Un prim lot de cel mult 15 refugiaţi va sosi în România la începutul lunii martie, în urma repartizării prin mecanismul cotelor obligatorii de relocare al UE, ei fiind selectaţi din Grecia şi din Italia. În 2016 şi 2017, România trebuie să primească cel puţin 4.180 de refugiaţi, conform celor două mecanisme de relocare adoptate la nivelul UE. Primii urmează să fie cazaţi la Galaţi, potrivit Mediafax.

Dupa un milion de refugiati sositi in Europa in 2015, peste 110.000 de migranţi şi refugiaţi au sosit în Grecia şi Italia de la începutul acestui an – o creştere importantă faţă de nivelul înregistrat anul trecut în aceeaşi perioadă, a anunţat marţi Organizaţia Internaţională pentru Migraţii (OIM), relatează Reuters în pagina electronică.

 

6 COMMENTS

 1. incepe cu putin, nimeni nu poate zice nimic cind vorbim de 15 refugiati, de citeva zeci… vor veni in grupuri mici, sa nu atraga atentia.
  Dupa o vreme, nimeni nu va mai fi preocupat de asa ceva, nu va mai fi o stire. Va fi ceva oblisnuit, normal chiar. Atunci grupurile mici se vor inmulti, vor fi cu sutele, cu miile. Zeci de mii.
  Vom plati pentru refugiati. Vom fi obligati sa-i educam, sa-i tratam, sa-i pazim, sa le dam drepturi. Vor ramine pentru totdeauna. Vor avea moschei, vor face partide, se vor misca liber, nu trebuie sa fie discriminati… vor fura, vor viola, vor omori… si noi nu vom putea face nimic ca nu avem voie de la UE.
  Printre altele, de asta sunt pusi sa conduca cei de la conducere. Implantarea virusului care va distruge fibra nationala. Nefiind romani, nu-i intereseaza prea mult consecintele. De asta nu mai trebuie invatata istoria, printre altele.
  Ascultati The Vicious Snake (e pe YouTube) recitata de Donald Trump. Si pregatiti-va.

  • Ne spunea Schultz cu tupeu ca trebuie sa fim solidari. Numai ca merkel cand a invitat un million nu s-a consultat cu tarile din UE. Atunci cei mari au decis fara solidaritate cu cei mici. Acum noi executam si ni se cere solidaritate.
   Si daca au sa cresca tensiunile sau or sa se infiltreze teroristi cu atat mai bine pentru neo-dictaturi o sa fie nevoie de mai multa vigilenta, ascultari telefonice, ofiteri de servicii, bmw-uri mari si negre pentru procurori si evident o sa fim “salvati” de acest aparat care creste creste…inspaimantator.

 2. 🙂 🙂 🙂 aşa a început formarea alqaeda-isis-si, şi toate formaţiunile plasate pe alte teritorii ale ţărilor unde au fost interese uriaşe. Sper să nu am dreptate
  Nu e ură, e o constatare din ceea ce am citit, a tuturor acţiunilor din materiale online

 3. În UE România este considerată o țară mărginașă, o țară sub papucul Occidentului. Spațiul Schengen nu este pentru noi, mereu se amână. Știți de ce ? Pentru că se poate … avem politicieni fără curaj, doar vasali. Nu ar trebui accepte aceste cote de refugiați. Ei nu ne primesc în Schengen, deși ne tot pun condiții pe care le și îndeplinim. Mereu apare o altă condiție.
  România mai este văzută de Occident și ca țara țiganilor. Știu ce spun… Păi dacă tot ne-au pus eticheta asta înseamnă că avem “refugiatii” noștri. Nu este nevoie de alții!
  Sunt convins că cei ce o să ajungă în România vor fii doar de “slabă calitate”. Neşcoliți, fără o calificare profesională sau fără acte. Niște refugiați cărora România să le ofere un trai decent, un vis. Bătrânii noștri nu au bani de medicamente … dar ce contează, zilele astea am văzut cum se râde de bătrâni. La miting !

 4. Parca ramasese sa primim cati putem, nu cote obligatorii. Sper ca Excelenta Sa dl. Ambasador SUA sa-si rupa din timpul alocat feibucului si sa-i intampine pe refugiati.

 5. Relaxati-va ca asa cum vin vor si pleca, stiti ca zilnic din centrele de cazare, romanesti fug app 3 solicitanti de azil?? Ei pleaca spre vest trec ilegal frontiera si vor ajunge tot acolo unde intentionau de la inceput. In romania nici migrantii nu au motive sa stea…

Leave a Reply