Ambasadorul SUA la Bucureşti, Excelenţa Sa dl.Hans Klemm, a răspuns unei întrebări pe pagina de Facebook a Ambasadei, în cursul unei sesiuni de chat referitoare la situaţia în care se află cele cinci televiziuni ale trustului Intact după descinderile ANAF din 15 februarie 2016.

“Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”, a spus Hans Klemm.

Constatând că informaţiile care au ajuns la înaltul reprezentant al SUA la Bucureşti sunt insuficiente pentru formarea unei opinii obiective, directorul Antena 3, Mihai Gâdea i-a trimis o scrisoare care conţine precizări esenţiale în acest caz:

In primul rând, sentinţa la care se face referire atât în media cât şi în comunicatele oficiale, cea din 8 august 2014, nu priveşte niciuna dintre cele cinci televiziuni, adevăr confirmat şi de procurorul şef al DNA, dna Laura Codruta Kovesi în declaraţia facută pentru ziarul Adevărul în data de 10 august 2014. În legătură cu acea sentinţă justiţia s-a înfăptuit până la capăt: 13 persoane şi-au primit condamnările, iar bunurile mobile şi imobile prevăzute în sentinţa pentru confiscarea extinsă au fost executate încă din 2015. De atunci toate imobilele în cauză inclusiv cele care adăpostesc sediile celor cinci televiziuni ale Intact Media Group sunt înregistrate cu toţi paşii legali în proprietatea statului român. Sentinţa din august 2014 şi nicio altă decizie judecatorească nu vorbesc şi nu impun evacuarea clădirilor, ci doar valorificarea lor. Ca urmare nu a existat şi nu există nicio opoziţie din partea vreunui reprezentant al intact Media Group în legatură cu punerea în aplicare a vreunei decizii judecatoreşti”, spune directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

51 COMMENTS

 1. Pentru mine a fost un şoc azi în mijlocul zilei cînd am dat peste material! Sincer! Am simţit că-mi plesneşte capul!
  Şi pentru că mulţi nu-şi văd bîrna din propriul ochi dar nici gunoiul real din activitate, vă mai dau un material pentru a trage concluzii: https://www.facebook.com/100010139762898/videos/220842021597122/
  E tradus încît se poate citi direct din video!
  Oare au dreptate?
  Care dintre ei?
  Ştie cineva de la noi?
  Posibil: ghinion!

  • Vorbim de de Hans ambasadorul ANAF ?
   Sau de Hans recuperatorul?
   Sau de cine vorbim aici ?
   Io cred ca n-a fost informat, a crezut ca ANAF e televiziunea asuprita de regim si a vrut sa o apere. Ca asa am invatat eu de mic copil la Vocea Americii si Europa libera ca in democratie se APARA PRESA si nu procurorii si securistii acoperiti din ANAF.

   Freedom of press sau freedom pentru regimul securist sa ne duca in dictatura?
   Si pe urma fac unii pe miratii ca lumea critica US si ca cica astia ar fi anti-americani. Nu, sunt oameni care iubesc cu adevarat democratia si libertatea presei.
   Doar in dictatura daca critici esti deja catalogat anti.

   • Contul fals de pe facebuci de pe care i-a fost pusa intrebarea lui Hans Klemm a fost creat chiar de functionarii ambasadei americane pentru a-i da prilejul ambasadorului sa-si exprime aprobarea deplina fata actiunea ANAF de scoaterea in strada a Antenei3. Si asta pentru ca Romania este o colonie, iar USA sunt proprietarii coloniei.

   • La Vocea Americii, se apara dintotdeauna nu anumite segmente din societate unii impotriva altora ci DREPTATEA. De ce sa nu se apere procurorii, ce sunt ei, dusmanii poporului cumva ? Pentru instaurarea ordinii si a legii sunt de multe ori mult mai necesari decat multe publicatii care promoveaza incultura, pornografia si interesele celor care le sunt patroni. Asa ca mi-e greata cand vad cum inghititi pe nemestecate prostiile ca presa e Dumnezeu si Legea e o cenusareasa.

  • Aberatiile acestui individ ce se pretinde ambasador?!? ( de cand mbasadorii comenteaza pe feisbuc actiunile institutiilor financiare si sentintele judecatoresti din tara gazda?????) nu pot fi egalate decat de minciunile lui Gordon asistentul secretarului de stat american care pretindea ca la referendum au avut loc fraude de amploare nedovedite nici in zilele noastre!!!!! Adica ala, adica Gordon debita niste minciuni sfruntate. Asa si cu acest asa zis ambasador… Ne mai miram ca ungurii au chemat in parlament ambasadoarea SUA ( o producatoare de soap opera) de s-a speriat aia nici n-a mai venit la post. Poate ca si noi trebuie sa procedam la fel sa-l chemam pe Klem asta in parlament sa il intrebam ce-i cu prostiile pe care le debiteaza. Daca vrem sa ne respecte, daca nu o sa ne scuipe de cate ori ii vine….ca de ex acum cu acest comentariu.

   • lasa ca radu tudor e cu americanii in cuget si in simtiri…..sa nu cumva sa ziceti ceva de nato si america ca e mare jale,se supara radu tudor si va trece la bolsevici.bine sua ,aveti perfecta dreptate cu trustul intact.asta ca sa nu fiu bolsevic,cu america pana la capat….indiferent daca au sau nu dreptate.e bine domnule tudor?

 2. CLANTA DE LA AMBASADA AMERICII (CIA) A FOST UNSA BINE

  De-acum toti cei inregimentati sau afiliati HIDREI SECURISTO-BASISTE, care otraveste viata romanilor de 20 de ani încoace, se pot aseza la coada in frunte cu necrofagii, necrofilii si profanatorii de morminte si de istorie TAPALAGA et COMP. la lins clanta ambasadei.
  LINSUL CLANTEI AMBASADEI AMERICANE a devenit un serviciu public in Romania.
  De fiecare data cand ambasadarorul KLEM face cate un comunicat, intelegem ca CLANTA AMBASADEI AMERICANE a fost linsa. Ultima data de catre SECURISTII de la ANAF.

  Referitor la continutul acestor comunicate, e demn de remarcat stilul COLECTIVIST, COLHOZNIC din anii cooperativizarii agriculturii sau nationalizarii mijloacelor de productie, din anii cand cu ura si manie proletara erau infierati si incarcerati taranii si intelectualii.
  Intelegem ca se vrea reactualizarea luptei de clasa in spatiul mioritic.
  Traim cu adevarat un moment ORWELIAN.

  Totodata, din comunicatele BABEI DOSIA (Alina Mungiu Pipidi) intelegem ca se vrea o colectivizare a presei romanesti. Apropo, din dimensiunile BABEI DOSIA ne putem da seama ca BABA DOSIA nu linge doar clanta ambasadei americane.

  De asemenea, ar fi interesant de aflat cat morman de dolari a bagat HIDRA SECURISTO-BASISTA in campania electorala din SUA si in contul cui. Cumva in contul Dnei CLINTON, caci pe cand Dna CLINTON era Secretar de Stat emisarul Departamentului de Stat GORDON si-a facut aparitia in romanica pentru a arunca voturile romanilor la gunoi? Aici am avea nevoie de prezenta de spirit a lui BASICA.

  Pe cand americanii si-au castigat independenta, francezii le-au oferit Statuia Libertatii.
  Pe cand romanii incearca sa-si construiasca o societate democratica, americanii ne trimit emisari care arunca voturile romanilor la gunoi, le recicleaza tocmai in avantajul vechii nomenclaturi securisto-comuniste.

  De curand Dl ambasador KLEM a sustinut o prelegere in Aula unei Univ. din spatiul mioritic despre Miscarea pentru Drepturile Civile ale americanilor de culoare din anii 60. PLictiseala mare.
  Ar fi interesant de alaturat comunicatele Dl KLEM, in calitate de ambasador, de prelegerile dlui din spatiul mioritic. Dlui fiind urmas de COWBOI, e pe sistemul BATE SAUA CA SA PRICEAPA OAIA. De fapt, omoara pastorul ca sa se risipeasca oile.

  In sensul prelegerilor Dlui KLEM poate ar trebui ca si romanii sa organizeze o Miscare pentru Libertatea de Exprimare, iar daca nu pricepe ambasada americana, in cultul stramosilor nostri, poate o MISCARE DE REZISTENTA ANTISECURISTA.

 3. Să vă fie clar: uniţi-vă ca să aveţi mai multă încredere în voi ca echipă să nu poată pătrunde ura şi violenţa verbală în grupul vostru. Încă nu aţi ajuns la limita zero pentru ca eu să afirm că începutul vă va fi îngrozitor! Ştiţi că aveţi aura pozitivă menţinută doar dacă sunteţi uniţi şi împrăştiaţi doar bucurie şi pozitivitate peste tot? Am convingerea că aveţi puterea necesară doar alături de susţinători! Politicienii au 200% vina pentru că doar ei fac legi aprobate tacit şi nu recunosc!
  Indiferent de situaţie, nu vă opriţi şi nu fiţi pesimişti!
  Succes şi multă putere!

    • america are mereu dreptate.vreti sa se supere domnul tudor?daca nu esti de accord cu america si nato clar esti bolsevic.acum inseamna ca au dreptate americanii si ciocul mic.

    • Eu zic ca trustul de presa sa-l dea pe ambasador in judecata pentru atac la imagine in legatura cu sediile lor “furate de la popor”, astfel ca alta data acesta sa se informeze corect inainte de a se baga in seama,iar daca are simpatii politice personale,sa si le tina pentru el,ca doar el nu este Carmen din Baicoi libera sa bata campii. SI IN FELUL ACESTA SE VOR LAMURI MAI MULTE LUCRURI.IAR CINE TACE SI INGHITE GALUSCA IN MOD REPETAT SI-O IA PE COAJA.

  • Şi noi suntem foarte bine informati în ceea ce privește situaţia A3 ,iar informările lui Gâdea sunt documente oficiale ale statului român. Să inţelegem că pentru ambasadorul SUA nu contează ? Îmi vine în minte o vorbă ce ţi se potriveste atât ţie cât şi ambadorului ” marelui licurici” care spune aşa : “Dacă tăceai , filozof rămâneai ! “. În rest , “partea aceasta de Românie ” cum zicea Carmen Avram , îti doreste numai bine !

 4. “It’s all about love”:))) spune Badea, in emisiune…
  Mi-e clar :
  Eram satui de “davai ceas”, da’ nici cu “give me” astia n-o sa fie ce-au sperat bunicii nostrii, in asteptarea americanilor !

 5. Domnule Radu Tudor,
  Va intreb pe dumneavoastra desi nu sunteti direct implicat dar sunteti un jurnalist important al Antenei 3 si cu siguranta puteti oferi o explicatie pertinenta.
  Aseara la emisiunea Sinteza zilei au fost prezentate mai multe postari critice de pe pagina FB a presedintelui Klaus Johannis.
  Aceste postari au fost numite ,, postari fantoma” scrise de persoane cu identitate falsa de asa zisi ,,postaci ai propagandei”. Aceste postari nu aveau fotografie a utilizatorului.
  Surpriza!
  Unul dintre mesaje l-am recunoscut ca fiind scris de mine in luna ianuarie pe pagina FB a presedintelui K.W,J. inainte sa apara scandalul cu evacuarea A3.
  Mesajul a fost critic dar scris intr-un limbaj decent.
  Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca mesajul meu a fost socotit de Antena3 ca fiind ,,fantoma”deoarece nu ar fii avut poza la profil, ceea ce evident este fals deoarece am poza iar contul este vechi.
  Foloseste A3 aceleasi metode de manipulare a publicului ca si propagandistii criticati??

  • Eu zic ca nu ai fost atent la ce se discuta la acel moment in emisiune.Cei de la Antena tocmai ca dadeau o replica altora care spuneau ca se pun mesaje critice de catre “fantome” pe pagina de FB a lui Iohannis,iar in timp ce se aratau diferite postari, Gadea intreba retoric daca pe acele postari poate cineva normal la cap sa le considere din partea unor “fantome”.Asa ca nu da navala,mai sapa si ai sa te convingi de cum sta treaba.

 6. Nimeni, dar nimeni pe lumea asta nu ne va dori binele mai mult decat il dorim noi insine. Cu doar cateva sute de ani in urma domnitorii nostri dadeau cu vatraiul peste bot “ambasadorilor” de pretutindeni care veneau si cereau supunere.
  Acum nici macar nu mai cer acest lucru. Suntem supusi, slugarnici, vanzatori de ce a mai ramas. Unii, evident. Nu toti, dar aia unii fac mai mult rau decat toti.
  Doar un gand.

 7. Cu cat stau si ma uit la conversatia pe web dintre ambasadorul SUA si falsul interlocutor care-i solicita o luare de poziție in conflictul ANAF-A3, cu-atât mi se pare mai straniu răspunsul diplomatului de cariera! Atenție! Hans Klemm. Limbajul, mai ales, nu corespunde limbajului din declarațiile anterioare, unele la fel de “ferme”(citește arogante) prin conținutul lor ca si cea privitoare la speta sus amintita, ba chiar pare un citat din Darren White (SPP-istul american care voia sa înlocuiască guvernul roman cu unul format din cetățeni străini ) ceea ce, cu toată experiența cazona a lui Mr Klemm, dobândita in Afghanistan, suna teribil de fals chiar si pentru o discuție informala pe FB. Din două una: ori Darren White, sau vreun omolog de-al sau, aflat in vizita la Mr Klemm se juca pe calculator așteptând sa-i treacă vremea pana sa plece la aeroport, si-a căzut drept pe tehnica “fantomei”, ori contul ambasadorului a fost uzurpat, ca si cel al interlocutorului, de către vreun hacker pus pe sotii. Tertium NON datur, altfel ar trebui sa credem ca insarcinatii cu Security de la ambasada ori sunt prosti, ori au trecut la partea adversa, si asta tocmai in ajunul pogorârii primelor trupe pe partea noastră a flancului estic!

 8. Badea zicea ca intr un an valoarea terenului confiscat de stat , a scazut de la 60mil. la 10 ! Pai, pentru diferente mai mici s au facut dosare penale ! Se prejudiciaza statul.Sau cineva vrea terenul de pomana ???

   • Asa ar trebui sa inteleaga procurorii , nu eu ! Diferente prea mari intr o expertiza, in defavoarea statului.

    • Pai ce sa intelegi tu,te doare capul la efort.Asa ca iei de-a gata de la mafiotii basisti,cand aritmetica elementara arata ca prejudiciul ala nu are nicio legatura cu realitatea ,cu preturile din piata imobiliara,adica este FALS,iar confiscarile sediilor,care nu au nicio treaba cu vreun prejudiciu, sunt ABUZIVE cu scopul CLAR de a inchide Antenele pentru ca le este frica hotilor si mafiotilor de adevarul spus de o parte a presei care este inca LIBERA.

 9. Din pacate atitudinea americanilor este din zi in zi tot mai imperiala ..in Romania sunt venerati perntru ca mizeaza pe ignoranta poporului,….in italia sunt niste articole referitoare la ipocrizia americana de toata frumusetea…De exemplu, amerlocii au cerut voie italienilor, ca de pe teritoriul lor sa trimita drone in <Siria…cica trimit drone pentru aparare…a cui aparare..?..
  Ma rog..americanii prin atitudinea sfidatoare si ipocrita au pierdut mult…rar care se mai uita in gura lor…
  De exemplu astazi dreapta italiana , a cerut ambasadel americane din italia .. explicatii in cazul spionarii guvernului Berlusconii…se pare ca au participat la caderea lui berlusconii …desi eu cred ca amerlocii participa la schimbarea multor alte guverne…asa ca la noi…unde poporul este adormit si obisnuit cu sclavia…

  • PS…da postacul acoperit ..caruia ii raspunde ambasadorul…;..Matei etc …avea like la johannis s-au era unul din multitudinea celor care si-au retras like-urile!?

  • Corect zici cu schimbarea de guverne,iar se pare ca in mai multe locuri mecanismul schimbarii actioneaza prin implantati la varf in “justitia independenta” dar si in alte locuri.CA DE AIA TREBUIE SA FIE JUSTITIA MUSAI INDEPENDENTA pentru ca ASTFEL PAPUSARUL IMPERIALIST NU TREBUIE SA INTAMPINE VREO OPOZITIE INTERNA.IAR FRAIERII CRED CA ESTE LUPTA CU CORUPTIA CAND DE FAPT MARII CORUPTI SUNT PROTEJATI.ASTA PENTRU CA TOCMAI DE EI ARE NEVOIE MAI MARE SI SUNT CEI MAI POTRIVITI IN SCOPURILE MARELUI PAPUSAR (EI FIIND CEI MAI SANTAJABILI).

 10. pe vremuri, feudalul avea si dreptul intrinsec de a face dreptate. Ulterior, acest drept s-a transmis regilor. Obiceiul s-a pastrat, de exemplu, prin staborul tiganesc, un fel de “sfatul batrinilor” din legendele romanesti.

  Iata, feudalul a impartit si acum dreptatea, vazind ca boierii se incaiera. Nu conteaza cine are dreptate pe fond, nu conteaza ce a hotarit sau ce ar putea hotari justitia (foarte independenta si corecta, desigur) conteaza doar ce parere are feudalul si ce glasuieste cind glasuieste. E cam ca Inalta Poarta de pe vremea fanariotilor….

  E, feudalul a vorbit. Armele au tacut, lumea se supune fara cricnire pentru ca stie ca nu ar avea alta speranta, nu pot reusi nimic in contra Sistemului feudalului.
  Feudalul nu are, cred, in cazul de fata nici un interes aparte. Nu tine, a priori, cu nimeni, il doare-n cur de teren si cladiri. Dar nu poate pune in lumina proasta, nu poate sa nu sustina tocmai pe boierii care dadura niste bani pe doua radare de la Lockheed Martin, care tocmai fusera de acord cu gazduirea de alte trupe si de care, in general, au nevoie sa le fie prieteni.

  Asa ca Antenutele trebuie sa se mute, au pierdut lupta. Ciolos a trecut testul, e loial, raspunde bine la comenzi, deci ramine prim-ministru inca 4 ani (cel putin, depinde si de ce se va mai intimpla ci Iohannis).

 11. HK ar face bine sa-si vada de treaba! Parerea lui nu conteaza!Oricum reprezentantii lor in RO, cei din ultima vreme sunt destul de stranii si nu sunt niste ”cristalini”, stim cu totii, te vand una-doua!. Problema este tot la noi, cu justitia din RO, pe care nu te poti baza!
  Ati castigat pentru ca impreuna cu noi nu ati cedat la abuzul ANAF!
  Decizia de a va muta, cred ca este una inteleapta!
  Daca aveti nevoie de voluntari, faceti apel la noi!
  Oricum aveti sutinerea nostra neconditionata!Cele bune sa fie cu voi!

 12. In nici o tara din lume,unui ambasador nu i se permite amestecul in “treburile interne” ale tarii in care este acreditat.Nu acesta este rolul unui ambasador.Daca ar face-o,ar fi declarat “persona non grata”.

 13. Excelenţa Sa dl.Hans Klemm a gresit capital si sunt indreptatit sa cred ca nu din necunoastere.
  S-o lase mai usor cu populismele mai ales ei care la ei acasa populismele nu-si au locul.
  Astia m-au pierdut de ceva vreme de sustinator, sunt falsi si perversi.

 14. Ca de multe ori, reprezentantii Ambasadei SUA fac referiri si recomandari in legatura cu chestiuni la care nu ar trebui sa se refere. Imi doresc sa cred ca suntem in continuare un stat liber si idependent (desi puterile centrale ne trateaza ca pe o colonie). Da, am ajuns in aceasta situatie urmare temenelelor facute de inaltii nostrii demnitari carora, Bruxelles (sau Moscova la un moment dat) le-a promis functii in schimbul slugarniciei. Cit timp vom reusi sa ne pastram identitatea, cred ca vom trece peste toate aceste vicisitudini. Traditiile noastre si trainicia acestui neam ar trebui sa ne fie exemplu. Iar cei care ne ajuta sa gindim sanatos, sa fie binecuvintati!

  • Pentru ca au anumite socoteli naspa pe spatele poporului roman,socoteli facute,se pare, inca de multa vreme, pe care o presa libera si independenta,formata din patrioti, le poate scoate, cu siguranta,la realitate. Ca nu degeaba au bagat-o slugile si tradatorii de neam si tara ca “presa este o vulnerabilitate la siguranta…” bla-bla-bla. DE FAPT… LA SIGURANTA CUI?

 15. de cind un ambasador chiar si al sua isi permite sa intervina intr-o disputa interna a statului Roman ? daca ambasadorul Romaniei in sua ar fi reactionat in vreun fel la valul de crime rasiale petrecute anul trecut in america oare cum ar fi reactionat Obama ??? de ce nu a fost chemat la Cotroceni sa i se ceara lamuriri pina acum ? oare suntem colonie americana? Domnule ambasador daca tot te doare atit de mult de recuperarea prejudiciilor de ce nu zici nimic despre casa din Mihaileanu ? sau despre prejudiciile de sute de milioane aduse de mafia basista Romaniei ?

 16. ambasadorul sua face politica sua,iar în acest moment interesul sua eate ca trustul intact să moară. îl faceţi comunist pe şerbănescu,dar câtă dreptate are! l-am auzt pe voiculescu că are încredre în justiţie,iar acum e în închisoare. l-am auzit pe gâdea că are încredere în luluţa şi dna. cred că ultimul a fost sarcastic,dar nu mai e timpul ptr ironii. dacă nu era ironic, atunci înseamnă că e prost,ceea ce totuşi nu cred. sediul intact l-aţi pierdut deja. de ce nu faceţi acuzaţii public ca dna-ul protejează şi oschertează asaltul asuora trustului intact? când vă aud şi cu credinţa în valorile europene,mai că îmi vine să mă bucur de ceea ce se întâmplă. valorile europene înseamnă ce au însemnat mereu: cei puternici o duc bine pe seama celor laşi şi slabi. cred că ar trebui să vă schimbaţi politica asta de admiraţie ptr unii care ne fură, ptr o politică naţionalistă. nu o să vă ajute în niciun caz oile!

 17. Ca sa ne linistim cu totii:ambasadorul SUA in Romania face “decat” fisa postului.Adica apara interesele economice ale firmelor americane.Nu este aici pt. democracy si rights si one man,one vote,freedom si alte aiureli d-astea.El vrea doar ca multinationalele sa-si poata exporta fara griji profitul,neplatind taxe,bineinteles inspre prosperitatea cetateanului american!Asa ca,Heil ANAF,nu?
  D-le Radu Tudor,poate ar fi bine,zic eu,sa devoalam miasmele adevaratelor interese ale celor care,din exterior,papusaresc in Romania.De ex:
  -In 2003 o megacorporatie americana,Halliburton, a vrut sa preia compania Petrom.In colaborare cu un investitor roman ce ar fi avut cam 8% din actiunile viitoarei asociatii.Respectivul trust avea pregatita o suma intre10-15mld dolari,dintr-un imprumut sindicalizat,sustinut de catre 5 banci de prestigiu.Afacerea nu s-a putut realiza pt. ca premierul Nastase a fost santajat de U.E. sa vanda NEAPARAT unei firme austriece deoarece,citez:La începutul anilor 2000, curentul anti-european s-a dezvoltat mult în Austria. Acest lucru a îngrijorat peste măsură diriguitorii Europei şi ai Lumii. Austria trebuia să fie recompensată pentru apartenenţa la U.E. şi să fie convinsă să rămână în Uniune. României i s-a cerut să dea unor societăţi austriece Petrom-ul, cea mai importantă societate din ţară. Banca Comercială, cea mai puternică bancă a ţării, Banca Agricolă şi altele. Privatizarea Petrom-ului a inclus şi exploatarea de către austrieci a zăcămintelor de petrol ale ţării, o bogăţie mare, de care depinde şi securitatea naţională a României. Astfel, Austria a fost convinsă că în U.E. nu este chiar atât de rău.
  Rezultatul?Adrian Nastase pierde alegerile prezidentiale.Pt. ca americanii nici nu uita,nici nu iarta!
  Apoi,alesul basescu,alege sa suga p..a licuriciului mare,asa cum el in persoana a declarat,sa ajute corporatiile americane din energie sa patrunda in Romania, sa sprijine exploatarea gazelor de sist,afacerea Rosia Montana,neplatirea de taxe de la trustul Media Pro,si-n general orisice i se transmitea de la Ambasada SUA.Efect?
  -basescu castiga si alegerile din 2009.Desi el le pierduse prin nr. de voturi real exprimate.Totul se face din soft!Iar atunci cand ai cei mai tari softisti din lume+cooperarea serviciilor secrete,cat de grea e o manareala la alegeri?
  Asa ca inchei si spun-d-le Tudor,are cineva curajul sa spuna pe post asemenea lucruri?Acum ca v-ati dat seama de ipocrizia Unchiului Sam(desi asta trebuia cam demultisor,de la promovarea insistenta a baschetbalistei pt. fonctia de procuror sef la DNA)si de amestecul grosolan si impardonabil in TREBURILE INTERNE ALE ALTEI NATII???
  Pai ,ori suntem patrioti si iesim cu piepturile inainte la lupta ,ori suntem cozi de topor si facem ca basescu….sugem la licurici?

Leave a Reply