Ministrul apararii nationale Mihnea Motoc a postat pe pagina sa de Facebook :

În această dimineață, am ținut să o întâlnesc pe doamna sublocotenent Isabela Diaconu, comandant al Plutonului 1 Intervenție din cadrul Brigăzii 30 Gardă, selectată pentru a ne reprezenta la Summit-ul NATO de la Varșovia, din Polonia.

Sublocotenentul Isabela Diaconu este singura femeie-militar portdrapel care va participa la ceremonia de deschidere a Summit-ului de la Varșovia.

Motto-ul “Armata României este o adevărată familie” este perfect valabil și pentru portdrapelul nostru, sora sa fiind pilot de aeronavă C-27 J Spartan, la Baza 90 Aeriană, de la Otopeni.

I-am urat deplin succes și să aibă o misiune reușită, fiind încredințat că ne va reprezenta cu cinste, la înălțimea reputației și profesionalismului Brigăzii noastre de Gardă, la această reuniune de semnificație istorică.

MM

2 COMMENTS

  1. Foarte frumos! Parintii ei trebuie ca sunt tare mandrii.
    Domnul Ministru Mihnea Motoc ar fi trebuit sa abordeze o pozitie mai potrivita evenimentului. Imi pare ca sta intr-o pozitie de repaos combinata cu o fotografie de familie la Baile Herculane ..:) Genul ala de fotografie de pus in albumul de familie.

Leave a Reply