Intr-o declaratie la sediul PNL, premierul Florin Citu recunoaste ca exista, in acest moment, o majoritate PSD-USR-AUR.

Vom vedea maine votul la motiunea de cenzura. Este clar ca exista o noua majoritate PSD-USR-AUR. Daca trece motiunea, asteptam ca aceasta noua majoritate sa vina cu propunerea lor de premier si apoi vom vedea ce este de facut“, a spus Citu.

“Aceasta este noua coalitie a iresponsabililor, care vrea sa arunce tara in haos, prin caderea Guvernului”, a mai spus premierul.

2 COMMENTS

  1. Nouă majoritate? Pentru ce? Țara continua sa traiasca intr-un regim comunist unde doar o persoana decide cine va fi prim ministru. Presedintele, inca de pe vremea lui Basescu, a devenit un fel de Ceaușescu modern unde ce spune el aia se face. In momentul actual parlamentul nu conteaza, votul populariei la alegerile locale si parlamentare nu conteaza se pare ca doar conteaza votul la prezidențiale unde ajunge un personaj cu ifose si mofturi. In plus ajunge acolo nu pentru a ajuta populatia ci pentru a se lăfăi in bogatii si tot felul de capricii, avioane private, mâncăruri si haine scumpe, etc

    Ce bine ca am iesit din actualul sistem si sunt in asteptarea unui nou sistem ce va ajunge curand unde minciuna, orgoliul, ipocrizia nu vor mai exista nici persoanele care le promoveaza ca fiind noua ordine mondiala.

  2. Sigur exista un conflict de interese intre avionul privat, presedintie, banii bugetari, pnl si actualul guvern. Pentru a nu pierde aceste privilegii Iohannis niciodată nu va accepta un guvern de alta culoare pentru ca ar insemna pierderea acestor facilitati si luxuri cu care s-a obisnuit.

Leave a Reply