Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că majoritatea parlamentară funcţionează, iar Executivul şi-a îndeplinit 90% din ce a promis după trei ani de guvernare, iar PNL nu poate opri actuala guvernare, adăugând : “Dacă ne dă jos DNA, asta e, partidul rezistă în orice condiţii”.

Ponta a ţinut să le mulţumească, joi, când s-au împlinit trei ani de la învestirea actualului Guvern, partenerilor de guvernare şi a declarat, la începutul Comitetului Executiv al PSD, că social-democraţii îşi vor încheia această guvernare, indiferent când s-ar putea întâmpla acest lucru, cu o creştere economică şi locuri de muncă noi.

“Cred că sunt foarte puţine guverne – poate doar Guvernul PSD 2000-2004 – care poate să spună că şi-au îndeplinit în proporţie de 90% tot ceea ce a promis. Foarte mulţi dintre colegii noştri, unii pe bună dreptate, pentru că au greşit, şi mă refer aici la unii mai recent apăruţi în opinia publică, alţii pe nedrept, au avut de suferit, dar important este că oricâţi dintre noi nu mai sunt la această masă, partidul este tot la 40% şi tot o să câştigăm alegerile locale şi generale”, a spus Ponta.

El a susţinut că majoritatea parlamentară funcţionează, iar actualul guvern nu poate fi dat jos.

“În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e! Partidul nostru rezistă în orice condiţii”, a arătat Ponta.

Liderul PSD a solicitat, cu acest prilej, mandatul Comitetului Executiv pentru ca, împreună cu prim-vicepreşedintele Liviu Dragnea şi secretarul general Andrei Dolineaschi, să negocieze cu UNPR participarea pe liste comune la alegerile de anul viitor, arătând că UNPR s-a dovedit un partener loial.

19 COMMENTS

 1. Dl. Radu Tudor,

  Vrem un nou guvern, cu prim-ministru Vasile Blaga (inginer mecanic, de profesia lui de baza), cu Ioan Oltean, cu Alina Burghiu d-le, care pana sa devina presedinta PNL, a mai condus masina proprie totata viata ei, ca altceva nu a mai apucat sa conduca, ea vrand acum sa conduca guvernarea Romaniei, ce dreac!

  Vrem un nou experiment! Vrem Vasile Blaga prim-ministru (inginer mecanic)!

  Vrem Vasile Blaga prim-ministru, un nou experiment pentru Romania cu un inginer mecanic! Sper sa avem o noua soarta, cu acest distrus cu capul cat valiza de armata, cel mai probabil un ofiter acoperit de-al serviciilor, din lumea politica romaneasca! Asa cum ne-am obisnuit, de altfel…

  • Sigur nu-si face griji. Doar stie ca daca e sa fie ,,dati jos” sigur ,,noua putere” o sa-i dea ceva de facut. Poate sef la DNA, ca sa fie mistoul fata de popor mai tare sau sef la anaf, ca tot nu are unul carismatic. Cine stie? Fiind de profesie procuror sigur ar stapanii ambele posturi cu devotament …
   Restu-i abureala.

  • şi la rahova e nevoie de blaga ca prim – 😯 cu miniştri ca preodiu 😳 , boagiu 😳 , anastase 😳 , boc emil 😳 , ….
   este loc pentru toată lumea, iar dacă nu este loc, FACEM … ❗

 2. Din putul cunoasterii (cugetare la vreme de ploaie):

  In Romania, f multi considera ca ei nu mai au ce invata, pentru ca ei sunt invatati din nastere. De-aceea, in tara noastra sunt multi conationali care nu stiu prea multe fata de un nou nascut.

 3. Dl. Radu Tudor,

  Nu prea avem bani d-le, e foame mare-n tiganie!

  Tocmai mi-am comandat la e-mag tv k4 (4000 de pixeli), cu fata curba (e ultima fita aparuta acum), la 101 cm diagonala, ca sa fac si eu o treaba. Pentru ca privirea mea merita, sa se uite la ceva de calitate, nu la mitocanii. Total, 1000 euro consumatia, adica fix 4499 RON. Garantie 24 de luni.

  P.S.: E foame mare-n tiganie, d-le! Foame mare… Salariile e mici! Dansu’ pinguinului, ceva…

 4. Udrea s-a intors in arest pentru ca si-a uitat geanta cu vibratoare… Plangea Ruxandra dupa scule dreac! Se bat pe titlul de Regina a Jongleriilor cu Maciuci! Deocamdata, e egalitate! Dar nu se stie niciodata…

 5. Pinochio, daca tot te lauzi ca alegerile deja sunt castigate de ce iti trebuie alianta cu UNPR, si la cati hoti, talhari si bolnavi de gelozie la 60 de ani sau adunat la PSD sigur alegerile sunt castigate, ca doar prostimea voteaza PSD.

 6. Îmi este teamă că după jumătatea acestei luni, să nu fie o învăluire mai amplă a pdl-ului împotriva coaliţiei de guvernare:
  ➡ 15 mai 2015 – decizia pentru Dragnea
  ➡ chemarea în avans (de iohannis la Cotroceni) a capilor de sindicate (până se organizează între ele ….)
  ➡ băsiştii în momentul actual, organizează diferite mitinguri, ba cu oameni simpli, ba cu studenţi
  ➡ … mai pot avea loc alte arestări răsunătoare ca nume politice …
  ➡ … kovesi poate mai are nişte cerinţe, care bineînţeles nu pot fi îndeplinite
  ➡ declaraţia lui blaga, citez “Amintiți-vă de ‘Marțea Neagră’ și de vestita lege a amnistiei (…) Gândim o temă care a fost pe agenda cetățenilor și care va fi nerefuzat, indiferent din care zona politică ești
  http://www.realitatea.net/blaga_1691185.html
  ➡ pe tema alegerilor în diaspora, pdl-ul a câştigat în 16.11.2014;
  gorghiu tot bate darabana cu alegerile parţiale în oraşele unde au dispărut pe cale “naturală”, preşedinţii de consilii judeţene, primari, consilieri, NU ŞTIU EXACT CIFRELE DE ARESTĂRI, dar par catastrofice la televizor
  citez din alina gorghiu “ce face guvernul PSD în cazul alegerilor parțiale nu e mai puțin grav decât ce a făcut în 2014 în privința votului în diaspora
  http://www.realitatea.net/gorghiu-guvernul-ponta-a-ignorat-toate-apelurile-de-a-organiza-alegeri-par-iale_1692071.html

  Să fiu mai explicit:
  acum par acţiuni răzleţe, cele enumerate mai sus, dar converg toate către o dată 16-20 mai ;

  • Eu zic sa dai cu copy/paste in continuare, specialitatea ta de cativa ani pe-aici, prin care iti construiesti postarile sau comentariile, desii fiind mai mult date cu copy/paste, nici nu stiu cum s-ar putea numi. Oricum, e bine ca macar in cativa ani de zile, ai invatat sa folosesti functia copy/paste!

 7. cu securiştii trebuie o gândire foarte amplă, dacă au reuşit 50 de ani să stea la guvernare;
  sigur, sigur, sigur NU este doar un creier acolo, e din tată în fiu …

 8. Oare stie ceva dl. Ponta si nu vrea sa ne impartaseasca ?
  DNA si-ar face mai bine sa-si faca mea culpa pentru anii in care au dosit dosare si au chinuit degeaba oameni simpli si nevinovati. Marea coruptie e la locul ei si “munceste”.

Leave a Reply