Adriana Saftoiu, o relatare din 2004 : “O lunga sedinta la PD, pentru conducerea Aliantei DA : Emil Boc e propus de Cezar Preda sa faca parte din acest for. Emil accepta. Basescu se infurie si suspenda sedinta. Vorbesc dupa sedinta cu el si imi spune ca <Piticul e lacom, nu-i ajunge ca e lider de grup, ca e sef la Cluj, acum vrea si la national”.

Cum comentati ca numirea lui Boc ca prim ministru in 2008 de catre Basescu, dupa ce l-a facut “pitic lacom”?

12 COMMENTS

 1. O carte cat se poate de incitanta. Aceasta s-a nascut dintr-o multitudine de frustrari ale autoarei.
  Mi se pare ciudat ca un om care i-a fost apropiat lui T.B. Acum sa arunce cu tot felul de fapte.

 2. Ceea ce scrie Săftoiu, s-a văzut pe micile ecrane din toate relatările şi comentariile invitaţilor la tv, în plus, erau şi apariţiile lor ca pesoană fizică pe ecrane tv şi se vedea reacţia lor(descătuşare sau limitare)! Că Boc e lacom sau a fost, e altă problemă: broasca mică cască gura mare.

 3. Referitor la Boc primar de Cluj-Napoca.
  M-am uitat la tv si ce sa vezi, Boc alaturi de o maimuta din lemn.
  Ce face ridica osanale maimutei din lemn ? Stiam ca cei din Cluj-Napoca sunt oameni seriosi.
  Mai trageti-l de maneca pe primarul atomic.

 4. Piticul e lacom după putere, băsul după arginți.
  Nu vă aplecați, c-o pățiți amândoi! 😀

 5. piticul lacom din 2004 a mirosit cam cine este seful pe acolo si ca daca este obiedent si pupincurist o sa ajunga sus.si cum base avea nevoie in jurul lui de moluste[fara coloana vertebrala] ne-am pricopsit noi cu un prim ministru de carton.

 6. si cam cine nu era lacom in gasca aia penala care a distrus tara si cu ajutorul votantilor? poate cineva sa afirme ca, oricat a furat cu ajutorul sts, sri,sie etc> nu au fost o granada de cretini care l-au votat de 2 ori pe basel si o alta gramada care a votat in nestire cu basistii pedelei? vad ca saftoaica a ajuns cea mai cea acum, se onghite pe nemestecate orice scrie individa, fara probe, si se uita prea usor caracterul infect al saftoaicei. si de la caracterul infect al celor 2 saftoi, adriana si elvis, am serioase semne de intrebare legate de asa zisele dezvaluiri din carte. cea mai gogonata e aia cu decretele de punere in functie a sefilor serviciilor???!! mare cretina care ii ia pe multi de prosti si vad ca reuseste.

Leave a Reply