Fostul premier Victor Ponta posteaza din nou un avertisment dur pe Facebook :

——————

Pe intelesul tuturor – TVA 9% la alimente si 20% cota generala, CAS redus cu 5 puncte procentuale, impozit pe dividende redus la 5% = incasari MAI MARI cu 6% in trimestrul I al anului 2016!!! QED 😀😀😀

Deci am avut dreptate noi / au gresit FMI, Klaus Iohannis, Consiliul Fiscal ( cu basistul Ionut Dumitru) , PNL/PDL si toti cei care se jeluiau in 2015 ca o sa vina dezastrul din cauza masurilor de relaxare fiscala!

Daca insa 2016 este un an “inghetat” , fara nicio decizie si nicio initiativa din partea Guvernului de Birocrati ( nu Tehnocrati), cu balbe si greseli evidente – atunci 2017 poate fi un dezastru comparabil cu anul 2010! Sa speram ca am invatat ceva din tragedia de atunci si o putem evita!

 

4 COMMENTS

  1. si intereseaza asta pe cineva? pnl-ul si joshannis doresc sa execute cu sfintenie ordinele bruxelles-ului(respectiv experimentarea pe spinarea romanilor a conceptului stat tehnocrato-politienesc sprijinit de societatea civila-cateva ong-uri vocale si sponsorizate gras) in timp ce psd-ul abia asteapta un dezastru cat mai mare.cu cat guvernarea tehnocrato-prezidentiala isi va rupe capul mai rau,cu cat dezastrul in tara va fi mai mare,cu atat romanii vor observa ce buna a fost guvernarea ponta in comparatie cu tehnoratatii de la bruxelles. nasol este ca ponoasele o sa le tragem tot noi.ei isi vad de viata luxoasa,de plimbarile prin locuri exotice pe banii nostrii si de furaciuni(tot din banii nostrii).

  2. Nu cred ca va trebui sa ajungem in 2017 sa constatam dezastrul.
    Deja, odata cu intrarea in trimestrul II al anului in curs sunt semne ingrijoratoare pe toate planurile dar nimeni nu le baga in seama in mod serios.

  3. nu se poate! acum cand avem “guvernul meu”? cand avem multi specialisti trimisi, in concediu fara plata de la bruxeless, sa conduca romania? cand il avem premier pe ciolos julien, comisarul european pe agricultura din romania, care a facut tot posibilul sa-i ajute pe fermierii francezi dar nimic pentru cei din tara noastra? deocamdata tara merge in virtutea inertiei pe masurile luate de guvernul ponta. dar in curand se va opri si inertia asta sa vedem atunci care e diferenta intre guvernul ciolos si guvernul boc. nici una! ba mai rau, guvernarea ciolos are toate sansele sa ne bage iarasi in rahat cum au facut toate guvernarile asa zis de dreapta de dupa 89. nu o zic eu, asa arata statisticile. am vazut recent pe un post tv o stire care m-a uimit, guvernul ciolos nu a reusit sa atraga dupa vreo 6 luni de guvernare nici un euro si s-ar parea ca nu are nici o perspectiva sa atraga fonduri de la ue anul asta!!!!!!!!! e incredibil! specialitii trimisi de bruxeless sunt atat de prosti? s-ar parea ca da, deci trebuie sa le multumim din suflet celor care au daramat guvernul ponta iesind in tara manipulati de serviciile care vroiau sa-i dea marelui mutulica guvernul lui. multumim tinerilor frumosi si liberi de pe net ca au facut posibila reintorcerea la vremurile guvernarii boc-blaga-basescu. sper ca liderii de sindicat extrem de vocali pana in noiembrie 2015 si nemultumiti de cresterea de salarii oferite de guvernul ponta prin noua lege a salarizarii sunt fericiti cu praful de pe toba oferit de guvernul meu. oare cat de prosti( nu prosti ci extrem de prosti si chiar nesimtiti ) sunt acesti lideri care urlau la ponta nemultumiti cu cresteri salariale care dublau practic veniturile bugetarilor pe un termen de vreo 4 ani iar acum sunt fericiti si umili cu o crestere de 2,5% si aia doar pentru cei cu salariile cele mai mici din sistemul bugetar? oare bugetarii nu vad ce tradatori sunt vesnicii lor lideri de sindicat? nistor, hossu, marica, costin etc parca sunt tintuiti in scaunele de lideri de sindicat( la fel ca si guvernatorul bnr isarescu) si in afara sa urle la tv ( mai rar ce e drept si numai daca la guvernare sunt aia de stanga care indreapta nedreptatile facute de aia de dreapta) sunt preocupati doar sa-si indese propriile buzunare.

Leave a Reply