Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara la emisiunea Punctul de intalnire la Antena 3, că instituții precum Camera Deputaților, Senatul, SRI, SIE, Curtea de Conturi vor avea în acest an un buget mai mic cu 19-20% față de cel de anul trecut.

“Eu am spus deja și în campanie și după alegeri că, în afară de ministere unde, în funcție de partea din program pe care trebuie să o pună în aplicare, și vorbim de banii pe programe, celelalte instituții, nu mai țin exact minte câte sunt, 18, 19, 20, Administrația Prezidențială, Camera Deputaților, Senat, SRI, SIE, Curtea de Conturi, vor avea undeva la 19-20% mai puțin. Eu am pus deja pe site proiectul de buget pentru Cameră, cu 19,7 % mai puțin. Limitele de buget le vor primi toate aceste instituții”, a spus Dragnea la Antena 3.

El a adăugat că anul 2017 este unul în care trebuie “chivernisit bine fiecare bănuț” din buget.

“Este un an în care trebuie să investim foarte mult în economie și în social și cred că toți putem în aceste instituții să ne strângem puțin. Eu zic că se poate, dacă suntem mai economi și mai gospodari, se poate”, a menționat Dragnea citat de Agerpres.

 

 

4 COMMENTS

  1. Se încearcă a se crea imaginea că Iohannis e omul sistemului ! Până acuma , oamenii sistemului au fost hăhăiți , or Klaus Iohannis nu face parte din profilul de hăhăială ! Solicit președintelui României în funcție dar mai ales , ales de români Klaus Iohannis să dezmintă și să excludă orice afiliere a sa în jocuri SRI și să îi acționeze în judecată pe cei care alimentează aceste exagerări , să-i acționeze pentru calomnie cu consecințe deosebit de grave

  2. Nu-s prosti PSDistii. Taie de la Parlament, Presedintie pentru ca populatia scarbita de politicieni sa inghita o noua galusca.
    Daca ne uitam la celelalte institutii cu bugetele taiate coincid cu cele care au un aport solid la culegerea de informatii si investigatii in ce priveste coruptia. Curtea de Conturi investigheaza tot ce inseamna contracte pe bani publici.

    • Am vazut cum lucra din greu la coruptie Florian si Ghita…Chiar si in concediile exotice saracii de ei !
      Neaparat un buget mai mare pentru Florian ca poate a scapat bunica de la sat neascultata cand face tuica pe sest corupta !

Leave a Reply