In legatura ce efectele asupra turismului ele turbulentelor majore din Ankara si Istanbul, presedintele Marshal Turism, Ion Antonescu, a precizat :

“Plecarile turistilor romani catre Antalya se desfasoara in conditii normale, iar vacantele lor nu sunt in niciun fel afectate de recentele evenimente din Istanbul si Ankara.

Am tinut permanent legatura cu partenerii nostri din Turcia, cu hotelierii, care ne-au confirmat faptul ca in Antalya s-au luat numeroase masuri de securitate atat in aeroport, cat si in interiorul resorturilor.

Toate aceste informatii au fost comunicate imediat si turistilor nostri, astfel incat sa-i asiguram ca vacanta lor se va desfasura frumos, calm si …. cu mult soare!”

3 COMMENTS

  1. Aşa este! În plus o parte din operatorii curselor pe aeroportul Ataturk care au contracte cu olanda-suedia-elvetia-belgia pentru turism în Antalya, ultima firmă ”Detur” care zboară dar şi cele cu legături spre sharm-en-sheik şi hurgada zboară fără nicio problemă! Din contra, totul este pus la dispoziţie turiştilor plus destule bonusuri în acelaşi pachet turistic de bază achiziţionat. Ceea ce e foarte bine!

Leave a Reply