Victor Ponta și-a dorit, după ce a demisionat din funcția de premier al României să fie numit președinte al Camerei Deputaților, dar a fost refuzat de Liviu Dragnea. După ce fostul său subaltern din PSD și din Guvern a ajuns după gratii, Ponta a confirmat, luni seara, la România TV, că ar putea ajunge să dețină a treia funcție în stat.

Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca PRO România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea. Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd.”, a spus Victor Ponta la România TV.

Nu suntem de acord să o schimbăm pe doamna Dăncilă cu domnul Orban. PNL și USR nu au voturile pe care le-au obținut la europarlamentare, au mai puțin decât e necesar la o moțiune de cenzură. Trebuie să punem în loc ceva mai bun. Sunt aproape imposibil de realizat alegeri anticipate.”, a spus Ponta

4 COMMENTS

 1. it’s about time:

  “Pleșoianu lansează două variante

  „Ce se întâmplă de aici înainte? Sunt două variante:
  1. PSD își face mea culpa pentru că a promis că luptă împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, “progresist” și “globalist”, perfect integrat în “marea familie socialistă europeană”.
  2. PSD își face mea culpa pentru că nu prea a făcut ce a promis privind lupta împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, suveranist și nesecurist, perfect integrat în noua familie europeană suveranistă din Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia și Ungaria, familie europeană care tocmai a câștigat alegerile.
  Dacă PSD merge pe prima variantă, ne despărțim. Dacă PSD merge pe a doua variantă, avem un drum lung împreună. Dacă PSD merge pe ambele variante, așa cum a făcut-o până acum derutând pe toată lumea, atunci prăbușirea de ieri e doar începutul…
  …E valabil și pentru ALDE.
  Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și dea mâna. E cazul și e timpul!”, a transmis Liviu Pleșoianu.”

  • Ce conteaza ce spune Plesoianu? El vrea sa se alieze cu al de Salvini si Farage care ii injura pe romanii emigrati? Destept baiatul asta!

   Nu-si da seama ca PSD a pierdut din cauza discursului anti-european agresiv?

  • dl Pleșoianu nu înțelege nimic. / cetățenii români nu girează discursul și politicile publice promovate de PSD, ALDE.

Leave a Reply