Premierul Victor Ponta s-a prezentat azi la DNA, dupa cum v-am anuntat in postarea anterioara.

Potrivit mai multor surse din presa, Ponta a refuzat sa dea declaratie in fata procurorului de caz Jean Uncheselu. Acesta din urma a dispus inculparea lui Ponta pentru mai multe infractiuni printre care si spalarea de bani rezultata din relatia profesionala pe care fostul avocat Ponta a avut-o cu Dan Sova si cabinetul acestuia de avocatura.

Romania tv, postul patronat de Sebastian Ghita, prietenul premierului, anunta ca DNA a pus si sechestru pe averea lui Ponta.

 

27 COMMENTS

 1. Securitatea anilor 50 a revenit in forta in anul de gratie 2015. Nu ca de 10 ani nu ar fi existat. Dar acum e la apogeu.
  Securitatea si-a luat tara inapoi.

  • Deci cand iau de la PNL e bine si correct mama lor de hoti. Cum se ating de un sfintisor din PSD cum hop! A revenit securitatea! Daca ii cautati de grade aveti mari surprize! Sa vedeti voi unde sunt cei mai multi gradati ai securitatii! In tabara coabitantilor Basescu-Ponta adica fostul FSN!

   • cam cati oameni de la pnl a luat dna-ul si cati de la psd? stii macar sau aberezi in stilul caracteristic? daca de la psd ia toata conducerea centrala si locala pe cei de la pnl ia numai maruntis iar pe cur de fier numitra si alinutza kilowarr o aduc la dna pe ascuns si aflam dupa cateva luni? astta numesti tu echitate basist mic si corupt?

    • Cati trebuie si de la unii si de la altii. Mai urmeaza si de la unii si de la altii stai linistit! Are importanta numarul sau faptul ca toti sunt la fel si pana nu se scapa de uscaturile de la fiecare partid, indifferent de numar, nu se schimba nimic in tara asta?

 2. Și premier,și șchiop,și inculpat,și cu cârja ruptă de jurnaliștii răi?Ponta!Prostia ta a decis atât pentru tine cât și pentru România!Acum ai distrus și partidul!Se fac mutări de schimbare a majorității parlamentare,cu mai puține eforturi,acum!
  Cel târziu până la sfârșitul toamnei vom avea guvernul Iohannis și primul ministru Cătălin Predoiu sau Alina Gorghiu!Dar nu m-aș mira dacă Iohannis ar propune un guvern de tranziție cu primul ministru Băsescu Traian!
  Neam de neamul nostru,n-am văzut așa ceva!E o conspirație a universului iar Ponta se află acum,cu noi,în Zona Crepusculară

 3. Şocant. Trebuie să aibă încredere totală în el ca OM şi ceilalţi să-l încurajeze. Indiferent ce s-ar întîmpla pentru că mocirla e uriaşă şi flămîndă şi nu vorbesc de susţinerea-mi pentru V.P.

  • Il incurajeaza Sova ca e dat cu mir! La el mirul nu are efect nici daca ii toarna o cisterna ca s-a convertit la islam! Si uite! Il sustin si eu! Am incredere totala in el ca se va duce in fata justitiei si justitia va fi dreapta! Dar sa se duca in fata justitiei ca simplu cetatean de rand. Ca tot zicea el, la prima chemare la parchet, ca s-a dus ca tot romanul normal la DNA!

 4. Circ politic de zile mari. In egala masura daca Ponta trebuie sa plateasca, tot asa si cei de la PDL trebuie sa plateasca pentru jaful, spalarea de bani si alte furaciuni practicate in toti acesti 10 ani cat au fost la butoane.

 5. Ce-am ajuns ,un premier bun,i se fabrica un dosar ,ca in anii 1950 numai ca sa-l dea jos pt ca nu pot democratic prin alcatuirea unei alte majoritati,Si se mai lauda unii cu justitia independenta ,sunt aserviti toti.

  .

 6. Măcar două motive pentru care trebuie înlăturat Ponta și guvernul său.
  1. Creștere economică și nu mai trebuie să încheie acord cu FMI.
  2. Se vor trece totuși munții în Ardeal cu autostrăzi, legând astfel în sfârșit capitala cu Transilvania.

Leave a Reply