Mihai Gâdea a anunțat, în ediția de marți seară a emisiunii ”Sinteza zilei”, că în calitate de director al Antena 3 a luat decizia ca întreaga redacție, cu tot ceea ce presupune ea, să se mute din sediile aflate în centrul unui întreg scandal cu ANAF, arătând totodată că Antena 3 nu va renunța la demersurile făcute în justiție pentru aflarea adevărului.

”Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua să ne apărăm în instanță conform legilor în vigoare. Pe de altă parte, nu avem cum să nu ne gândim la toate implicațiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Că va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, e adevărat. Dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă. (…) Este singura variantă la momentul acesta. Asta nu înseamnă că renunțăm la demersurile în justiție pentru a se face dreptate”, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3.

”Am început deja demersurile de mutare”, a precizat Mihai Gâdea.

38 COMMENTS

 1. Ana Pauker si cu Hans Klemm sunt in mod sigur rude in gandire si fapte. Intre URSS si Uniunea Sovietica Aialalta nu exista nici o deosebire, si bolsevicii si americanii au muls si mulg la greu Romania.

  • 1. Scrieti degeaba lui Hans daca vroia sa se informeze se informa pana acum. Pun pariu ca o sa taca si n-o sa dialogheze cu voi. Numai ca opinia publica trebuie sa stie ce se intampla, ADEVARUL si numai ADEVARUL trebuie spus.
   2. Sa vedem daca va lasa DICTATURA sa va mutati. Or il baga la puscarie pe cel cu cladirea ori nu va dau avize de pompieri etc etc. Sistemul neo-securist o sa inventeze ceva sa va ridice licenta, poate deranjati cu antenele o barza, poate ca faceti zgomot tastand la calculatoare o sa vedeti….astia acum sunt tiurbati nu va iarta.
   3. Daca poporul doarme mai departe A3 n-o sa mai fie in cateva luni. Suntem pe un drum ireversibil spre dictatura totala de cand poporul a inghitit FURTUL unui REFERNDUM profund democratic si legal.
   4. Si apropos de neo-dictatura…moderna. Nu se fac lagare pentru ca nu exista opozitie altfel ar face imediat nicio grija. In anii 80 nici Ceausescu nu baga la puscarie mii de oameni ci pe cei cativa opozanti rataciti pe motiv ca au valuta. Asa au facut si acum doar ca smenul e cu abuzul in serviciu sau spalarea de bani.

 2. HK ar face bine sa-si vada de treaba! Parerea lui nu conteaza!Oricum reprezentantii lor in RO, cei din ultima vreme sunt destul de stranii si nu sunt niste ”cristalini”, stim cu totii, te vand una-doua!. Problema este tot la noi, cu justitia din RO, pe care nu te poti baza!
  Ati castigat pentru ca impreuna cu noi nu ati cedat la abuzul ANAF!
  Decizia de a va muta, cred ca este una inteleapta!
  Daca aveti nevoie de voluntari, faceti apel la noi!
  Oricum aveti sutinerea nostra neconditionata!Cele bune sa fie cu voi!

 3. “Petitie pentru boicotarea televiziunilor Intact, dar nu cum te-ai astepta
  Miercuri,
  Petitie pentru boicotarea televiziunilor Intact, dar nu cum te-ai asteptaFoto: Facebook/Antena 3 Romania

  Mii de oameni au semnat o petitie impotriva trustului Intact, care propune boicotarea prin decizia de a nu mai cumpara produsele care isi fac reclama la posturile respective de televiziune.

  “Dragi romani,

  Ne adresam celor nemultumiti de prestatia Antenelor din trustul Intact al lui Dan Voiculescu, care si-au facut un obicei din linsajul mediatic al persoanelor si institutiilor care-l cerceteaza si judeca pe Dan Voiculescu.

  Acelasi linsaj mediatic se exercita si asupra celor care se opun demolarii institutiilor statului de drept si subordonarii justitiei clasei politice aflate la putere”, incepe mesajul de pe site-ul Petitie Online.

  ANAF vs. Antene Prima reactie a lui Voiculescu: Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine

  In document se precizeaza ca boicotarea consta in faptul ca oamenii nu trebuie sa mai cumpere produsele care isi fac reclama la televiziunile din trustul Intact.

  “Drept urmare, semnatarii acestei petitii se angajeaza sa nu mai cumpere marfuri de la firmele listate mai jos, firme care-si fac publicitate prin trustul Intact si fac un apel la toti cetatenii cinstiti sa procedeze la fel, pana cand acest trust de presa va renunta la practicile linsajului mediatic”, se spune in petitie.

  Printre produsele astfel boicotate se numara Procter & Gamble, Unilever, McDonald’s, Colgate-Palmolive, Coca Cola, Dacia, Danone si Biofarm.

  Petitia a fost semnata in primele ore de peste 4.800 de persoane.

  Antena 3 si celelalte televiziuni ale trustului Intact se afla in mijlocul unui scandal, dupa ce saptamana trecuta ANAF le-a notificat ca trebuie sa paraseasca sediile in care se afla.

  Situatia a degenerat, premierul Dacian Ciolos fiind chemat in Senat pentru a da explicatii cu privire la activitatea ANAF, iar vineri Antena 3 a organizat, in Piata Constitutiei, un miting-protest.”

   • Sunt multi si prosti, basistii ce-si fac veacul in tara asta. Asa ca niciodata nu stii ce iese din aceasta idee basista. Problema este ca tovarasii vor sa va loveasca economic ca sa va inchida gura, din pacate.

   • Daca exercitarea dreptului la libera exprimare duce la demolarea unor institutii ale statului, rezulta ca institutiile sunt de natura totalitara !
    Ambasadorul Klemm vine dintr-o tara unde libertatea presei este prima dintre libertati, dar ne trateaza ca pe o colonie tribala.

  • e distractiva petitia. cam cati din aia nu stiu cate mii de semnatari renunta la produsele mentionate.ar fi bine sa faca boicotul poate asa in malluri nu o sa mai fie coada la mcdonald’s si poti trece mai usor spre zonele de interes. cati zebzeci exista pe net e una dar cati si fac ceea ce semneaza e alta vezi si contramitingul a3.

  • ce gandire basista!!
   Pe cine deranjeaza Antena 3?
   Pe hotii care fura si sunt devoalati de Antena3 ,aceste avor sa inchida si sa boicoteze Antena 3.
   Asa ca cei care vor sa boicoteze televiziunile INTACT sunt in cardasie cu hotii si mafiotii din Romania. Chiar, hai sa vedem cati sunteti si apoi sa vedeti cati sunt cei pentru trustul INTACT !

  • La 25 de ani de la revolutie niste oameni care urasc democratia si libertatea presei isi dedica energia ca sa distruga un post de televizune. Au murit tineri la Timisoara si in Bucuresti pe 21 Dec seara ca unii sa ceara acum inchiderea unui post TV? Oau….ce nebunie, ce shizofrenie !
   —————
   Pai daca A3 l-a linsat mediatic pe procurorul din dosarul ICA atunci ce sa mai zicem de DNA care l-a arestat ?????
   Daca dezvaluie cum o judecatore a luat bani de la partea care a intentat process se cheama abuz mediatic?
   Daca judecatoare minte ca cica a cerut aprobare si conducerea tribunalui spune ca nu a cerut e linsaj mediatic?
   Daca dezvaluie ca o asa zisa evaluare e facuta doar de acuzator adica de DNA si e umflata la un pret de pe maximul pietii din 2008 desi se judeca in 2014 e linsaj mediatic? Ce e fals aici?
   Daca dezvaluie cu imagini video audio ca fratele al unui fost presedinte lua mita sa intervina in justitie pentru un clan si SRI stia si DNA stia si n-au facut nimic se cheama linsaj mediatic? Ce e fals aici?

   Antea 3 spune niste adevaruri. ADEVARUL deranjeaza, A3 trebuie linsata deci ?

 4. Ce a însemnat România Democraţia şi consecinţele:
  De 26 ani de zile auzim de tot felul de programe, sondaje şi reforme, din toate aceste ”minuni” banii intră doar în buzunare fără nimic în practică concret:
  – Programul”turism cu stomacul şi buzunarele goale=trafic de persoane prin lege”: curvăsăreală şi ucideri în masă în urma prostituţiei legale sau nu,(statul Român prin angajaţii ocupanţi ai funcţiilor de decizie au devenit peşti prin lege! li se ia un procent mare tuturor celor care muncesc în străinătate precum peştii prostituatelor care trăiesc în lux)!
  – Program pentru sănătate: oamenii din ce în ce mai bolnavi,
  – Program pentru spălarea mîinilor şi fructelor: din ce în ce mai multe produse pesticidate şi preţul apei creşte mult,
  – Programe pentru educaţie şi învîţămînt: din ce în ce mai mulţi analfabeţi cu diplome fără studii reale,
  – Programe pentru educaţia copiilor încărcînd cadrul didactic cu altceva decît a absolvit şi profesat(orice: doar cadrele didactice şi alţii încasează veniturile)
  S-a gîndit cineva la un program REAL şi PRACTIC LA LOCUL DE MUNCĂ şi ACASĂ pentru EDUCAREA MATURILOR CARE SUNT ŞI PĂRINŢI sau care DEŢIN FUNCŢII ÎNALTE ÎN ORICE DOMENIU?
  – Programe contra sărăciei: din ce în ce mai mulţi săraci, din ce în ce mai grase buzunarele celor ce se consideră mari şi tari,
  – Programe pentru specializări în anumite domenii: locuri de muncă, în practică lipsesc,(cînd implementezi un asemenea program trebuie să pui în practică la începerea programului şi nu după ce au uitat oamenii ce au învăţat dacă au avut ce)
  – Programele ”mărul, laptele şi cornul” sau ”mierea de albine şi caşcavalul”: din gînd în gînd proaspete,
  – Programul de anulare a căminelor de copii ”orfelinat” şi plasarea copiilor în familii sau în zona oricărei instituţii ca acoperire: nu mai poţi să donezi unor copii nimic din ceea ce se adună din străinătate fără a trece prin filtrul distribuirii ”copii au, astea-mi trebuiesc mie” şi copii rămn cu nimic, sau acelaşi program privind copii din familii nevoiaşe cu părinţi care au altă ocupaţie în afara creşterii şi educării copilului: aceeaşi problemă! De ce nu s-au lăsat cîteva centre serioase fără plantarea politicului sau a popilor ori hoţi, pentru a primi donaţii reale doar copii în centru lor şi dor pentru ei? La momentul de faţă e doar dezamăgire şi eşec pe tot ceea ce înseamnă donaţii copii bolnavi sau nu!
  – Programe pentru reciclarea gunoiului: gunoi peste tot şi reciclarea peste 100 de ani, doar suntem obligaţi la plată nejustificat prin lege şi înţelegeri politice,
  – Programe privind ”prevenţia(detenţie sau puşcărie obligatoriu)” în sănătate: impuneri pe consum de medicamente recomandate doar din străinătate pe liste fără asumarea riscului,
  – Programe privind implementarea legii: fiecare cum are ”chef şi relaţii” sau cu ajutorul fabricilor de acte,
  – Programe contra violenţei: din ce în ce mai multă violenţă verbală şi fizică,
  – Program privind respectarea securităţii muncii: din ce în ce mai mulţi oameni mor la locul de muncă,
  – Program pentru prevenţia la şoferi: din ce în ce mai multe accidente cu morţi şi răniţi,
  – Program cu telefon de urgenţă privind defrişările pădurilor: vinovat e cel care anunţă ilegalitatea,
  – Programe legale pentru zile libere: chiul, locuri de muncă şi şomaj sau cerşetori en-gros(legea 416) doar avem nevoie de voturi de la sărăciţii prin lege,
  – Program pentru prevenţie privind infracţionalitatea: mai mulţi infractori în libertate şi permanent în creştere infracţionalitatea,
  – Programe privind cunoaşterea drepturilor pentru fiecare cetăţean: care drepturi? Alea care sunt limitate sau tăiate prin legi aprobate tacit?
  – Programe prin numita ”Societate Civilă” care habar nu avem cu ce se ocupă şi pe cine susţine! O denumire de parcă restul societăţii e infracţională! Doar cei cîţiva din societatea civilă sunt curaţi ca lacrima şi în toată ţara sunt numai infractori! Nu cumva se ocupă doar cu manipulare? e o intrebare decentă!
  – Aud de ceva timp că se combate Corupţia prin programe, care şi ce programe dacă totul se spune pe faţă de politicieni: veniturile în plic şi restul poporului prin poştă sau bănci!
  – Cum e cu corupţia dacă nu se mişcă nimic decît spre creştere şi control perfect a corupţiei?
  Şi nu sunt doar astea!
  Dacă facem o statistică privind toate programele implementate cu fonduri europene şi din bugetul statului Român, putem trage o unică concluzie:
  ”Implementarea cu succes a distrugerii României pe toate planurile şi în toate domeniile”!
  ”UN EXPERIMENT DE SUCCES cu SUCCES pentru SUCCES-ul altora”!
  – Cine cîştigă?
  – UNDE EŞTI ROMÂNIA PE CARE O CUNOAŞTEM ŞI O ŞTIM TOŢI?
  🙂 🙂 🙂 A RĂMAS DOAR SIGLA ŞI NUMELE DIN TINE!

 5. am citit pe multe forumuri ce spun postacii basisti,nu pot sa cred asa ceva,se jigneste in cel mai grosolan mod,nu ai voie sa spui o parere ca te ataca 10 pupincuristi,probabil sunt bine platiti,daca azi inca mai ai sperante ca basescu sa reanvie in politica inseamna ca nu ai stat in romania in cei 10 ani de demolare a romaniei si mai inseamna ca nu te duce capu,pacat ca banii conduc pixu,ar trebui doar adevarul sa primeze indiferent de situatie,sunt scarbit de politica,de psd de pnl toti sunt niste hoti,un singur om mai primeste votul meu,sper sa ii gasesc numele pe vreo lista,stima si respect pentru singurul politician prin venele caruia curge sange IOAN GHISE ceilalti sunt cu apa sau alcool

 6. Domnule Radu Tudor,
  .
  Mă bucur că dl. Mihai Gâdea are DECIS (domnia sa a spus: ”am decis”). Spuneți-i, vă rog, să spargă câteva fiole de DECIS (cu cât mai multe cu atât mai bine) să le arunce în apă și să le amestece suficient, după care să umple vermorelul și să-i stropească pe toți dăunătorii care vă fac atâta rău. Am un cumnat, la țară, care mi-a spus că DECISUL este foarte, foarte bun să scapați de coropișnițe, gândaci, limacși, râme, viermi, și alți dăunători care vă ataca recolta. 😀
  Succes!

   • Nu-I, deloc, de râs! 😀
    Este o treabă foarte serioasă și trebuie făcută(uitaseu să vă spun asta) conform prospectului. …de pe Google. 😀
    De bucurat ne vom bucura, sunt convins, după ce-i veți anihila că de stârpit este nevoie de un tratament de lungă durată.
    Apropo, Dan Doboșeriu era pe la dvs. parcă. I-am ținut eu, novicele, locul mai adineauri, așa că l-aș dori să vină la ”muncă”. O fi lucrând în schimb sovietic 12 cu 24 😀

 7. va urmarim indiferent de unde sunteti si transmiteti , oricum fara voi nu stiam nimic , macar stim cu ce hoti am votat .Antena 3 , felicitari pt tot ce faceti , dar pacat ca nu s a schimbat nimic .

  • @elena,
   .
   Nu vreau, doamne ferește, să te contrazic. Am, însă, un amendament, dacă îmi permiți.
   La mine Antena 3, GHINION, n-a descoperit nimic(nu-i un reproș ci-i o constatare).
   Ea, însă, mi-a deschis ochii să văd ce se întâmplă la nivel MACRO, la nivel național, și coroborat cu costatările proprii privitor la veniturile din casă diminuate, ale vecinilor, cunoștințelor, oamenilor, în general, la fel, văzînd trotuare(de care nu vorbește nimeni) cu hârtoape, mizerie peste tot(vină și a multor cetățeni lipsiți de bun simț), viloaice, și mașini, și lux ale celor pe care, la nivel local dar și ”național”, trebuia să-i votez, uitându-mă bine și-n frigider dar și cine m-a umilit, și m-a sfidat mai tare, a trebuit, am fost nevoit, ca DINTRE DOUĂ RELE(puse pe tapet în Alegeri, recte din 2012) S-ALEG RĂUL CEL MAI MIC. Când doi se ceartă n-ai decât două variante. Alegi, îl aperi pe cel mai sărac, mai fără de tupeu, mai puțin ipocrit și mai puțin mincinos. Asta garantează progresul chiar dacă nu-i spactaculos și chiar dacă nu cu pași radicali așa cum le vor, le cer, cei cu minte puțină așa numiții ultrași careacteristic fiindu-le labililitatea psihică de regulă curluntriști (așa le spun eu) care azi e cu băsescu, mâine e împotriva lui… da nu-i cu tine, da-ți cere ție, care azi zice că-l votează pe Geoană, mâine , fiindcă ăla s-a dus la…mama lui Vântu îl votează pe băsescu. Asta nu înseamnă pentru mine că Geoană ar fi(cel puțin după cramponarea- ca gest nu că n-asr fi avut dreptate- pentru funcția de Presedinte al Senatului din nov. 2011) un personaj frecventabil dar care era ți este superior lui băsescu.
   Deci , între băsiști corupți și USL-ști(că atunci așa a fost), aproape la fel ca primii, am ales USL-ul. Cu toate că băsistul era mai inteligent(la ce i-a folosit) mai destupat și mai vocal decât usl-istul, el reprezenta pentru mine….BUBA.
   Știu, știu, toți sunt hoți, mai mult sau mai puțin.
   Tu, stând strâmb și judecând, cine consideri, totuși, că a furat mai puțin, te-a umilit mai puțin, și te-a sfidat mai puțin, astfel încât să-i poți da votul conșientă că cel ce va reprezenta nu-i imaculat, astfel încât să nu te trezești , nevotând, tot cu ăia care au făcut de toate chiar și cu mult mai mult? Greșesc, sau așa trebuie să procedăm toți pentru a constru ceva sănătos? Guvernul ”lui peshte prăjit” de acum, adus de forțe reacționare dar și de către nevinovați care vor să fie bine ca sa nu fie rău și dau vrabia din mână pe cioara din gardul bruselessului, e un progres?
   Și nu crezi că ne trebuie, Țării întregi(cu pierderi colaterale inerente pentru ”Marea mută”), un duș rece care sa ne trezească după euforia din nov.2014 dar și din nov.2015?
   Nu zice bine PSD-ul(acum al lui Dragnea) – Na-vă joshannis! Na-vă guvernul meu! Na-vă… băseală în ascensiune! Na-vă….ce vreți voi!

 8. Orice mutare implica o gramada de bani, energie si timp. Sper ca aceasta mutare fortuita sa fie de bun augur, insa dusmanii nu dispar.

 9. Motivul mutarii, invocat de Mircea aseara – ca un fel de razbunare, deoarece, dupa ce veti evacua cladirea, statul n-o va mai putea vinde pe cine stie cat – imi aminteste de-o poanta : La un spital de psihiatrie, vine vestea ca a fost chemat un frizer sa-i tunda pe nebuni la zero. Un bolnav, cu o claie de par incalcita si nespalata, ia un ciocan si niste cuie si-si roaga un prieten sa-i bata cuiele-n cap. Intrebat de ce, nebunul explica : Atunci cand frizerul o sa vrea sa ma tunda, masina de tuns o sa se-mpiedice de cuie si-o sa se strice. Cu toata dragostea, cred ca va cam pripiti cu mutatul, deoarece veti castiga sigur in instanta. Cred ca e prematur sa va bateti chiroane-n cap : frizerului o sa-i dea Dumnezeu grija noua si n-o sa mai vina.

 10. Fara a vrea sa bagatelizez, unul din bancurile cu milițieni din vremea comunismului prezenta cazul unui agent al ordinii publice/milițian care se așază pe-o bancă, in parc; banca se rupe sub el, aproape imediat, si concluzia e ca “cel mai deștept cedează”. Practic, mutarea va fi un coșmar si se vor găsi alte pretexte de a va inchide, chiar când cel mai solid dintre pretexte, averea imobila a profesorului Voiculescu va trece, fizic (pereți goi, scări surpate, geamuri lipsa) la stat; la modul simbolic, însă, mutarea va reprezenta un nou început. iarasi, fara a vrea sa bagatelizez: locația cea noua si mai ales exodul care va va duce spre noua “vatra” va separa, net, A3 de soarta fondatorului ei care, in sfârșit, va capăta dimensiunea tragică refuzată până acum. Fiindcă, pe moment, lumea realizează foarte vag faptul că fondatorul trustului Intact, împreuna cu alți zece nefericiți, zac in pușcărie pentru satisfacția zerourilor umane care i-au trimis acolo; A3 e un succes incontestabil, fundațiile trustului, foarte eficiente, au o reputație nepătata (s-a încercat ceva la momentul Colectiv dar a căzut fleașcă), produsul, ca sa zic așa, funcționează independent de soarta producătorului. Odată plecați din sediul care i-a aparținut nu veți mai fi “oamenii mogulului Voiculescu” decât pentru cei care au inventat eticheta si care, neputând ieși din marota lor, vor deveni de neînțeles Pentru cei care n-au urmărit sau chiar ignora existența conflictului inițial. Si-atunci se va putea vorbi, fara patos, de sacrificiul, cu-atât mai tragic cu cat e inutil, al fondatorului Intact, se va putea pune in valoare istoria vocii libere care este A3.

 11. În discursul din 16 decembrie 1916 Nicolae Iorga spunea : ” Vom fi iarăși ce am fost , şi mai mult decât atâta”. Vi se potriveste de minune , vă iubesc ,şi vă doresc mult succes !

 12. este evident ca mutarea nu vine in urma luarii de pozitie a ambasadorului trimis de licurici la noi. mutarea era pregatita de mult. dupa beselu vine si fostul carcotas huidu ( ala care a omorat niste oameni la munte si nu a patit nimic) si ne spune ca a3 se muta undeva prin pipera in fostele studiouri unde se realiza cronica carcotasilor. oare?

 13. Radu, da-i te rog si lui Ilie Serbanescu linkurile astea. Poate le aminteste…. Arata ca exista un exemplu viabil si de “cealalta cale” in discutia despre banci, nu aceea a “salvarii” lor cu banii contribuabilor. Si aici nu mai e vorba de teoria conspiratiei ci de publicatii respectabile care asa o descriu. Singura tara care a iesit din criza financiara inceputa in 2008 (criza datoriilor) si are acum cea mai mare crestere economica din Europa etc… Au purces si la stergerea partii impovaritoare din datoriile cetatenilor pe casele lor etc…. Si noi ne zbatem cu o biata lege a “darii in plata” care ar fi doar un mic aport la facerea dreptatii in relatia asta sufocanta (atat a individului cat si a economiei) cu bancile.
  http://www.spiegel.de/international/europe/financial-recovery-of-iceland-a-case-worth-studying-a-942387.html
  http://www.worldfinance.com/infrastructure-investment/government-policy/failing-banks-winning-economy-the-truth-about-icelands-recovery
  http://icelandicecon.blogspot.nl/

 14. Stimate domnule Radu Tudor,vă sugerez să răscumpăraţi sediile Trustului Intact prin subscripţie publică.Eu sunt convinsă că cei care vă sunt alături vor contribui.Vai de biata Ţară………..

 15. Radu, am o intrebare, desi nu cred ca o sa raspunzi, gasesti tu cumva sa eviti :)). totusi daca ai citit comentariul, intrebare e: de ce antena 3 nu a difuzat toata inregistrarea cu Kovesi?

  • Mai lăsați-o dracului, băi, cu deformarea cu obrăznicie și tupeu, a la Udrea, a realității dar și cu acest mizerabil cult al personalității, al unui băsescu perfect și-a unor scule de-ale lui, perfecte. Nu mai lingeți clanțele că-s pline de microbi, de viruși și bacterii care, numai astea, v-au îmbolnăvit de nu mai sunteți zdraveni nici la trup nici la cap. Și-i mai molipsiți și pe alții, și-i păcat de Țara asta că v-ați luat-o înapoi și nu știți ce să faceți cu ea. V-au rămas Antenele și-ați pus de-un Stat dictatorial în mijlocul Europei. Linsul ăsta scârbos al voastru, al multor clanțe sus-puse, ne-au adus în halul în care suntem.

 16. Ambiţia ”razei de soare”e cea pe care o ştiţi dar cîte imobile sunt în sarcina statului? Nu mai contează dacă intră şi ăsta care are preţul stabilit doar scriitorii în acte pentru vînzare dar valoarea nu o ”ştie” niciunii.

Leave a Reply