Afirmatii cu serioasa tenta halucinogena facute de Elena Udrea in interviul acordat reporterilor GSP.

http://www.tolo.ro/2018/05/28/udrea-interviu-cu-gazeta-sporturilor-costa-rica-inalta-curte-va-trimite-gala-bute-spre-rejudecare-si-voi-reveni-tara-destinul-meu-e-sa-conduc-romania/

7 COMMENTS

  1. Plus lacrimile de la arestarea lui Adrian Năstase nu țin de halucinații ci de cu totul altceva!

  2. Udrea a ajuns o martira, o victima a sistemului de la Basescu incoace, dupa cum spune presa controlata atat de Basescu cat si de cea a inamicilor acestuia. Vorbim de acelasi sistem pe care-l controla Udrea calare fiind atunci pe biroul sefului de la Cotroceni. Doar ca de atunci s-a schimbat titularul biroului si blonda n-a mai avut loc de jonglerii, a cazut zidul care o proteja. Protectia acum se face mediatic si geografic. Au facut-o scapata. Chiar si acolo ea se victimizeaza. Pentru ca poate si e sustinuta in continuare in schimb e atacata obsesiv cea care i-a facut dosarul la DNA. Interesanta tara, s-ar omori marii investitori sa vina aici.

  3. Orice este posibil.Daca instanta i a ridicat sechestrul de pe cautiunea de 5 mil.INAINTE DE PRONUNTAREA HOTARARII JUDECATORESTI, dandu i posibilitatea sa si ‘piarda’averea, ori o achita, ori o condamna iar statul nu si va putea recupera prejudiciul.
    Statutul de ‘refugiat’ a unui cercetat penal, lasa fara sens notiunea in sine.

  4. Înțeleg ca femeia a dezmințit afirmațiile făcute la interviul cu Gazeta Sporturilor—mai ales pe cele legate de propunerea rețelei Netflix de a o face “star” de cinema, ceea ce e și normal din partea ei, având in vedere găleata de bani ce i-ar fi revenit din eventualul contract—dar, dacă Ion Cristoiu are dreptate, dezmințirea nu șterge aspectul “halucinogen” al interviului. După Cristoiu, Elena Udrea e perfect credibila când afirma ca ar fi fost un președinte mai bun decât Johannis sau Ponta, însuși faptul ca a candidat pentru poziția de “șef al statului” demonstrând ruperea de realitate a personajului. Cu alte cuvinte, femeia chiar crede ca ar fi fost “buna” de președinte al României, nici vorba de vreo farsa sau “poza” la mijloc; cineva, probabil avocatul, i-a pus surdina, după interviu, ca sa nu stârnească iarăși resentimentele publicului și, mai ales, iritarea Curții in fatza enormei arogante cu care-și tratează “juriul”; și nu e, exclusiv, vina ei, a personajului in sine, deoarece cultul personalității i-a fost construit, ea n-a făcut decât sa profite de construcție. Aceeași desprindere de realitate se vede și la protectorul ei, ex-președintele Basescu, care insista sa-și apere “gândirea “politica in ciuda propriei rațiuni—câta i-a mai rămas intacta—care-l îndeamnă sa-i recunoască falimentul; așa se explica și permanențele contradicții in care se afunda Basescu, postura de victima a “sistemului” pe care și-o sabordeaza (termenul marinăresc mi se pare obligatoriu ) oridecateori vine vorba de greselile făcute ca autor al “sistemului” însuși. Basescu halucinează cu ochii deschiși, femeia lui Basescu așijderea; cei mai vinovați de promovarea unor astfel de “exaltați” in capul statului sunt cei care, după căderea perechii de pe soclu, încearcă sa le doboare iluziile de mărire distrugând PMP-ul, băgând-o pe Udrea in donjonul Securității, in fine, transferând cultul personalității, ca schema, la succesorul lui Basescu. Chiar dacă, așa cum pretinde post factum, Udrea n-a dat un interviu lui Tolontan, ci a făcut doar o “conversatie” la o “cafea” cu acesta—suna a Radio Erevan, de acord—afirmațiile ei rămân plauzibile și nu pot decât sa inspire groaza, fatza de credulitatea votanților lor, credulitate care a mers pana la alegerea unui alt desprins de realitate, a lui Johannis, in speța, ca păstrător al dreptului colectiv de a halucina.

Leave a Reply