Premierul Victor Ponta pe Facebook :

“Vă rog citiți opiniile de mai jos! Repetă aproape cuvânt cu cuvânt ce au spus atâția ani Mihai Gâdea și jurnaliștii de la Antena 3, liderii politici ai USL, puținii oameni rămași să lupte cu Regimul Băsescu în special după 2009!

Cine spune asta acum, în 2015? Cei mai vehemenți ciomăgari băsiști, cei mai zelosi și agresivi susținători ai Regimului, cei care ne linșau mediatic și judiciar doar pentru că îndrăzneam să îl criticăm pe Băsescu și abuzurile sale cumplite!

Acum toți au trecut senini și fără nicio invitație în noua barcă a Puterii, din simplu oportunism și sinecurism (sau poate așa au primit noile ordine pe unitate)!

Sincer cred că Băsescu primește ce merită – tocmai de la servitorii săi cei mai umili! Cine face ca el să pățească la fel!”

http://www.stiripesurse.ro/atac-dur-la-basescu-un-om-fara-f…
http://m.hotnews.ro/stire/20187714
http://m.ziare.com/b…/bomba-lui-traian-basescu-1365165-font3

8 COMMENTS

 1. Băsescu merită spânzurat,împușcat,ghilotinat,ars pe rug sau cel puțin spitalizat pe viață în izolare solitară la un sanatoriu.Deci NU1Băsescu din păcate NU primește ce merită
  Domnule Ponta,ori de câte ori faceți o gafă ( Am creat 231.000 locuri muncă în 3 ani deși majoritatea bugetarilor de-atunci s-au pensionat înainte de termen,nu se mai pot angaja înapoi…etc,etc.),mușcați din Băsescu.Sunt subiecte mai importante,domule prim ministru pe care tot aștept să le comentați și să vă dați cu părerea

 2. Pur şi simplu este vorba doar de partea financiară că audienţa e la genunchiul furnicii. Principiul: dacă merge, merge, dacă nu, poate ţine, mai ales că sponsorii mituitori s-au redus şi publicitatea electorală nu există s-au reorientat spre ceva care poate ţine.
  – Apropo, surogaturile astea mai plătesc datoriile la bugetul statului sau sunt scutiţi pe motiv de amînarea datoriilor???

 3. Am citit cele scrise de Sorina Matei. A scris un fel de analiza dedicata Bashescului …..”Omul fara Dumnezeu, sinucis intr-un decolteu”, copiat in continut parca de la Gadea, Badea, Tudor si ceilalti jurnalisti de la Antena 3.
  Numai ca prin afirmatia facuta mai spre final ca acest om( pe care ea la servit 10 ani) ….” fara Dumnezeu”… a fost oricum preferabil lui Năstase, a anulat suta la suta toata analiza cu care si eu eram de acord si si-a demascat adevaratul caracter.
  Sorina Matei vrea sa aiba acum o noua fata(cu un caracter nou ???!), dar a ramas cu aceeasi fata, cea care l-a sustinut atatia ani pe “omul fara Dumnezeu, sinucis intr-un decolteu”.
  Uita-te in oglinda, Sorina Matei, si analizeaza-ti mai bine adevarata fata !

 4. aha. a3+ponta = love. ce surpriza.
  asa cum hidosul nu accepta criticile pentru abuzurile groaznice ale guvernului mizerabil si partidului comunist, pe care il conduce.
  cand ar trebui sa se lupte cu probleme tarii, in capul lui il are tot pe basescu. DUPA FUCKING 3 ANI !
  dupa 3 ani nu a rezolvat nici o problema majora.
  ura mizerabilului pentru romani i se va intoarce. albanez imputit.

  • “partidului comunist, pe care il conduce.”
   .
   Cum poate fi comunist partidul care A BĂGAT ȚARA ÎN NATO, retardatule și cretinule făcut la băutură?!!!!
   .
   “albanez imputit.”
   .
   Zise un rasist împuțit. Mai exact, un fascist împuțit.

   • am gresit cand am zis ca psd-ul e un partid comunist. e mult mai rau. psd-ul e un partid antisocial, putred, imoral si puscariabil.
    nato nu e un sistem anticomunist. kurzii sunt cei mai comunisti si vor in nato, dupa independenta.

 5. DOMNUL RADU TUDOR PE CEAUSESCU L-AU IMPUSCAT CA A PLATIT DATORIILE SI A SI CONSTRUIT CATE CEVA !!!!!!! A NU AVEA IMPRESIA CA SUNT DE ACORD CU TOT CE A FACUT CACI S-AU FACUT DESTULE NEMERNICII SI AU MURIT MULTI OAMENI ,DAR ACESTOR HOTI , GOLANI SI BANDITI CE AR TREBUI SA LE FACEM PT CE AU FACUT SI DATI-NE SI O SOLUTIE SA SCAPAM DE EI!!!!!!!!!!

Leave a Reply