Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că nu deţine acasă o armă şi că nu ştie ce ar putea face cu ea, făcând referire la declaraţiile deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu, în cazul căruia a spus că va cere suspendarea din PSD pentru o perioadă determinată. Liderul PSD a adăugat că regretă că a cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui Rădulescu pentru actualul Parlament.

Întrebat dacă deţine o armă acasă, Liviu Dragnea a declarat, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Timiş, că nu deţine o armă şi că regretă declaraţiile colegului său Cătălin Rădulescu.

”Nu am armă acasă şi chiar este importantă întrebarea. Nu ştiu ce aş face cu ea. Eu regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi regret că am cedat propunerii PSD Argeş de a semna candidatura lui pentru acest Parlament. Voi propune cel puţin suspendarea din PSD pe o perioadă determinată. Afirmaţiile acestui deputat sunt inacceptabile”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat, de asemenea, dacă aşteaptă demisia deputatului Cătălin Rădulescu din PSD, Liviu Dragnea a precizat: ”Eu tot trimit semnale”.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a spus, într-un interviu pentru “Adevărul”, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: “De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: “Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Marţi, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a deschis dosar penal în cazul declaraţiilor deputatului PSD Cătălin Rădulescu şi face cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şi Poliţia Judeţeană Argeş a anunţat că s-a autosesizat după declaraţiile lui Rădulescu şi face verificări cu privire la respectarea Legii privind regimul armelor şi muniţiilor.

Vineri, poliţiştii argeşeni au anulat permisul de port-armă al deputatului Cătălin Rădulescu, după ce au verificat, la locuinţa acestuia, modul în care sunt deţinute armele şi au constatat că parlamentarul păstra fără piedică mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul de a deţine muniţie şi au descoperit şi muniţie care nu se potriveşte armei de vânătoare pe care Rădulescu o deţinea legal.

Tot vineri, liderul filialei judeţene PSD Argeş, Şerban Valeca, a spus că declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu au adus ”un prejudiciu imens” PSD, dar că filiala nu a convocat Biroul Permanent Judeţean pentru a discuta atitudinea acestuia întrucât a avut alte priorităţi.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că este “foarte puţin probabil” ca deputatul Cătălin Rădulescu să mai rămână în PSD, în condiţiile în care afirmaţiile sale privind protestatarii sunt “de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care el le va propune colegilor sancţiunea maximă, scrie news.ro

14 COMMENTS

 1. Ar trebui limitat numarul de mandate , ca uite dupa atatia ani te transformi, puterea te dezumanizeaza!

 2. După ferma de porci si plantația de cafea, trebuia sa vina si arma in banduliera a lui Castro–nu de alta, dar ca sa se justifice eticheta de “ciuma roșie” aplicată PSD-ului de către “rezistenți” prin portretul Liderului Maxim Dragnea. Cred ca A3 s-a angajat la muncile lui Hercule începând serialul cu demontarea manipulărilor, aici e vorba de o lunga tradiție de prostie si ignoranta a manipulatorilor înșiși cu care e mai greu sa te lupți decat cu bălegarul din grajdurile lui Augias! Si nu e de azi-de ieri, de pe vremea Pieței Universității am început sa ne crucim la prostiile propagandei securiste, de pilda cea cu “steagurile verzi” agitate de “legionarii” lui Munteanu aflați printre manifestanții din 1990. Mi-aduc aminte si-acum de mirarea portarului de la teatrul din Sibiu cand TVR a dat filmulețul cu steagurile verzi, omul văzuse Legiunea defilând in tinerețea lui dar asemenea steaguri era sigur ca nu existaseră –poate cand dădeau turcii, Doamna, sa fi fost flamuri verzi cu semiluna pe ele, le-or fi luat de la Buftea p-astea de-acum? Ca au fost multe filme cu Mihai, cu Ștefan, au de unde sa ia recuzita. Ma rog, omul se pricepea la iluzii scenice, dar chiar si cei neinformați se îndoiau de autenticitatea evenimentului–azi vad ca se înghite orice făcătură cat de cat împodobita cu efecte scenice, in cazul de fata “deghizamentul” lui Dragnea in Lider Massimo. Repede, cursuri de istorie modernă si contemporană in scoli, e vital daca vrem sa combatem tâmpenia! Cat despre ghiolbanul de Rădulescu, la munca de jos pt o vreme, asta da măsura punitiva!

 3. S-a razvratit si deputatul-mitraliera. N-ar fi rau ca cei de la SAESP sa se autosesizeze in acest caz sa stim cu totii daca ilustrul deputat necunoscut marii majoritati a populatiei, are sau n-are “puscoci”. Acum fie vorba intre noi ca tot nu stie nimeni, sa fiu eu sanatos cati au arme nedeclarate in tara asta. Daca ma gandesc la treaba asta, la cati echilibrati mintal sunt in jurul nostru, mai ca ma ia frica. Deunazi, unul si-a impuscat prietena, pe undeva pe la Oradea, altul a scapat (amantul) si nu-i de gasit, cica e interlop.

 4. 1.
  Mai ramasese sa puna mana pe: Portile de Fier! FMI da un sfat “prietenesc” guvernului; daca vreti sa dati bine in poza, privatizati Hidroelectrica. E absolut straveziu.

  “Autoritățile ar trebui să revigoreze programul de privatizare blocat și să restructureze companiile de stat […]consideră FMI.
  Câteva privatizări de succes și oferte publice inițiale (IPO) — cum ar fi Hidroelectrica[…] — vor ajuta […] la îmbunătățirea profilului internațional al României ca destinație de investiții.”

  2. “FMI recomandă autorităților române[…] să majoreze într-un ritm moderat salariile și pensiile și să aibă ca obiectiv un deficit de 1,5% din PIB pentru a reconstrui rezerva financiară.” (Acest lucru a fost cerut si Greciei, ba chiar sa aiba surplus, ca sa aiba permanent de unde plati creditorii precum Germania.)

  http://www.agerpres.ro/economie/2017/03/17/fmi-recomanda-pe-termen-mediu-un-deficit-de-1-5-din-pib-pentru-a-reconstrui-rezerva-financiara-19-01-13

  D-l Dragnea are vreo parere?

 5. stiu din sursa sigura ca Dragnea si-a angajat arma intr-o unitate miitara in urma presiunilor facute la armurier :)))

Leave a Reply