“Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache) au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari. Cu certitudine, când Ponta şi Antonescu, însoţiţi de Doamna Firea, mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nicio ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală. 

Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări ? Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Secţie. Am convingerea că Parchetul General trebuie să rămână în afara jocurilor politice. Înţeleg că Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revoluţiei şi mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetării declaraţiilor politice”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

9 COMMENTS

 1. Are dreptate nu isi plange de mila! ponta il ameninta cu puscaria (impreuna cu toti penalii care fluturau in jurul lui pe stadioane) in ritm nord coreean cu aplauze si ovatii cu lesinuri, dar nimeni nu s-a autosesizat. Este penibil si jenant acest demers al justitiei pentru declaratii la televizor. pai cu imbecilul de CV Tudor ce ne faceam daca la fiecare declaratie a lui ar fi fost intentat un proces?

 2. Călin Popescu Tăriceanu îi recunoaște calitățile fostului președinte Traian Băsescu. Într-un interviu pentru RTV, șeful Senatului a declarat că Băsescu “are multe calități” și că că este “un tip redutabil” în politică.

 3. Bine, din pt meu de vedere sunt de acord cu dosarul asta de amenintare prin simplul motiv ca macar cu dosarul asta sa i se intample si “iubitorului” de tara ceva, pe principiul ca daca Al Capone n-a fost prins cu activitati mafiote, i s-a infundat de la Fisc. Dar nu pot sa nu remarc ca pe undeva are dreptate. Adica ma gandesc ca are dreptate, dint pt de vedere al logicii pe care trebuie sa o aiba un procuror (asta daca ne debarasam de ideea ca trebuie sa o aparam pe firea doar pt ca a lucrat tot acolo, cu voi) Si nu spun ca Firea are dreptate sau nu, spun ca basescu acum are dreptate cu privire la procurori. Desigur, el daca striga “la puscarie” pe vremea mandatului sau, chiar se si intampla!

 4. Cate faradelegi a savarsit acest personaj si procurorii nu se ating de el !? Ori din obedienta, ori sunt santajabili, iar Basescu malefic cum il stim, probabil ca are probe despre fiecare. Despre Kovesi ce sa mai spunem, probabil ca este de mult membru PDL !

 5. Bă japeles, dar nu e singura ameninţare sau ofensă ! Dar când vorbeai cu partenera ta de ”futelniţă”(în băştinaşa oltenească:pat şi în viaţa de zi cu zi parteneră de viaţă) şi spuneai: ”las-o Maria! Ţiganca asta împuţită…”, nu erai tot tu?
  Dar când ieşeai şi ameninţai poporul că tai salariile şi pensiile, ameninţare directă la viaţa omului şi tu decideai cine poate să trăiască şi cine să moară, nu erai tot tu?
  Dar când închideai spitalele şi oamenii mureau cu zile, prin ameninţarea gurii tale violentă, nu erai tot tu?
  – Dar când la inundaţiile din nordul moldovei băteai cu pumnul şi palma în peretele unei case a unui om căruia i-ai anulat dreptul de a avea dreptul de muncă şi a munci în patria mamă, nu erai tot tu?
  – Dar când ţi-a spus poporul ”ieşi afară javră ordinară” şi ai dat ordin să cotonogească oamenii, chiar nu avea dreptate? Nu erai tot tu?
  – Dar când o aveai pe udrea ta căţărată pe propriul tău birou şi vă făceaţi mendrele/ameninţări şi furăciuni din ţara asta cum aveaţi chef că tu aveai ”fals” totală imunitate, nu erai tot tu?
  – Dar cu casa din Mihăileanu şi retrocedarea a peste 100 case unui american lăsând românii pe drumuri şi pentru care ai ”ejaculat” pe bot numai ameninţări, nu erai tot tu?
  – Dar te plângi că Ponta şi Antonescu strigau adevărata valoare a unui escroc? Te deranjează vechimea şi realitatea vieţii tale: la bulău?
  – Dar când fiică-ta a promis că arată actele pentru căsoaia de la Popovici din vânzări anterioare la 27 ani, nu erai tot tu care ameninţai?
  – Dar când ai văndut flota pe 1euro doar pentru avantajele tale pentru care ameninţările erau la ordinea zilei, nu erai tot tu?
  – Dar când ameninţi zilnic mulţi oameni care muncesc pentru a dezvălui adevărul şi mulţi care vor să facă dreptate, nu eşti tot tu?
  – Dar complicitatea voastră, 2 clanuri cu aceeaşi iniţială B din care doar ţiganii sunt pedepsiţi pentru escrocheriile între voi 2 clanuri distrugând destul de multe în ţară şi toate strict pentru îmbogăţire injustă prin metode la limita sau ocolirea legii, tu ameninţând pe gură non-stop, nu erai tot tu?
  Waw! Nu am timp şi spaţiu să pun totul pe hârtie, şi, nu meriţi tu să-mi stric ziua doar pentru a scrie aici şi oriunde, mizeriile tale cu ameninţările de când eşti în politică!
  Să vorbească unul mai demn, unul onorabil, unul care merită respect, nu …unul ca tine!
  Nu e ofensă sau jicnire, e rezumatul celor 27 ani de politică mizerabilă!

 6. Daca se obosește sa tipe “lezmajestate ” inseamna ca pentru el, Basescu, tragerea in judecată reprezintă mai mult decat un pericol: e o insulta care il ustura, un atentat la sacralitatea funcției pe care a deținut-o si pe care spera s-o mențină (sacralitatea) măcar ca titulatura. In alta ordine de idei, amenințarea lansată de un presedinte unui senator nu e o simpla golanie, ci un act cu posibile consecințe represive (aici, arestarea soțului primar ca urmare a activității de parlamentar a soției). N-are nimic de-a face cu răcnetele manifestanților ațâțați sau nu de capii USL, care n-aveau nici o putere sa-l trimită la pușcărie pe stimabilul Basescu decat, desigur, daca luam de buna teoria cu lovitura de stat inventata de Macovei et CCR. Ceea ce nu inseamna ca procurorii de caz pe care ii acuza de părtinire fata de dușmanii lui, nu sunt aceleași slugi trădătoare pe care le-a folosit in doborârea adversarilor pe timpul mandatelor sale. Un jalnic bal al slugoilor care începe, si-atat.

 7. Vedem ca orice i se intampla o pune pe seama politicului…Eu cred ca ar trebui sa se obisnuiasca sa fie om,sa uite ca a fost asa cum il considerau unii, un “Zeus”, si sa accepte ceea ce i se intampla.Sunt unii politicieni care au facut puscarie mai titrati si mai merituosi ca el, si nu se vaicaresc atata !!Iar “teatrul politic” fara victime e anost,pentru ca romanilor le place sa vada chestii din astea cu politicieni in catuse,cu politicieni cu pistoale la tampla opriti in ultimul moment de la sinucidere,cu politicieni carati cu duba politiei…Domnule,in concluzie, fara “breaking news” viata e pustiu… 🙂 P.S.-Acum sincer,de la el,comandant de nava fiind, am alte asteptari,nu ca de la Nastase care nici macar un glonte-n cap n-a stiut sa-si traga.Pariu cu oricine ca el n-ar rata !?

Leave a Reply