Cu siguranta, presedintele PSD pare pus pe glume. Altfel nu vad cum ar putea un om rational interpreta afirmatiile sale. Dupa ce l-a schimbat din 2 functii importante pe Serban Nicolae, seful PSD zice ca asta nu e o sanctiune. Posibil, o fi vreo promovare in varianta umoristica neagra...

Liviu Dragnea, a declarat vineri, în cursul unei deplasări în judeţul Ialomiţa, că senatorul social-democrat Şerban Nicolae nu a fost sancţionat, motiv pentru care speră că acesta nu va părăsi partidul. Dragnea a ţinut să precizeze că sunt multe persoane care critică PSD, pentru că este o formaţiune care deranjează, dar social-democraţii „se vor chinui” în continuare.

Şerban Nicolae nu a fost sancţionat, Şerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. E un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulţi care critică şi atacă PSD, e un partid care deranjează. Dar nu e problemă, ne chinuim aşa, mergem înainte şi cu aceste critici”, a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că senatorul social-democrat Şerban Nicolae a susţinut amendamentele privind graţierea faptelor de corupţie şi i-a convins pe colegii săi din Comisia juridică să le voteze, chiar dacă nu erau agreate de partid, motiv pentru care era firesc ca acesta să fie schimbat de la şefia comisiei şi din postul de lider de grup.

„A apărut această neîncredere şi această lipsă de comunicare, această lipsă de dorinţă de comunicare între preşedintele partidului, conducerea partidului şi liderul de grup, a apărut firească această propunere ca liderul de grup să fie schimbat şi să fie susţinut politic domnul Mihai Fifor. De asemenea, atât timp cât în Comisia juridică de la Senat colegii noştri, care au adoptat nişte amendamente fără să fie susţinute de partidul care i-a propus, şi preşedinţia Comisiei juridice a fost schimbată. Aici nu este vorba de libertatea de opinie, libertatea votului, dar şi domnul Şerban Nicolae ca si preşedinte al Comisiei Juridice a mers acolo susţinut politic de către partid şi şi-a dat acordul, a susţinut, şi a convins şi colegii de partid să susţină nişte amendamente pe care partidul nu le susţine”, a explicat liderul PSD potrivit news.ro.

 

7 COMMENTS

 1. Da Dragnea , nici tu n-ai fost condamnat. Ti s-a parut. A fost o lipsa de comunicare.
  Poti sa fii prim ministru !
  Felicitari !

 2. Nu e sanctiune, corect. Este incheierea misiunii in posturile respective. Maurul si-a facut datoria, a luat solda, a salutat si a plecat unde comanda supremul cu mustata stalinista. E corect. Nu poti sanctiona. I s-a schimbat “garnizoana”.
  Asta daca nu e chiat prost si vrea sa para hâtru, asa, gen purtator de itzari timid in mijlocul carnavalului de la Rio;)

 3. 🙂 🙂 🙂 VREM O ŢARĂ CA AFARĂ…DA?
  O aveţi?!
  – occidentul preferă să salveze animalele prin lege şi să ”ucidă” oameni nevinovaţi în baza afacerilor şi a urii!
  – vestul acceptă orice negociere doar dacă e în favoarea lor/la noi doar sărăcia şi bogăţia se bat cap în cap cu lăcomie!
  – cum să ai tupeul să impui/obligi omul sau copii la tratament atâta timp cât medicamentele se vând cu ajutorul micilor ecrane fără nicio problemă?! Cum e posibil ca de 3 ori pe zi să înghiţi 10-12 pastile(un sac) şi omul e leguma nevindecată de afacerile prin vânzări în cotă industrială şi mai ales prin ”lista de medicamente impusă”? DE CE NU-I LASĂ OMULUI DREPTUL DE A ALEGE ŞI A OPTA?! E valabil pentru orice domeniu!
  – haos în salarizare: nici nu e aprobată legea şi deja s-au mărit salariile în anumite domenii încât iar se va schelălăi ”diferenţe mari între salarii”! Unii au mai multe drepturi ca alţii?!
  – corupţia(constă în medalii şi diplome pentru menţinere şi creştere) pentru care s-au cheltuit fonduri uriaşe şi timp aiurea, 10-30% din orice să intre în buzunarul sau favoarea unuia, e valabil şi în donaţii! Dacă nu ţine din donaţii (carte/excursii sau orice) pentru minori 6-9 ani, merg la părinţi şi cer ca şi completare! Nimic mai fals, şeful/coordonatorul îşi ia dreptul(familia în excursii pe banii copiilor sau donaţii) de oriunde dacă nu eşti atent să blochezi donaţia!
  – uitaţi-vă cât interes şi masiv dezinteres când e vorba de viaţa omului trăitor pe acest pământ cât şi pentru ţară! Cât de siluit şi îngenuncheat este! Cât de puternic e forţat să accepte îngenuncherea/injosirea prin lege!
  – Armată: NU! Meseriaşi: NU! Locuri de muncă: NU! Nivel de trai decent: NU! În schimb se impune în forţă orice care duce la distrugerea naţiunii româneşti!
  Atât de multe pot scrie încât mă apucă nervii !
  Poate nu sunteţi deacord cu văzutele/arătatele pe micile ecrane şi scrisele de mine ca fapte în ultimii 30 ani dar puteţi trage o concluzie zilnic!
  ESTE sau NU: HAOS COORDONAT ŞI CONTROLAT?!
  🙂 🙂 şi membrii partidelor/guvernelor îşi masează burţile, tenul, buzunarele şi palmele de bucurie!

 4. Interesant! De fapt, e prima oară ca Dragnea cedează nervos la campania, sistematica, de murdărire condusă de adversari inainte dar, mai ales, după alegeri–dna Andronescu a spus-o destul de clar aseară in emisiunea Danei Grecu: nu a fost vorba, neapărat, de “câți oameni au ieșit in strada” ca urmare a amendamentelor propuse de Șerban Nicolaie, ci de faptul ca dl. Presedinte Dragnea “decontează” in mod repetat toate “greselile” comise de parlamentarii PSD.(cit.aprox). Cum dna Andronescu nu stie, ea însăși, sa pareze loviturile sub centura (lacrima fara reținere la punerea sub acuzație de corupție in cazul Microsoft) putem s-o credem atunci cand pledează in favoarea motivațiilor “sentimentale” ale sancționarii lui Șerban Nicolaie–Dragnea l-a “rugat” pe “năbădăios” sa se abțină de la propunerile care “ofensează” strada si, mai ales, ii dau apă la moara lui Johannis sa insulte Parlamentul si coaliția de guvernare in nasul musafirului Juncker! Năbădăiosul n-a ascultat rugămintea, Dragnea s-a văzut din nou pus la colț chiar in curtea lui/plenul parlamentului, sigur ca l-a pocnit pe neascultător! A fost doar o palma data la nervi, nu o “sancțiune” cum se grăbesc unii (Marius Pieleanu, de pilda) sa sancționeze, la rândul lor, gestul președintelui PSD, o sa vedeți ca “revine” Șerban Nicolaie după ce se calmează lucrurile, acest sfârșit de fraza, spus de dna Andronescu pe final de emisiune, si ignorat de interlocutori (merită verificat pe înregistrare, eu l-am auzit in ciuda vacarmului) da cheia afacerii. Șerban Nicolaie a “încasat-o” in loco Ponta, Ivan, Chirica, etc care nu încetează sa-l hărțuiască pe presedintele PSD de cand a câștigat alegerile; interesant e doar faptul ca, purtat de sentimente, “dictatorul” Dragnea ne-a dezvăluit o fațeta, prea puțin luminata, a partidului pe care-l conduce cu mâna de “fier”, anume aceea a genezei formațiunii; se pare ca nu Iliescu ar fi rădăcina “ciumei roșii”, cum trâmbițează incontinent propaganda johannista, se pare ca niste oameni tineri, ca Șerban Nicolaie, au fost “acolo” înaintea politrucilor cand s-a format social-democrația autohtonă! Niste oameni tineri cu idei de stânga pe care s-au urcat, fara scrupule, bătrânele si tinerele “șulfe”/creaturi ale Securitatii care strica imaginea PSD-ului actual. Evident, Șerban Nicolaie stie si el de ce a încasat-o si stie ca, daca el părăsește partidul in urma loviturii data de Dragnea, impostorii “stângiști” de tip “grupul de la Cluj” vor fi câștigat partida/vor fi reușit sa rupă social-democratii din “interior”, asa cum impostorii sunt gata sa rupă, azi, PNL-ul. Si, iarăși, evident: Dragnea a lovit, ca prostul, in fibra partidului si sancționarea lui Nicolaie ii va dauna mai mult decat OUG 13 (ca sa menținem propriile lui acuzații la adresa sanctionatului). Mi-e teamă ca toata cariera lui de lider s-a consumat in aceasta lovitură dar asta e, un lider nu poate sa se arate sentimental in situații de criza!

Leave a Reply