La doar cateva ore dupa lansarea unui atac surprinzator al lui Dacian Ciolos la adresa lui Klaus Iohannis, apare o posibila explicatie, cu un scenariu spectaculos.

Analistul politic Cozmin Gușă susține că el și Octavian Hoandră au primit informația conform căreia săptămâna viitoare, Laura Codruța Kovesi va organiza un eveniment în cadrul căruia își va anunța susținerea publică pentru USR-PLUS.

”Săptămâna viitoare Laura Codruța Kovesi va organiza un eveniment în cadrul căruia își va exprima susținerea publică pentru cei de la USR-PLUS.

Ei sperau la un scor de peste 20%, dar în ultima perioadă au scăzut la sub 15% și au nevoie de altceva, nu doar de discursul anti-PSD. Ei au nevoie de un suflu nou și acest suflu nou este Laura Codruța Kovesi.

Acest eveniment dacă va avea loc, atunci va bulversa foarte tare campania pentru alegerile europarlamentare, iar dacă scorul USR la europarlamentare va fi apropiat de cel al PNL, atunci candidatul USR-PLUS va avea o alonjă foarte importantă în perpectiva prezidențialelor.”, a spus Cozmin Gușă, la România TV.

Recent, Cozmin Gusa, patronul Realitatea tv, a dezvaluit ca stie lucruri grave despre Dacian Ciolos :

https://www.bugetul.ro/exclusiv-cine-va-fi-viitorul-presedinte-al-romaniei-cozmin-gusa-dezvaluie-cine-se-afla-in-spatele-lui-dacian-ciolos-de-fapt/

Mai mult, Gusa a venit cu afirmatii explozive despre legatura USR-Coldea :
https://evz.ro/cozmin-gusa-florian-coldea-in-spatele-aliantei-usr-plus.html

Asadar, daca e sa dam crezare consultantului politic Cozmin Gusa, om cu multiple relatii si surse institutionale, binomul Coldea-Kovesi s-ar fi repliat politic in USR-Plus. Fapt care ar putea genera calcule si regrupari de forte interesante in perspectiva prezidentialelor.

PS : Daca relatia Kovesi-USR se va oficializa, efectele implicarii politice a unui magistrat vor duce la complicatii majore. Avand in vedere multiplele dosare in care Kovesi este anchetata la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, o eventuala candidatura la prezidentiale din partea USR-Plus ar duce la complicatii majore pentru cuplul Ciolos-Kovesi. Recentele documente secrete despre cariera in Securitate a lui Traian Basescu sunt un argument. Arhiva mai veche sau mai noua e (inca) plina de surprize.

5 COMMENTS

 1. Foarte bine daca ar fi asa, asta nu inseamna ca va fi ostila PNL-ului dar e sigur ca va aduce, prin implicare, mai multi oameni la vot. USR chiar avea nevoie de un lider.

 2. OT: Burdihanul, in pielea goala, al lui Guy Verof-stat (asa se pronunta) poate fi admirat aici
  la minutul 25:01 de aici https://www.youtube.com/watch?v=8aCEABM712o

  E vorba de un documentar despre Brexit in 2 parti:
  1 https://www.youtube.com/watch?v=7a-frttT7nk
  2 https://www.youtube.com/watch?v=8aCEABM712o

  din care rezulta ca Guy:
  -are 15 indivizi in biroul de la Bruxelles, care ii scriu discursurile, ii fac de mancare, ii raporteaza toate barfele, ii schimba si scutecele;
  -a cumparat o vila in Umbria cu podgorie, unde face vin si nu sta in electrosmogul repartitoarelor ca noi toti ceilalti in Europa;
  -are o masina de curse din anii ’50 pe care o conduce la raliuri in timpul liber, desi are ochelari fund de sticla;
  -a hotarat impreuna cu Barnier sa le rupa tara (Irlanda de Nord) daca MareaBritanie nu se supune.

  Comisia din Parlam.European care se ocupa de Brexit (condusa de Guy), ca si servitorii lui Guy, discuta fara perdea despre sabotarea Marii Britanii si transformarea sa in colonie a UE.
  (vedeti min 37:30 din Partea 2.: We kicked them out, on our terms and conditions; we finally turned them into a Colony!)

  Mai rezulta din documentar – conceput ca propaganda pt.Guy — ca avem in Europa o noua aristocratie, alcatuita din functionarii si parlamentarii UE, care traieste pe picior continental de mare.

  Toti acesti bani dati pe salariile unor ignoranti care reprima nedrept popoarele ar putea fi folositi la studii de cercetare stiintifica sau ca sa se produca ceva pozitiv pentru omenire.

 3. Gușă o scoate din… gușă. Competenta vieții încă trage speranțe la șefia neînființatului Parchet European. Până nu se tranșează șefia competenta nu face nicio mișcare.

 4. predictia savanta a marelui guru politic Gusa: “în mod clar ei nu or să treacă pragul electoral la europarlamentare, care sunt în mai anul viitor. Nicio șansă. Iar creșteri semnificative nu-i prevăd …”
  Acuma, USR nu are “decit” 15%
  Bun consultantul asta, se vede ca se pricepe 🙂 cum le vede el, mai rar!

  ps: am vazut documentarul ala, e incredibil ca exista. A fost facut de BBC Channel Four, culmea.

Leave a Reply