Mass media occidentala se auto-ironizeaza cand greseste. Exista si la noi acest gen de atitudine, sanatoasa si mereu stimulativa.

Cautand ieri o stire despre vizita presedintelui Iohannis in SUA, am gasit pe site-ul www.mediafax.ro urmatoarea greseala. Drept pentru care am facut o captura.

Se intampla oricui, sper sa nu existe interpretari malitioase ori ceva remarci nelalocul lor.

E doar o greseala haioasa, atat.

 

 

8 COMMENTS

  • Eu aș interpreta altfel. Din 2020 capitalul străin din România nu va mai avea nevoie de protecția DNA.

  • @ daniel
   Eu lupt din 2012 impotriva noului URSS numit UE. De cand ne-au furat un referdum si au ajutat un sistem securist sa conduca Romania cu basau in frunte si Codruta din sufrageria coruptului Oprea.
   Din pacate aia din PSD sunt prea lasi pt asta.

 1. Premieră pentru un preşedinte român la Casa Albă. Trump şi Iohannis vor susţine azi o declaraţie de presă comună…Acum chiar am un motiv serios sa fiu mandra de tara mea.

 2. Uf! S-a creat posibilitatea de a gara rebuturile naționale de tip Koveși la parking-ul european–drum bun si cale bătută! (Vezi postarea cu Biroul Procurorului European). Sper ca nu e un fake news.

 3. Eu as zice ca cel mai mare ghinion este pentru cei care inca n-au inteles ca nu le mai merge cu furtul in Romania. Pesedeaua e prima care si-o va lua peste bot ca are cei mai multi hoti. Pe locul 2 la egalitate cu PNL. Ai naibii, sorosisti n-o sa mai lase oamenii care sustin hotii si fac apologia pragurilor sa fure. Mare pacat, ramane numai A3 cu dom’ profesor si rivalul retevei sa apere hotii onesti. Practic, cei ce pledeaza pentru prag pledeaza pentru egalitatea de sanse intre hoti. Iar cei care-i sustin in aceste idei, ori sunt hoti si ei ori intr-o muta admiratie ca ‘aia pot’!

  • Incearca si-o traducere – n-ai pus decat o insiruire de lozinci, fara legatura…
   Daca tu te-intelegi cu tine, totusi, e bine : mai sunt sanse de revenire:)))
   (inteleg propaganda indusa pentru aia ai lu’ Mucusor Dan (stiu, a plecat, da’ spiritul ramane:)); nu inteleg, insa, cum “pesedeaua e prima, pe locul 2 la egalitate cu PNL”… grea logica, mai ales cand se vorbeste dupa afise, cu cuvintele altora !

Leave a Reply