In sfarsit, occidentalii incep sa se trezeasca. Iau masuri impotriva unor persoane pentru care Romania e acuzata pe nedrept, ca fiind responsabila pentru practicile acestora oriunde in UE. Politia si justitia din Franta, Italia, Marea Britanie sa intervina de cite ori sunt probleme cu cersetoria, indiferent de unde provine ea.

tiganci

Un tribunal din Paris a invocat maltratarea în condamnarea la pedepse cu închisoarea a unui cuplu care îşi obliga doi copii mici să cerşească pe bulevardele capitalei franceze, relatează Le Figaro, în ediţia electronică.
Un cuplu a fost condamnat la începutul lui martie la opt luni de închisoare pentru că şi-a obligat doi dintre copii să cerşească.
“Este o premieră, cel puţin pentru jurisdicţia Paris”, afirmă Palatul Justiţiei din capitala franceză. “De obicei astfel de infracţiuni sunt dificil de caracterizat”, adaugă acesta.
Gemenii cerşeau împreună cu mama lor, o româncă în vârstă de 38 de ani, pe bulevardul Barbes, în cel de-al XVIII-lea arondisment al Parisului. Instalat în Franţa de mai mulţi ani, cuplul trăia fără un venit declarat. Tatăl, de naţionalitate franceză, era cunoscut de serviciile de poliţie pentru furturi. “Indiferent de vreme, ei erau îmbrăcaţi cu pantaloni de trening şi pulover, foarte murdare. Când era foarte frig, mama lor le mai dădea o pătură pe care o împărţeau între ei”, a explicat o sursă apropiată de acest caz.
Alertată de persoanele care locuiesc în apropiere, poliţia a arestat-o la 10 ianuarie pe mama copiilor. În urma procesului, cei doi au fost condamnaţi la opt luni de închisoare. Ei vor trebui, de asemenea, să plătească o amendă de 500 de euro fiecăruia dintre copii. Aceştia din urmă au fost încredinţaţi unui centru de plasament.

 

 

 

4 COMMENTS

 1. …să fiu în locul francezilor, i-aş condamna pe cei care ne conduc ca persoană fizică…pe cei care i-au susţinut, pe cei care îi susţin, pe cei care au păpat fondurile a căror direcţionare trebuia să ajungă la cerşetorii/romi. Asta e una din manipularile cu turismul în afara ţării fără bani. Oare cine şi cîţi sunt vinovaţi de situaţia(trafic de persoane mascat) în care ne aflăm ? să nu spuneţi că noi poporul, nu nouă ne-au cerut acceptul pentru turism cu buzunarele şi burta goală, punct.

 2. Face-ti o analiza ; cati bani au fost alocati in ultimi 20 de ani pentru tigani ,pentru integrarea lor in viata economica si sociala si ve-ti avea surpriza ., nimic pentru ei si tot pentru mai mari lor?????. Se rade , rade cu burta plina din palatele cu turnulete si regi in MARTANE :::::Suntem de rasul Europei. Toleranta aceasta a dus si duce la crime si haos.

 3. Augustin Zegrean, cercetat de Parlamentul României!

  Şeful grupului de cetăţeni cu halate vişinii şi cu bavete la gât, Augustin Zegrean, câştigă din salariu 1,93 miliarde de lei! Acelaşi Augustin Zegrean primeşte o pensie care într-un an de zile îi aduce încă 1,28 miliarde de lei! Fiind posesorul unui certificat din care reiese că are un handicap „accentuat”, şeful grupului de cetăţeni care au hotărât că Traian Băsescu trebuie reînscăunat are dreptul la un venit anual de aproximativ 28 de milioane de lei. Foarte important! Certificatul de persoană cu handicap îi permite lui Augustin Zegrean să nu plătească impozit pe veniturile obţinute în calitatea sa de preşedinte al Curţii Constituţionale.
  Parlamentul României are obligaţia să verifice dacă este normal ca Augustin Zegrean să primească un salariu nesimţit doar pentru simplul fapt că apără un regim politic. Un salariu nesimţit care îi este plătit din banii adunaţi de la parte din cei 7,4 milioane de români care au votat la referendum împotriva regimului Băsescu.
  Parlamentul României are obligaţia să verifice dacă este normal ca Augustin Zegrean să primească o pensie nesimţită, în condiţiile în care majoritatea pensionarilor din România trăiesc dintr-un venit de mizerie. Pensia nesimţită a şefului grupului de cetăţeni cu halate vişinii şi cu bavete la gât este plătită tot din banii adunaţi de la parte din cei 7,4 milioane de români care au votat la referendum împotriva regimului Băsescu.
  Parlamentul României are obligaţia să verifice dacă este normal ca Augustin Zegrean să primească de la Statul Român şi salariu nesimţit, şi pensie nesimţită, în condiţiile în care mii de medici, profesori şi universitari care au ieşit la pensie, dar care mai vor să lucreze, au fost puşi să aleagă între salariu şi pensie.
  În fine, Parlamentul României are obligaţia să verifice dacă de soarta unei ţări întregi poate răspunde o persoană cu handicap „accentuat” care este obligată să „evite efortul ocular mare”. Inclusiv să evite să citească miile de documente primite de la Guvernul României pentru a putea hotărî în cunoştinţă de cauză soarta referendumului.
  Sorin Avram

Leave a Reply