Politicienii au momente in care bubuie. In rest mai mult fasaie.

Aflata in onoranta postura de co-presedinte al istoricului Partid National Liberal, Alina Gorghiu a declarat : “Moștenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă”.

Data fiind afirmatia exploziva si extrem de inspirata intr-un context european foarte linistit si fara griji, am o intrebare pentru juristul si politicianul : Cand bubuie, doamna Gorghiu?

Ca vrem sa fim pregatiti cu tot ce e necesar unui astfel de eveniment, in calitatea noastra de jurnalisti. Si o intrebare suplimentara : dumneavoastra veti fi acolo?

 

 

34 COMMENTS

 1. În acest caz trebuie eliminată definitiv din politică! Nu se poate ca un politician să spună direct ”ACOLO TREBUIE PUSĂ O BOMBĂ”!
  De ce nu au săltat-o cei de la SRI? Ea e mai prejos decît un minor care îşi poerdea timpul aiurea, sau, se distra pe baza gîndirii altora? Era un minor fără minte, nu un matur precum GHORGHIU!
  – HELLO! SRI-ul, CE FACEŢI???
  – E MAI GRAV LA EA PENTRU CĂ INDUCE ÎN MEMORIA COLECTIVĂ ”PUSUL BOMBEI” !
  – Se introduce psihologic competiţia: *CINE-O FACE*,*CÎND O FACE* , *CARE-O FACE CÎT MAI REPEDE*=MEDALIAT, PREMIAT sau RECOMPENSĂ!
  Un fel de ”LA ACŢIUNE” e îndemnul ei!

 2. Forma de viata in cauza avand tartacuta goala nu are cum sa bubuie in cel mai rau caz face implozie sau se aplatizeaza.

 3. În urmă cu mai mult de un an o bătrânică de 72 de ani din nordul Moldovei a fost acuzată că ar fi dat şpagă unui judecător câteva ouă şi o găină şi a fost adusă cu jandarmii la Bucureşti, la DNA. A fost eliberată după câteva ore. Când bătrânica a simţit nevoia să-i dojenească pe cei care au făcut-o de ruşine în sat, a spus atât: “În România, şi mătura trebuie schimbată, nu numai conducerea!”. Nu a spus nimic de bombe sau de alte arme şi a reuşit să fie foarte sugestivă în exprimare. Cum reuşeşte o bunică să-şi păstreze decenţa în vorbire, iar un tânăr de vârsta nepoţilor acesteia nu poate concepe ordinea decât obţinută prin forţă cu mijloace violente? La ce să ne aşteptăm de la un politician, gen dna Gorghiu, în situaţii de criză, când va avea de ales între dialogul civilizat şi mitralieră?

  • 7 ani d-acasa, cam aia e diferenta !
   (totusi, dac-ar fi cu alegere intre batranica din Moldova si tanara politican, sigur, tanaru’ fumos de ‘feisbuc” o vrea pe tanara…. fie, si numai pentru faptul ca ii intelege exprimarea ! Pacat !)

 4. In sfarsit o imagine cucernica a unui politician,la receptarea vizuala,insa e de speriat[terorism]sau de admirat[metafora] leacul pentru succesiunea de la Primaria Generala. Exprimarea dubitativa impune studiu serios de caz ori renuntarea la functia prezenta in favoarea unei preocupari care presupune mai putina responsabili
  tate politica.

 5. O vorbă înţeleaptă spune: ” Dacă tăceai filosof rămâneai “.Cred că i se potriveşte de minune doamnei respective. În timpul guvernării Ponta duduia avea de zis un singur cuvânt:demisia.Na , că acum trebuie să cuvânteze mai mult şi se împiedică în vorbe.Îi bubuie mintea de atâta prostie , ptiu drace de atâta întelepciune.Acum îmi dau seama de ce domnul Blaga stă lipit de doamna mereu.Îi mai dă câte un cot atunci cănd mintea dănsei este prea productivă.
  Nea Vasile, unde bubuie bre, să ştim şi noi să ne ferim?

 6. D-na nu este politician ,au impins-o in fata pana spatele se reorganizeaza ,o trece apoi la secretariat .Are anumite calitati dar le foloseste in alta parte Cum poti sa dai drumul vorbelor fara sa te gandesti ce efect vor avea .Este biata de putere si nu se mai controleaza,chiar si basistele erau mai bune .Asemenea persoane f. usor le poti manipula ,cred ca noaptea viseaza vise ce o depasesc

 7. Inainte de a astepta sa “bubuie”in urma declaratiei -diagnostic-“leac “referitoare la “mostenirea Primariei Generale”,co-presedintele Partidului Liberal,Alina Gorghiu,ar fi de dorit sa-si limpezeasca mintea ,cu ajutorul sfaturilor Parintelui Teofil Paraianu,depozitate in interviul http://youtu.be/lltxMplratw ,intitulat”Gandurile”.Pozitia cucernica a impus acest sfat.

 8. A repetat de 2 ori ,,trebuie pusa o bomba,,.Ma abtin sa nu comentez tendentios despre o persoana care apare in spatiul public fiind chiar ea o MARE BOMBA.Pe aceasta individa nu merita sa o asculti nici macar din gresala, pe unde apare si deschide gura comite ,,CRIME INPOTRIVA UMANITATI,,.

 9. Alina Gorghiu este personajul mioritic ce face sau se face ca face, politica. Modul de exercitare este unul virulent, ce da senzatia de agresivitate, de ura, de manie proletara. Poate ca pe unii ii incanta aceasta rautate dar din punctul de vedere al altora, devine ridicola si atrage antipatie. O regula generala, arata ca acesti guralivi – agresivi, mai devreme sau mai tarziu o cam dau in bara, conform principiului cine zice ala e si putem lua doar recentele cazuri de trompete: Sova, Oltean, Florin Popescu. Daca e sa ne referim si la media, avem si aici niste cazuri care s-au facut de bascalie: S Matei, Turcescu, Andronic. Si nu va trece mult timp in care vom auzi si de marea eminenta cenusie politica Alinuta Gorghiu iar din media de cei doi corifei gusati, R Bogdan si L Sandru. Succesuri.

 10. Cand esti o catea asmutita a politicii dambovitene, o mai iei si pe aratura, oare cu cate brazde ?
  Pacat de ea ca are o infatisare cat de cat placuta, pacat ca bubuie.

  • @Anonimul, forma de viata numita de tine catea s-a gresit vocatia, daca nu termina pe puncte Spiru Haret ajungea un nimeni pe linia de centura.

 11. Oare ce fel de democraţie au dorit să implementeze minunaţii perindaţi de 26 ani de zile!
  În ce hal au împărţit România şi ce servicii de tot rîsul! Cum să dai aprobare prin descentalizare să se formeze stat în stat? Care dintre aceste state funcţionează sau la care din aceste entităţi să apeleze omul?
  Vezi:
  – biserica care-şi face orice inclusiv spital-ambulanţe-tratament
  – dna cam la fel bate perin spusele liberalilor:*noi facem dosare*
  – statul ‘IMPORT MEDICAMENTE şi HRANĂ’ care pînă la urmă sînt cancerigene dar afacerea pe spatele omului consumator funcţionează cu brio şi nimeni nu interzice consumul a tot ce înseamnă cancerigen: peşte Pangasius, lapta degresat, medicamente-antibiotice a căror(la voi pe site) consecinţe sînt distrugătoare de vieţi! ŞI IAR SÎNT MEDICII VINOVAŢI! Deşi ştie orice om de credinţă că tratamentele şi accesoriile cumpărate prin import sînt ineficiente!
  – statul ‘FURNIZARE APĂ POTABILĂ’ au dat o lege prin care nu mai este valabil consumul apei prin apometrul de locuinţă, facturarea fiind la capătul branşamentului unde se trenimă conducta cu apometru societăţii de furnizare, coeficientul de pierderi nemai fiind obligatoriu scris în facturi!
  – pentru că tot spuneau de facturi pe estimare lunar sau pentru 2 luni de consum, acum se practică altă metodă, se împarte consumul în 2 luîndu-se în considerare o factură cu 2 componente de consum:
  1. prima fază-consumul se calculează de la data citirii pînă la sfîrşitul lunii.
  2. de la începutul lunii pînă la data care se face citirea contoarelor.
  Şi tot un fel de escrocherie poate fi numită, consumul e a unui contor pe o lună, nu pe jumătăţi de lună şi la fiecare lună se face citirea: de ei laolaltă sau autocitire, eivenind în control lunar.
  Scriam că ”se prevede” cheltuirea banilor ‘prin impunere’ fără a demonstra cu acte pe ce sînt cheltuiţi banii/fonduri(de la marii capi ai lumii). De fapt, nu se vede deja? Legile sînt modificate tacit pentru a fi pus omul asupra faptului împlinit şi să nu mai aibă cum să acţioneze sau reacţioneze!

  • scuze: nu am menţionat societatea care practică împărţirea consumului dintro lună pe 2 categorii pentru o factură lunară: e-on gaz

 12. ARE DREPTATE! Trebuie facuta curatenie generala. De exemplu, nu am auzit absolut nimic despre cele 18 spitale administrate de ASSMB din cadrul PMB, unde managerii pusi in functii de Oprescu fac ce stiu ei sa faca si ca medici. Am exemple nenumarate, de aceea pentru mine asta ar fi semnalul ca se schimba ceva, inclusiv la acest ASSMB unde sunt numai specimene de oameni care nu prea ar avea ce sa caute pe acolo (Vezi director IT, director administrativ, resurse umane etc.).

  • Nea,ai auzit la viata ta de marele penelist Nicolaescu? Ala a scos medicii din functiile de conducere si a pus “manageri” de alte neamuri.DE MAI TATAIE,chestie liberala si…de dreapta-n baie.

 13. îN ULTIMA PERIOADĂ CONSTATĂM CĂ CEI CARE AU CEVA ACTIVITATE LA MICROFON ŞI WEBCAM LIVE ORI SOCIETĂŢI CARE AU REPREZENTANŢI LA VORBE WEB CAM LIVE, SAU MAI ARUNCĂ ”O PETARDĂ” PE MICILE ECRANE, DEÎNDATĂ LI SE INGROAŞĂ BUGETUL!
  – CHIAR, POPORUL CÎND IESE PENTRU DREPTURI ?
  – NU CUMVA TREBUIE SĂ URMĂM EXEMPLUL PRACTICAT DE EI ?
  :))) HAI CU BOMBA-N STRADĂ!

 14. Madam Gorghiu are doua haruri: acela de a se face ridicola oridecateori are ocazia si acela de a place publicului masculin rafinat (barbatii cultivati care nu apreciaza frumoasele precupetze tip Udrea). Cu trecerea timpului, al doilea har incepe sa paleasca si primul sa iasa in evidenta, ceea ce ii alunga publicul cultivat de ambe sexe-fenomen foarte cunoscut in lumea scenei si a ecranului pe care actorii politici ar face bine sa-l ia in seama. Mai ales ca PNL-ul, partidul condus de madam Gorghiu, vizeaza publicul “scolit” deoparte si de alta a securizatelor noastre hotare: nimic nu ucide mai sigur decat ridicolul, dupa criteriile lumii “scolite”, fiindca scolile inalte ascut spiritul critic si fac omul sensibil la caricatura de-o vede si-acolo unde nu e. Deci: o sa-i bubuie bomba dnei co-presedinte de partid cand nimeni, nici cu carte, nici far’de, n-o sa-i mai dea vreo atentie. Si zgomotul nu va trezi pe nimeni, pariez, fiindca sunt alte explozii, mult mai spectaculoase in jur: femei care nasc sambata pentru a merge luni la slujba, femei care nasc in arest, femei care taie si spanzura mai ceva decat Dracula si, chiar, femei care au darul vorbirii precum femeile ALDE sau femeile juzi pornite spre a face ordine in harmalaia exploziilor comandate.

 15. Vaiii! Îmi scade burta de la atîta rîs!
  Cum? În aceeaşi ”tagmă” listă e madam Merkel cu liderul organizației jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi ? Gura păcătosului/păcătoşilor adevăr grăieşte ! :))))))) un pasaj din micul articol:
  **Angela Merkel a fost prima pe lista scurtă a finaliștilor, care i-a mai inclus pe liderul organizației jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, și pe candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, conform Reuters.**
  http://www.agerpres.ro/externe/2015/12/09/cancelarul-german-angela-merkel-desemnata-personalitatea-anului-de-revista-time-15-00-30
  Citiţi şi simţiţi ceea ce am simţit cînd le-am auzit graiul multora asociat cu articole destule online !
  ”ŞOCANT DE ADEVĂRAT !”

 16. Despre ce “mostenire” vorbeste Coana Lina cand la Primaria Capitalei sunt stapani deplini de doi ani tovarasii ei basisto-penelisti care au majoritatea confortabila in Consiliu si trag toate sforile pe acolo ,iar tot ai ei erau majoritari si cu pesedistii? Acum a scos vrajeala cu o Mostenire cand Raposatul sunt tot ei. DAR DACA NU MAI ARE PE CINE SA CRITICE TREBUIE SA SE BAGE SI EA IN SEAMA CU CEVA.

 17. Iesirile de acest gen, o presinta pe Madam Gorghiu mai mult o califica drept toapa.
  Si nu e singura, e in buna companie cu cealalta Doamna de la Ministerul de Finante, Anca Dragu care este la fel de toapa judecind dupa afirmatiile din zilele trecute.
  Toapele, de obicei sunt si arogante deci ignorante.
  Gorghiu are deocamdata sarcina de a face galagie dupa care va fi sacrificata. Se va intoarce cuminte cuminte in esalonul 3 sau 4.

 18. pai nefericitul din Craiova a fost luat doar pentru ca si-a schimbat religia, se imbraca in negru si baga linkuri pe net. Si era pericol public.
  Tanti asta vrea sa puna o bomba si n-o salta nimeni, ea nu e pericol public
  De unde stie DIICOt ca madama vorbeste metaforic si pustiul nu? Poate e invers….

 19. După “doamna cu bombardeaua” , Alina Gorghiu , vine şi secretarul general al PNL , Bolojan , să ne spună , vorbind de primăria capitalei că până acum “au tras cu gloanţe oarbe”.Urmează Blaga cu tunul? Ăştia se pregătesc de război sau de alegeri? Să ştim şi noi să ne facem cazemate.

 20. Ma adresez tuturor “colegilor” de blog.
  Mai fratilor, asa cum o denumesc eu de d-na Gorghiu (Dej) acea “catea asmutita” a politicii romanesti, au avut astia de la PNL (PDL) mare sedinta mare parca a fost si doamna. Golanii astia cu care s-au aliat “prin absorbtie”, astia din PDL ii fac in foi de vita pe astia “istoricii” lui peste care s-au rupt de un liberal de “vita veche” care este dl. Tariceanu pentru care am respect ca nu s-a lasat terfelit si a ramas liberal de “vita veche”. Ceea ce nu inteleg este faptul ca seniorul Quitus a fost lasat de izbeliste si convins sa “pactizeze” cu dusmanul care 10 ani a supt din vlaga Romaniei.
  Cei mai vinovati pentru toate acestea sunt in mod aleatoriu, DNA, SRI, ANI, DIICOT, SIE si altii, nu in ultimul rand Presedintia Romaniei prin CSAT, amin.

Leave a Reply