Liberalul Ludovic Orban a spus, joi, la Iaşi, referindu-se la ideea ca simbolul ţării să fie o oaie, că ”poate îşi ia PSD simbolul oaia, da’ oaia neagră”.

Orban a afirmat, într-o conferinţă de presă, că ministrul Agriculturii, Petre Daea, este ”simpatic” atunci când vorbeşte despre varianta schimbării frunzei din brandul de ţară cu o oaie, liberalul considerând că acest simbol nu ne caracterizează.

”Domnul Daea este simpatic. Nu cred că oaia este simbolul care ne caracterizează. Poate îşi ia PSD simbolul oaia, da’ oaia neagră”, a afirmat Ludovic Orban citat de news.ro

Ministrul Agriculturii a vorbit, marţi, la Antena 3, despre argumentele în favoarea schimbării frunzei din brandul de ţară cu o oaie, el susţinând că ”oaia este o statuie vie” şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu.

”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a spus Daea.

viewscnt

3 COMMENTS

 1. In acceptiunea d-lui Ludovic Orban care ar fi simbolul ne caracterizeaza ? Sa-l lase in pace dl.Petre Daea, este un ministru care se implica, este de meserie, altii au dat frumos.

  • Se implica la ce ? Rosiile din Teleorman ? Ferma de porci a lui Dragnea ? Fondul forestier al lui Dragnea ?

   A venit vara si pt irigatiile mult promise nu au inceput nici licitatiile. Abia pe la anul se va face ceva insa doar in sudul tarii.

   Cadastrarea terenurilor agricole a terminat-o ? A oprit vanzarea lor ? Legea aia cu produse romanesti 51% a terminat normele de aplicare ? Acum cateva saptamani la fel in legea privind produsele aproape de expirare iar s-a impotmolit in normele de aplicare.

   Apropo de oaie, pe oieri ii minte ca le va folosi lana la izolatii in constructie.

Leave a Reply