Intrebat de Bogdan Chirieac la interviurile DC News despre relatia cu presedintele Iohannis, Liviu Dragnea a declarat : “E o relatie institutionala. Dar cam răruț. Cred ca o tara inteligenta trebuie sa vorbeasca pe o singura limba, nu sa fie atitudini diferite pe teme importante”.

 

13 COMMENTS

 1. Interviu la unul ditre psdistii din presa.
  Normal ca nu se inteleg, dragnea e ocupat cu probleme importante: subminarea economiei , distrugerea invatamantului si al sanatatii. Infrastructura e pt fraieri.

 2. Adica Johannis sa vorbeasca si el pe limba ciorditorilor,pardon,baronilor locali.N-ai sa vezi Daddy,ia incearca tu mai bine sa vorbesti limba democratiei aplicata de tarile NATO si UE,sa vedem,te sufoci ?

   • Cate case(apartamrente) ar trebui sa aiba Johannis ca sa egaleze suprafata domeniilor lui Dragnea si aici ma refer doar la cele din tara ?!?

    • Poate si Iohannis avea mai multe case daca investea in agricultura,magazine,hoteluri, si nu pierdea vremea cu gainarii de acelea cu vandut copii,meditatii,masluit testamente si diferite spagutze de primar.

     • Dragnea si investitiile !

      A luat cu 500 de lei o afacere de miloane, si-a dat de la stat pe modelul lui Basescu, dar nu casa ci hotel. A luat cu sapca un teren de la stat si l-a vandut pe modelul Basescu lui Casuneanu unui coleg de facultate.
      I-a dat lui fiisu prin intermediul TelDrum fabrica de porci, magazine de carne si terasa la malul Dunarii.

      Mai informeazata-te despre INVESTITIILE lui Dragnea !

  • Adica Baronul Central Iohannis nu mai cunoaste limbajul Baronului Local Iohannis? Acum se crede Baron bruselez? Ciordeala este mai mare, sau ce face diferentza?

 3. Cu dragnea e bine sa fie totul “cam rarut”. Mai puțin anii de pușcărie. Cum naiba ne putem gândi ca cel care a condus unul dintre cele mai neperformante județe ar putea conduce o tara.

  • La cat esti tu de “destept”, atunci si unul care este presedinte intr-o tzara cu cel mai neperformant nivel de salarizare nu ar mai trebui sa conduca nici bicicleta, ci ar trebui sa debarce la bulau cu multi ani de odihna.

 4. Domnul Radu Tudor, stiti ca si Bogdan Chirieac s-a intalnit cu Coldea ? Un “acoperit” probabil, sper sa nu afle Ciuvica !

  De fapt n-are sens sa va intreb, dar Dragnea stie cui da interviuri ?!
  De fapt n-are sens sa intreb nici asta ca Dragnea juca tenis si ii oferea cadou vinuri acestuia.

  Ce ti-e si cu lupta asta cu sistemul !

Leave a Reply