Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat azi la intrarea in sediul PSD :

“Eu sper ca o greseala sa nu fie urmata si de o a doua greseala. Eu i-am spus lui Victor sa nu o faca. Eu am avut o discutie cu el dimineata, nu vreau sa analizez prea mult. Motivele si le-a spus in acea scrisoare. (…) Daca se lungeste foarte mult aceasta situatie ambigua, orice risc este posibil. Cei din partid vor o conducere clara. Cu cat mai repede se intampla Comitetul Executiv cu atat mai repede se sting ingrijorarile din partid”, a mai spus el.

“PSD nu poate fi condus prin delegare, e un partid mare, un partid așezat. A fost perioada în care Victor a lipsit, 4-5 săptămâni, și nici nu trebuia să delege. Dar acum este nevoie de o legitimare în Comitetul Executiv Național. Noi nu avem un președinte interimar. Avem un președinte care și-a dat demisia sau care a părăsit funcția de președinte și este un loc gol. Comitetul Executiv Național va stabili și cine să fie președinte interimar și calea de urmat”, a declarat Dragnea

 

10 COMMENTS

 1. O figura de sarlatan. Un tartan care a invata la scoala pd-ului sapatul pe la spate. Un oportunist. unul care musca mana care l-a hranit. pe acest dragnea il dadeam afara din psd in suturi. un individ rapace un stanica ratiu al politicii.

  • E un parvenit ca muuuulti altii din politica romaneasca. Si acum mai functioneaza efecul de bolsevizare de acum 60 de ani, tunci cand orice tractorist avea sanse sa devina activist. Avem o clasa politica plina de marlani , parveniti si tartani la costum. Si ne mai miram ca s-a furat si ca ajuns Romania o carpa de sters pe jos.

 2. Din cîte ştiu, un partid este compus dintrun număr mai mic sau mai mare de membri şi acel partid are ca reprezentant o persoană votată sau aleasă din membrii partidului respectiv, aşa cred. Nu ştiu de ce se foloseşte confuzia unei persoane fie el/ea şeful partidului ca individ cu numele sau entitatea partidului respectiv? Dacă individul/a conducător este sau nu cu activitate neagră, nu văd la ce este asociat sau confuzat numele alesului dintre membri cu numele partidului ca siglă! Acel individ poate răspunde în faţa legii pentru fapte, semnături şi decizii, dar partidul nu are mîini să semneze că este o siglă de reprezentare! Faceţi o diferenţă între omul/individul politician şi sigla partidului, nu le mai băgaţi în aceeaşi oală că nu e realitate! Nu faceţi ca alţii care intenţionat folosesc sigla instituţiei în favoarea sau defavoarea angajatului ori a alesului!
  Acum cu Dragnea: se vede că vrea scaunul ocupat-primul scaun-funcţie în conducerea partidului. Nu cred că face 2 bani ocupînd funcţia respectivă! AAA! Doar dacă are înţelegeri tacite şi ascunse cu şuţii şi escrocii anteriori ca să nu fie agăţat. Oricum nu scapă niciunul chiar dacă le fac pe plac ”minunaţilor” din opoziţie.

  • Noi am face diferenta dintre sigla si om dar spune asta si lui Ponta te rog precum si sustinatorilor acerbi ai mistocarului! Apropo! Iti aduci aminte de chermeza organizata de ziua lui pe Arena Nationala? Acolo era diferenta intre sigla partidului si omul Ponta? Nu cred! Asta e marea problema ca absolut toti confunda partidul si guvernul cu Ponta. Daca dispare Ponta nu mai exista nici PSD si nici nu mai poate fi guvernata tara. Eu zic ca prin trecerea in rezerva a mitomanului Ponta va fi mai multa liniste, tara va fi guvernata la fel de acelasi guvern pana la urmatoarele alegeri ca majoritatea e aceeasi iar PSD are mai mari sanse sa castige alegerile de la anul daca se disociaza de minciunile si mistocareala oportunistului Ponta.

   • Nu mă refeream la Ponta sau ai lui, mă refer strict la omul care se lasă manipulat de aceste confuzii şi intră fără să vrea în groapa cu lături a oricui! La naivitatea omului care nu trece prin filtrul gîndirii cuvinte spuse de alţii pe care le direcţionează în scris sau verbal fără sens.

  • Parere, esti cumva pensionara aflata la pensie?! Te-ai hotarat sa iti scrii viziunile de viata pe aici?! S-ar putea scoate deja o enciclopedie zoologica cu tot ce ai scris tu pe aici. Zootehnica?! Pa, pa.

Leave a Reply