Italia ramane pentru mine destinatia ideala de vacanta. Pentru orasele superbe, pentru muzee, pentru mancarea extraordinara, vinurile inegalabile, pentru soare, bisericile unice. Si evident pentru autostrazile ce te ajuta sa ajungi de la Milano la Napoli, prin Florenta, Roma si alte destinatii cu rezonanta istorica.

P1040247

Bella Italia !

P1040221

P1040431

7 COMMENTS

  1. dupa mine este tara cu cea mai integrata structura arhitecturala in care am fost. si am fost in destule. Cladirile vechi, nealterate si faptul ca poti ajunge in italia la zeci de ani distanta fata de cand ai vizitat-o anterior si sa gesesti aceiasi atmosfera si arhitectura iti da un sentiment de siguranta, nostalgie si “acasa”.
    incercati zona Como, e ceva unic si mai ieftin decat v-ati astepta.

  2. În Roma, Milano şi La Como perpedes prin pădurile de munte am fost şi eu. Cât de frumos e să ajungi călcând pe pietre la cota 1750-1800, cu teneşi în picioare, un rucsac în spate şi fără ţinuta corespunzătoare de urcat pe munte dar cu voinţă de fier! Sunt zone superbe doar că este şi în funcţie de însoţitorii cu care pleci la drum. Dacă ai ghid, nu neaparat italian dar şi timp la dispoziţie plus un mijloc de transport, ai ocazia să vezi zonele cele mai frumoase în afară de monumente .

Leave a Reply