Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, nu este de acord cu modul în care s-a intervenit în cazul Sorinei Pintea, atunci când aceasta a solicitat îngrijiri medicale, el afirmând că nu poţi încătuşa persoane bolnave, care nu prezintă risc, relatează Agerpres.

Costache a fost întrebat, miercuri, la Parlament, despre faptul că Sorina Pintea a fost dusă marţi la spital în cătuşe, cu o maşină a Poliţiei şi nu cu o ambulanţă.

„Ştiu că doamna Pintea are o afecţiune autoimună şi trebuie să avem grijă cu toţi pacienţii din România, mai ales în acest context când sunt fragilizaţi. (…) Este regretabil să încătuşăm un om bolnav. Este regretabil”, a spus Costache.

El a afirmat că va discuta despre acest aspect cu ministrul de Interne.

„Am să discut cu ministrul de Interne, vă promit. Nu putem încătuşa persoane bolnave care nu prezintă risc. Poate ar trebui adaptate procedurile”, a arătat ministrul interimar al Sănătăţii.

10 COMMENTS

  1. Este interesant ca atunci cand au votat legile pentru prostime nu au ganditi si legi pentru speciali. Cei cu statut special sa primeasca buchete de flori si detentie la hotel 5 stele iar prostimea la ocna si in lanturi. In privinta doamnei acuzata nu am auzit cand era pe val sa sara in apararea de la umilire sau sa il ocroteasca pe Remes consatean cu doamna care a murit in chinuri la spitalul doamnei ministru. Poate de pe lumea dreptilor se simt reclamatiile lui Remes inchis pentru doi carnati nu pentru luat de la gura bolnavilor si a copiilor . Sa ii fie rusine si ei si complicilor! Un model de speciali este Iorgulescu ….din gasca pcr

  2. Ati uitat cum ati sunat in direct sa-l compatimiti pe Nicusor Constantinescu, ati dedicat zeci de emisiuni de spalare a lui mazare, a lui Sebastian Ghita, familia Cozma din prahova, ce sa mai vorbim de dragnea…antena3 asta face zilnic spala infractorii puscariasi. Victimele suntem noi poporul roman furat de catre acesti infractori pesedisti. Pintea nu este o victima, noi suntem victime , intreaga Romanie este victima, mai schimbati foaia doamne iarta-ma

  3. ..ce rahat mananci nene cramen sau cum iti spune …ii isiri pe cei nevinovati ..pnl e plini de penali ..iai pe fiecare ,dar pe fiecare si vezi ce au jegmanit si statul ..si ce tupeisti sant iei striga la altii ,ca asa li se acopera faradelegile lor …mai taci naibii!!

  4. Ce nu stiti este ca militienii au executat un ordin dat de carmen dan colega de guvern si partid a doamnei acuzate si parasita de psd.

  5. si Nicusor Constantinescu a facut pe victima bolnava de cancer… dar el face puscarie sanatos cu zeci de milioane de euro furate de la noi saracii Romaniei

  6. Mei Pinto tu esti hoata. Di se furi? Rosinii tu !
    Stei la buleu sa pletesti ca orci hot. Nu vre tu buleu la stasion di cinqe steli?

Leave a Reply