Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Catalin Predoiu au declarat azi intr-o conferinta de presa ca “suntem siguri ca vom castiga la Curtea Constitutionala batalia pentru alegeri locale in doua tururi”.

Aceasta decizie ar favoriza PNL, care in turul doi ar putea cumula voturile anti-PSD de la PMP, UDMR si alte formatiuni.

 

11 COMMENTS

 1. Aceasta adunatura de mafioti care numai liberali nu sunt se tot pregatatesc cu un nou furt exact ca la prezidentiale din 2004 , 2009 si 2014 ghidonati de vamesul blaga care s-a nascut FURAND ,acesta este motivul pentru care doresc 2 tururi la locale
  Ce democratie
  Care democratie
  blaga nu stie sa fure sa masluiasca decat la al 2 lea tur asa l-a invatat tatal lui base au facut multe simulari si s-au perfectionat au deja experienta acumulata 2004, 2009 ce sa mai vorbim de 2014 cand au aparut 2 milioane de voturi din ”spuma marii” pentru cel care azi se pretinde prin absenta ”presedintele” cu guvernul lui de 2 lei

  • @Miruna Alexandru,
   .
   Blaga ca Blaga, eu însă mor pe analiștii gen Bogdan Chireac care ne vorbesc, ei, de REPREZENTATIVITATE(adică, după el, dacă ai dublu greutatea lui ciuvică ești mai reprezentativ…cum ar veni 😀 ) el însuși fiind REPREZENTANT de marcă al clanului udrea-băsescu acreditat pe lângă Antena 3 dar și, se-nțelege, la rivala RTV. Noi ca și-n 2004 cu așa reprezentativitate(vezi soluția imorală) vom muri cu reprezentativitatea în mână și tot vom fi nemulțumiți.
   Ș-apoi, cine dracu s-a uitat la REPREZENTATIVITATE în cazul COLECTIV? Nici presedintele , nici, slugile din instituțiile de forță, nici Piața. Cine se uită la REPREZENTATIVITATE atunci când DNA-ua saltă pe câte un parlamentar că vrea EA și fără să mă întrebe pe mine(de la Mircea Badea vorbire). Adică obligă vreo lege pe cei care nu sunt reprezentați să TACĂ? Ar fi cool!…dar democratic cum am sta?
   În fața cui etalăm noi REPREZENTATIVITATEA dacă până și americanii(care aleg într-un singur tur dar la noi nu se poate) ne-au vorbit, atunci când aveam acea REPREZENTATIVITATE de, vezi-doamne, o DICTATURĂ a MAJORITĂȚII. Despre ce vorbim?( limbajul ăsta de lemn-de-pitesti mă omoară și asta vrea și ea- să moară cît mai mulți pesediști doar pndlniștii ei să trăiască)
   Revin la Blaga. El, să nu uităm, este artizanul rămâneri la butoane a lui băsescu urmare Referendumului el fiind cu ideea(care chipurile l-a supărat rău pe băsescu, ăsta dându-se câteva zile cocoș și spunând că nu vrea să piardă la masa verde) a neparticipării la vot. S-a văzut în 2014 când dându-se drumul la vot (cu ”băsiști , vă ordon veniți la vot! dar și cu eforturile Udrei, macoveicei, tokesului aici și peste hotare cu presa online aservită) au venit 11.5 milioane. Diferența de 4.149.306 care nu l-au vrut jos pe băsescu în 2012 și care s-au dus direct in curtea lui joshannis nu-I așa că pute, crunt, a băseală puturoasă (este pleonasm, știu, dar mai bine-i decât ”băseală curată” care sună ca dracu)

 2. Hopa! de asta erau asa de linistiti baietii ieri.stiau ca au un as in maneca.dupa cum am spus degeaba iesim la vot ca de iesit iese cine trebuie.

 3. in general, in declaratiile lor, liderii partidului basisto penelist sunt siguri ca vor castiga. nu conteaza ce dar vor castiga. iar realitatea le-a dat niste palme de le rasuna si acum urechile. se bazeaza pe sezizarea ziaristului de casa al brockerului sima, ala cu zecile de milioane de euro sparlite, liviu avram de la defunctul ziar adevarul, actualul ziar insolvent.pana acum ccr s-a dovedit a fi obedient presedintelui si partidului de suflet oricare ar fi presedintele. probabil pentru nesimtitii din acest partid de ciocoi a clama valorile democratice e dupa cum bate vantul, in functie de interese. probabil ca daca ii intrebi acum in speta respectiva nu au auzit de comisia de la venetia, in rest isi fac plombele cu valorile democratice. a cata oara arata cat de jalnici sunt cei alintati de simpatizantii din mass media urmasii bratienilor. si vorba aia celebra, s-ar rasuci bratienii in mormant vazand ce idioti conduc acum partidul asta asa zis istoric, actual basist.

 4. Nu se stie ce vor castiga la CCR agitatii astia,disperati ca isi pierd Ciolanul Bugetar de la Capitala,dar SIGUR,acolo la CCR nu se castiga si alegerile.Degeaba se agita penelisto-basistii.Ori intr-un tur,ori in zece,tot aia este. Dupa 25 de ani de cand penedeleii sunt cuibariti la Primaria Capitalei, bucurestenii s-au saturat de ei. E CAZUL DE-O SCHIMBARE.

 5. Zic s-a bage astia repede ca-n Bulgaria, cu obligativitatea votului, alegeri in 2 tururi, Soarele sa rasara de 2 ori pe zi, sa se inalte in fiecare zi la ora 12 baloane colorate, ca sa le fie lor pe plac, in schimb bat cu totii campii cand vine vorba de programe si de buna starea cetatenilor capitalei.

 6. Sa se desfiinteze CCR . Oricum se vor desfiinta singuri daca vor da o hotarare cu efect retroactiv.

 7. nu credeam vreodata ca acest partid istoric sa ajunga bataia de joc a celor ce-l conduc azi. Ion C. Bratianu i-ar calca in picioare.

Leave a Reply