Ce nu vrea sa vada de 12 ani DNA vede azi Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Iata anuntul facut de liderul clanului penal Basescu :

Traian Basescu

Printr-o adresă a PICCJ am fost informat că sunt suspect pentru spălare de bani în formă continuată legat de achiziţia unui teren şi a unei case în anii 2000 şi respectiv 2002, urmare a unei reclamaţii făcută de domnul Ciuvică.
Pentru corectă informare aduc la cunoştinţă că în acelaşi dosar, prin REZOLUŢIA din 25 iunie 2012 a PICCJ s-a dispus neînceperea urmăririi penale.
Acest dosar a fost redeschis în 2015 la solicitarea PICCJ .
Pentru moment nu am fost citat la PICCJ. Cu certitudine, imediat ce voi fi citat mă voi prezenta în faţa procurorului de caz.

17 COMMENTS

 1. Sper doar sa nu fie o incheiere definitiva a dosarului pe acest caz. Odata ce l-au readus in atentia publica s-ar putea sa fie doar CONFIRMAREA DEFINITIVA a faptului ca “de data asta s-a incheiat 4 ever cazul! NUP!”, asa cum s-a mai “jucat” si in alte cazuri…

 2. iata una frumoasa: “Depunerea declarației de patrimoniu și cooperarea cu inspectorii, respectând prevederile în materie penală, sunt cele două obligații nou introduse în Carta drepturilor persoanelor fizice verificate de Fisc, potrivit unui ordin al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).”

  Deci in Carta drepturilor apar doua obligatii noi 🙂
  Avem dreptul sa avem obligatii. Logic, superb.

  “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.” (Margaret Thatcher)

 3. Oare este o noua CACIALMA a asa zisului ”stat de drept???’
  Oare binomul face un nou joc de glesne facandu-se ca il ancheteaza pe acest nemernic ? IAR DUPA II VOR INCHIDE DOSARUL pentru ”lipsa de probe”
  Pesonal pana nu il vad la puscarie pe basescu -NU CRED-

 4. Normalitatea pentru ei, este jaful de pana acum al Romaniei! O infrastrsuctua gata sa-si vanda populatia, teritoriul si resursele pentru buna-starea si obedienta de grup. La varf, acolo trebuie facuta decontaminarea! Sa ramana doar cei care mai cred in Curbura Arcului Carpat!

 5. EU NU MAI CRED IN JUSTITIE ,CRED CA ESTE O CACIALMA…AS-I DORI CA JUSTITIA SA MA CONTRAZICA . IAR CEI CARE LAU SUSTINUT PE ACEST INFRACTOR ,SA SE POCAIASCA DACA MAI EXISTA UN DRAM DE DEMNITATE IN CE PRIVESTE JURAMANTUL PE CARE LAU DEPUS LA RESPECTAREA CONSTITUTIEI !

 6. Ma rog, speranța nu moare niciodată. Intre timp, Koveși se luptă pentru desecretizarea convorbirilor dintre avocat si clientul sau, teza pe care susținătorii americani ai Incoruptibilei noastre doamne n-au cum s-o inteleaga nici sa le-o dai la citit in traducerea inimitabilei Pruna! Destul sa te uiți la primul thriller judiciar american care-ți cade in mâna si-ai sa vezi ca relația avocat-client e mai confidențiala ca aceea dintre doctor si pacientul sau-oare cetățeanul americano-german Klemm ce spune despre isprava cu pricina a pupilei d-sale? O fi aceasta isprava parte din strategia “viguroasa” de campanie pe care excelenta-sa o promovează in spațiul mioritic?

 7. Ca un creștin ce mă aflu nu mă pot bucura de necazul altuia, mai ales în Postul Paștelui.
  Îmi rezerv însă plăcerea ca imediat după Paști să încep a mă bucura de Dreptatea lui Dumnezeu, Carele mult Prea Bun a fost cu netrebnicul cel chior și i-a dat timp să se căiască și să-și îndrepte cărărarea pașilor săi păcătoși așa cum zice la buche – ”Căci nu pieirea păcătosului Voiesc ci îndreptarea lui.”
  Dar, iacătă, acest păcătos întocmai precum Faraonul din vechime a avut inima împietrită și nu s-a pocăit de faptele mâinilor sale și vorbele lui cele spurcate îl pedepsesc, astfel că dreaptă va fi osânda ce va pica asupra capului său cel chel, fără a ține seama de strigătele pline de hulă ale gurii sale necurate.
  .
  Așa să îi ajute Dumnezeu!

 8. mai am inca speranta ca se va face dreptate si fostul presedinte v-a fi rasplatit de justitie in mod gradual, etapizat pt fiecare dintre faptele sale dovedite sau probate.

 9. Bine ca macar Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie mai face ceva, ca de la ”eroina anticoruptiei” kovesi, nici o speranta.

Leave a Reply