Premierul Marcel Ciolacu a făcut un prim pas de conciliere în criza majora din coaliţie, pe data alegerilor prezidenţiale. PNL şi PSD se vor revedea luni la Palatul Victoria, unde Ciolacu a convocat consultări cu partidele.

După şedinţa de Guvern de azi, data de 15 septembrie pentru primul tur al prezidentialelor a căzut oficial.

E una din concesiile majore făcute de primul ministru, după ce PNL, prin vocea lui Nicolae Ciuca, a cerut schimbarea deciziei anterioare de a organiza alegerile prezidentiale în septembrie.

Sunt inca replici dure între liderii celor doua partide aflate la putere.

Dar până luni e un armistiţiu. Este posibil ca tot atunci să apară decizia comună PSD PNL şi criza să ia sfârşit.


Premierul Marcel Ciolacu : Luni vom avea o întâlnire cu vicepremierii partidelor coaliției și cu reprezentanții tuturor partidelor parlamentare pentru a stabili data alegerilor prezidențiale.

Ciolacu : Țopăiala pe calendarul alegerilor afectează încrederea între parteneri. Și trebuie să înceteze

Astăzi practic ieșim din calendarul electoral stabilit anterior, fiind ultima zi în care puteam promova HG-ul de stabilire a datei alegerilor, a spus premierul.

1 COMMENT

  1. Criza din criza. Romania este in criza economica si domnii se harjonesc in joaca de-a alegerile. Stiu si cine tre sa iasa au si listele cu cine tre sa iasa parlamentari doar ca nu au gasit duminica orbului. Sa fie in post sau de dulce petrecerea.? Bai nene e seceta mare o sa cumpere sustinatorii psd si pnl oua clocite la bombonel sa va faca investirea faina

Leave a Reply