Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, marţi, parlamentarilor social-democraţi să nu se angajeze în nicio vacanţă în perioada următoare pentru ca, imediat după instalarea Guvernului, să voteze bugetul de stat pe anul 2017, până cel târziu în jurul datei de 15 ianuarie.

“În cee ce priveşte perioada următoare, nu vă angajaţi în nicio vacanţă pentru că sper ca foarte curând, foarte rapid, preşedintele să accepte propunerea noastră de prim-ministru, să o desemneze, să putem instala Guvernul săptămâna viitoare pentru a avea buget până cel mai târziu în jurul datei de 15 ianuarie”, le-a spus Liviu Dragnea senatorilor şi deputaţilor PSD, la şedinţa grupurilor reunite.

Preşedintele PSD a mai spus că, din punctul de vedere al social-democraţilor, “bugetul este realizat”.

“După instalarea Guvernului mai rămân doar câteva zile pentru a se face discuţia cu fiecare ministru în parte, pentru a se face fila de buget pentru fiecare minister. În aceste condiţii, până în 15 ianuarie sunteţi disponibili. Şi chiar era foarte urât să începem Parlamentul cu o vacanţă”, a conchis Liviu Dragnea, citat de news.ro.

 

viewscnt

9 COMMENTS

 1. Citind titlul am crezut ca va da militaria jos din pod in sensul ca va dispune ca parlamentul sa nu se mai erijeze in instanta preliminara respingand cererile DNA de ridicare a imunitatilor.Au trecut alegerile inteleg ca listele au fost “curatate” asa ca in caz ca le-a scapat vreun parlamentar sau 10 poate 100 cu probleme sa lase justitia sa-si urmeze cursul,nu-s parlamentarii mai presus de lege cu asta cred ca suntem cu totii in consens…N-o sa dea vot nepoata lui Pandele cu 5 la romana la bac despre justetea trimiterii in judecata a unui parlamentar,nu e corect nici un doctor in drept din parlament sa o faca din moment ce Constitutia limiteaza aceste respingeri la cazurile in care parlamentarul e chemat in instanta doar pt declaratiile politice facute in spatiul public.In rest n-are nimeni nimic sa le reproseze,sunt la putere asa ca sa-si faca treaba,sa-si respecte promisiunile electorale,totul e pe fagas normal.

  • Ce leu paraleu a devenit Dragnea…. nu demult semna coabitarea cu Basescu el si Ponta, scria acolo ca nu se vor atinge de justitie…

   • “Misterul premierului” lui Dragnea: nu ne spune numele premierului pentru ca nu il pune el ci Iohanis. Ca urmare Dragnea nu vrea sa se faca de ras si sa fie umilit spunand un nume de premier PSD la intrare si la iesire numele pe care i-l da binomul via Iohanis.

   • Se umfla si el in pene unde poate.In rest gaina plostita si supusa.
    O sa se intoarca cu “prim ministrul meu” adica al lui Iohannis.
    Poate verifica cineva cu ce nume a intrat si cu ce a iesit? Nu. D-aia si misterul.

 2. Foarte bine, la munca! Programul scurt zile sapt. si vacante prea lungi au fost motive de critica a Parlamentului si au contribuit la neincrederea oamenilor vis a vis de toti parlamentarii. Desi pt. Unii ar parea nedemocratic, in Romania in institutii imp. e nevoie de “militarie’ , afica o mana de fier. Si apropoo sa nu vedem pe acolo personaje care motaie si ii apuca somnul la caldurica si nici sa frece tableta si telefonul mereu.

 3. Ce tot atâta se cere să se afle numele premierului?
  O va pune pe Udrea 🙂 🙂 şi închide gurile tuturor!

 4. deja s-a repliat? si-a gasit job, vataf parlamentar? gata cu salvarea tarii, angajam tehnocrati “profesionisti” sa pina in aplicare briliantul program psd? Daca se poate, un tehnocrat din Cluj?

  pai daca asa stau lucrurile si iar va dati batuti cind ati cistigat batalia, model 2012, ba Dragneo, declar ca am fost cel mai mare prost si imbecil ca v-am votat si de data asta. Da mai astept pina miine, sa vad daca aveti ceva in cap si intre picioare sau sunteti minjiti, santajabili sau pur si simplu prosti sau tradatori. Astept, inca o zi, cu incredere si ceva speranta…

Leave a Reply