Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la ședința CSM, că etapa protocoalelor s-a încheiat de mult și va veghea să nu mai revină niciodată și că s-a terminat și intrarea cu bocancii a unor partide în justiție, iar el garantează că nu se va mai repeta.

„Acea etapă cu protocoale s-a încheiat de mult și voi veghea să nu mai revină niciodată și acea intrare cu bocancii a unor partide în justiție de asemenea s-a terminat și cât voi rămâne eu vă garantez că nu se va mai repeta”, a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele a mai declarat că, „într-o campanie electorală și într-o Românie normală, nu avem ce discuta despre justiție, justiția se înfăptuiește”.

„În România normală, judecătorii judecă drept, justiția e independentă, își face treaba fără să fie comentată în diverse sfere politice, niciun politician nu încearcă să diriguiască justiția și niciun magistrat nu acceptă discuția cu un politician care încearcă să diriguiască justiția”, a subliniat președintele Iohannis, citat de g4media.ro

2 COMMENTS

  1. Zice el..dand cu pumnul in masa la CSM.
    Protocoalele s au semnat pe vremea lui Lazar, dnei K., Dacian Ciolos…
    Ia sa recapitulam…

  2. Faptul ca președintele Johannis rostește neadevăruri fără sa clipească e deja demonstrat și orice comentariu pe tema acesta e de prisos—ce mi se pare nou, și profund îngrijorător, e faptul ca garantează viabilitatea acestor neadevaruri cu prezenta fizica a d-sale la Cotroceni: “cât voi fi eu” (la putere) “Eu garantez ca”, “Voi veghea ca” etc. politica și poliția (politica) sa nu se mai amestece in justiție. Mai pe scurt: ori ma alegeți pe viața, ori după mine Potopul! e mesajul președintelui reales, Johannis, mesaj care ar trebui sa îngrijoreze acea parte din electoratul anti-PSD care mai are “uzul rațiunii”. Iar dacă mai exista intelectuali pământeni, in afara de cântătorii de osanale de tip Liiceanu &Co, aceștia ar face bine sa se trezeasca prompt din somnul rațiunii și sa preia misiunea de a preveni Potopul, altfel ne vom trezi cu o dictatura de tip nou, cripto-monarhică, de nu vom mai prinde nici un picior de tânăr cu carte și minte care sa preia facla rațiunii după retragerea apelor!

Leave a Reply