Destul de bine. Se vede ca e insurat cu o profa de engleza…

8 COMMENTS

  1. Spunei lui dana fecale ,ca nici hirtia cu care se sterge la cur Firea nu o merita.Daca nu scurta programul elevilor era Rau,daca a scurtat programul iar e Rau.Daca se intimpla ceva spunea ca din cauza ei(Firea) cum pana mea o dai nu e bine.

    • Corect,de mai mult de jumatate de an doamna Grecu a cam luat o razna….oricum,am inceput sa schimb canalul de cele mulye dati la emisiunea dumneaiei…ceea ce acum un an,de ex., nu mi se intampla !

      • Nu o data am atras atentia asupra comportamentului d-nei Grecu. Intotdeauna e bine sa incercam sa ramanem cu picioarele pe pamant, Dumnezeu e unul.

    • Propaganda expirata a PSD…O foloseau postacii lui Basescu atunci cand spuneau “daca ploua e de vina Basescu,daca nu ploua e de vina…tot el” ! Adica avea lumea ceva special cu el.Atat puteti ,altceva mai nou nu ?? O auzeam pe doamna Firea ca daca se accidenta cineva dansa ar fi raspuns…Intrebarea pe care nu i-a pus-o nimeni desi erau o gramada de ‘jurnalisti” acolpo ar fi fost : Cum ati fi raspuns doamna Firea ? Aaa,electoral…Bine.Asta e raspunsul politrucului incapabil sa faca ceva pt cetatenii care l-au ales si gaseste portita de fuga.

  2. Nu doar engleza sau germana care o vorbeste la perfectie, dar si ca statura, ca fizic acest om ramane in istoria Romaniei ca cel mai frumos, prezentabil si echilibrat presedinte roman

  3. Asta-i cel mai “slabist” argument din câte am auzit până acum in favoarea președintelui in funcție, mai rămâne doar sa fie prețuit pentru germana lui impecabilă ca sa atingem fundul cultului personalității in ce-l privește pe Johannis. Sau, poate, a fost deja atins si acesta odată cu înălțarea la rang de Apolo national; una peste alta, omul e o mediocritate umflată pe care doar josnicia funciară a predecesorului sau, Basescu, o poate face vandabil- si nu pentru multă vreme de-aici inainte fiindca obstinația cu care susține lichelele din justitie va sfarsi prin a-i dezgusta până si pe cei mai ardenți dintre susținătorii săi de bună credință. De altfel, sustinerea populară pt Puțin a fost, inițial, câștigată tot pe criterii de fluență in limbi străine, abținere de la excese cu alcool, aparentă de sănătate si aspect fizic “monumental”/de “statuie” antică după spusa unor doamne rusoaice din diaspora “lor” pe care le cunosc personal. Intre timp, Puțin a lasat-o mai moale cu vorbitul englezește-acu’ merge numai cu traducător după el, ca sa nu i se “distorsioneze” discursul, zice el–dar, in ciuda faptului ca insistă sa pozeze la torsul gol, calare pe căluți de munte cazaci, nici măcar doamnele din diaspora nu mai leșina la vederea “virilității” țarului; nu ca Johannis ar fi comparabil cu Puțin, doar atat ca, cine s-a apucat deja sa-i monteze campania pt al doilea mandat ar trebui sa găsească alte formule decat ciripitul in limbi de circulație sau urcatul pe creste in pantalonași tirolezi. Sau sa mențină aceeasi construcție cu “parul”, cum se face la rusi, de unde si menținerea pe posturi a lichelelor de care vorbeam mai sus.

Leave a Reply