Fostul mare patron de media Adrian Sarbu, retinut de procurori pentru infractiuni financiare grave, a raspuns intrebarilor jurnalistilor despre cum a fost noaptea in arest.

Sarbu a spus : “Cool !”

Companiile media detinute de Adrian Sarbu au avut succes de piata important de-a lungul anilor, dar probleme cu plata impozitelor si taxelor datorate statului au existat mereu in ultimii 20 de ani. Din trustul media detinut (pina la un moment dat) si condus nemijlocit de Sarbu fac parte : Pro tv, Acasa tv, Pro Cinema, Pro Fm, Info pro, Ziarul Financiar, Agentia Mediafax, ziarul Gandul, Sport.ro.

Averea lui Sarbu este evaluata la cateva zeci de milioane de euro. In acest moment el este director al agentiei Mediafax si al ziarului Gandul, implicate in probleme financiare serioase.

 

8 COMMENTS

 1. patronul lu peste prajit care si-a cladit afacerile pe eludarea obligatiilor fiscale catre stat…cand ii mai vezi pe astia din trustul pro ce deontologi sunt si cata aroganta emana iti vine sa le dai cu tv-ul in cap; astia dau lectii de etica si business, tocmai astia care fac parte dintr-un trust ridicat pe fentarea legilor fiscale? poate se vor mai inchide din canalele si fituicile trustului number one in evaziune mare pupinbasist….huooo pro-st tv

 2. Ce cauta ludovi al oispelea in studio?ala e pericol public fratilor va calca cu masina acolo!

  Sa i zica cineva ca partidul lui pute de basisti
  Ce xracu mai se umfla atat ca vrea la guvernare?astia a lui ponta sunt bebei pe langa dihaniile basite ce s au ascuns in pnl si balesc acuma la cascaval.la bulau cu ei nene nu la guvernare!

  Cate hotii

 3. Ce cauta ludovi al oispelea in studio?ala e pericol public fratilor va calca cu masina acolo!

  Sa i zica cineva ca partidul lui pute de basisti
  Ce xracu mai se umfla atat ca vrea la guvernare?astia a lui ponta sunt bebei pe langa dihaniile basite ce s au ascuns in pnl si balesc acuma la cascaval.la bulau cu ei nene nu la guvernare!

  Cate hotii au facut astia
  100de ani iinstrumenteaza toti procororii de pe planeta si nu termina

 4. Nu vreau sa fiu rautacios, dar Gandul nu mai este ziar de cativa ani. A fost “translatat” pe net sub forma gandul.info sau … mai nou : gandul.pro 🙂
  Cu respect !

 5. Fiind un infractor innascut, e normal ca Sirbu sa se simta bine in mediul lui natural – arestul. Asta e lumea lui, acolo se va reinventa, se va regasi si va inflori ca un fost rege al evaziunii. Cu mare drag, ca un contribuabil, sunt de accord sa ofer gazduire Dlui Sirbu in institutiile de specialitate.

 6. Dar cum sa fii cool prost, sa faci evaziune fiscala uriasa si pur si simplu sa nu te gandesti la repercusiuni?

Leave a Reply