea va fi sau nu o simpla operatiune de cosmetizare a partidului majoritar, in genul aceleia data de “academizarea” discursului SRI recent performata de Mr Hellvig? Desigur, orice reforma cere timp pentru a se impune si orice inceput, fie el de ordinul vorbariei “academice”, e de salutat, dar un mare partid de stanga fara caraghiosi si “mutulici” la varf , sustinuti de hahaiala sicofantilor provinciali, de umbrele istoriei indepartate, sau de factiuni cu scopuri neelucidate care impun omerta personajului promovat (Cazanciuc e un caz de neexplicat doar prin eventuala rudenie cu seful guvernului), un partid solid, deci, situat clar pe stanga spectrului politic nu strica niciodata.

  3. Ce tot aveti cu Zgonea? E proaspat casatorit? Este! A fost muncitor si are origine sanatoasa? A fost si are! A facut si el scoala cum a putut si pe unde a putut? A facut! Este echivalentul in viata al lui Mihai Vitezu? Este! A fost preocupat de contraceptie si sexualitate? A fost si este! Este presedintele Camerei Deputatilor, al treiea om in stat cum ar veni? Este! Asa ca nu va inteleg ce tot aveti cu el! JOS labele de pe Zgonea!!!……. Felicitari PSD! Dovediti inca odata ca la locul potrivit alegeti omul NEPOTRIVIT. Cu Zgonea presedinte va va fi mai rau ca inainte.

    • Nu este echivalentul in viata al lui Mihai Viteazul. Au fost colegi dupa spusele lui Zgonea deci este contemporanul lui Mihai Viteazul ramas in viata!!

  4. In afara de sustinerea celor 36 de filiale cea mai importanta este sustinerea fostului sau coleg Mihai Viteazul. Il revigoreaza colegul Mihai Viteazul pe Zgonea cel fatigue, vorba americanului!

Leave a Reply