Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj in care afirma ca in scandalul RCA este nevoie de o ordonanta de urgenta a guvernului Ciolos.

————————-

“Transportatorii au protestat din nou împotriva creșterii prețurilor RCA. Cu 200-300%. E firesc să fie nemulțumiți. Și eu sunt. Problemele din economie și din piețe generate de majorarea abruptă a tarifelor RCA trebuie rezolvate fără nicio întârziere. Mâine voi redeschide acest subiect și cred că Guvernul trebuie, poate și are viziunea necesară pentru a da o Ordonanță de Urgență care să închidă și să rezolve acest subiect. Este clar că doar Guvernul mai poate reglementa urgent această speță atât de sensibilă și care afectează milioane de oameni și afaceri. Chiar și așa, miercuri la Parlament, la cererea colegilor mei liberali, vor fi audiați președintele ASF, al ANAF și al Consiliului Concurenței. Ei trebuie să dea răspunsuri clare despre cum s-a putut ajunge la o asemenea escaladare a prețurilor”, scrie Gorghiu.

 

2 COMMENTS

  1. e corect ca si Alina Gorghiu sa fie nemultumita ca si transportatoare. Pai la ce volum de transport dintr-un partid in altul a avut….

Leave a Reply