Iosif Buble e actionarul principal la agentia stiripesurse.ro. Fost jurnalist la Antena 3, Ioska s-a dedicat acestui proiect personal. Iar acum face un pas mare, inainte. 

Iata ce scrie bugetul.ro :

Jurnalistul Iosif Buble a preluat acționariatul integral al Centrului de Sociologie Urbană și Regională (CURS). În urma acestei tranzacții, cel mai puternic și vechi institut de cercetare a opiniei publice din România intră într-o nouă fază a evoluției sale.

„Vreau ca acest institut de tradiție să își continue dezvoltarea și să dea ora exactă în tot ceea ce privește cercetările sociologice în România. Mai mult, îmi doresc să lansăm servicii noi și să venim în sprijinul comunității cu ultimele tehnologii și inovații în domeniu”, a declarat Iosif Buble pentru bugetul.ro

Echipa rămâne neschimbată, iar fostul președinte al CURS, renumitul sociolog Dorel Abraham, va continua în calitate de consilier onorific institutului.

„Mă bucur că noul proprietar va păstra profilul de activitate al institutului și mai ales va menține specialiștii și rețeaua de operatori care au asiguat succesul de până acum al institutului.”, a declarat și Dorel Abraham pentru bugetul.ro

 

9 COMMENTS

 1. Cam toti care au fost la Antena3 se dovedesc oameni apti de sinceritate si dreptate! Asta e adevaratul profesionalism si loialitate in ‘meseria’ de jurnalist! Felicitari voua de la A3 cat si celor seriosi care au invatat de la voi meseria de jurnalist serios si onorabil!

   • Acu’, si regula are exceptii; ca si Soneria Matei tot pe la A3 si-a facut stagiatura…
    Ca ma incurca in apreciere e schimbarea de garda, venirea celor din teren in locul unora care pleaca pe la Guvern, pe la alte activitati. Sper ca e de bine, ca se formeaza – in continuare, Alina Petrescu, Dana Grecu sunt necesare, chiar si prin epigonii; ca n-ar mai fi la fel A3, cu un mic Prelipceanu, sau un mic Rares Bogdan….
    Apropo, si un Ciutacu, sau un Felix Rache ar mai i necesari pe la A3. Ca la “politichix”, deocamdata, nu cred sa rada nimeni, chit ca are o pozitionare orara destul de buna… chestie de talent, banuiesc….
    Deci, cum ar veni, urarea e de succesuri ! Sau succese, ca, de cand a glasuit aia mica a lu’ bassescu, s-a schimbat si Dex-ul… s-ar fi schimbat si ortografia, de mai ramanea “culta”, dar n-a fost sa fie:))

 2. Aceste institute de sondare a opiniei publice sunt deja considerate niste arme politice.Ele pot primi bani de la buget sub tot felul de “comenzi” ale unor institutii publice in schimb rezultatele sunt puse cu mana ca sa fie platitorul multumit…Singurul sondaj public care este si real se intampla 1-2 zile inainte de alegeri,acolo e in joc imaginea respectivului.Sa inteleg ca Buble si-a mai tras o pusculita cu bani.Ei o numesc afacere.Probabil ca si este dar din aceste manipulari comandate rezulta in final o clasa politica castigatoare complet pe dinafara subiectului,lucru se vede cu ochiul liber mergand pur si simplu pe strada.

   • Concluziile sunt finalul unei logici, cel putin aparenta… iar carmen si logica = baba si mitraliera…
    In mintea antevorbitoarei, daca-l lua Prisca, sa zicem, sau Brendl, era cu “exprimare libera” (ca-n Parazitii); ca l-a luat Buble, e gen “ciuma rosie”, huooo, jos, hastag ! Ce sa-i spui uneia ca asta !? Degeaba, oricum intelege ce deja crede ca stie…

Leave a Reply