Procurorul Emilian Eva a fost arestat, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este acuzat că a vândut peste 200 de tablouri, activitate incompatibilă cu funcţia de magistrat, şi că nu a trecut bunurile în declaraţia de avere.

Procurorul Eva nu este la prima abatere. CSM l-a mai sanctionat in trecut, afirmand ca prin activitatea sa “a adus atingere ideii de justitie in general”.

Acest personaj este cel care a facut rechizitoriul dosarului Telepatia. Eva l-a acuzat pe Dan Voiculescu de influentarea unor persoane prin “telepatie”. O alta acuza mentionata in rechizitoriu este aceea potrivit careia “Voiculescu avea interes in preluarea ICA achitand datoriile la stat ale companiei din conturile personale”.

 

3 COMMENTS

 1. Off-topic: Mesaj pentru comentatorul @paris (sau Periş mai exact, pentru ca de acolo pare ca esti!):

  “paris Jul 9, 2015 at 00:50

  Bai Oaie,chiar nu iti dai seama ce penibil esti? Grecii aia “care vor sa traiasca bine fara sa faca nimic” stand asa “degeaba” creaza un PIB DUBLU (deci munca proprie a grecilor nu imprumuturi externe) fata de Romania cu o populatie de doua ori mai mica decat la noi.”

  Bai @paris: Atunci cand vorbesti despre oi cred ca te referi si la tine!

  Asa dupa cum stie toata lumea, PIB-ul reprezinta valoarea tuturor produselor si serviciilor pe care le realizeaza o tara in decurs de un an.

  Daca guvernul se imprumuta, el va creste taxele, va reduce veniturile si va intensifica exporturile ca sa poata sa achite transele din imprumutul cu dobanda. Cheltuielile consumatorilor reprezentand aproximativ doua treimi din PIB (vezi Anexa – 66% pana la 76% din PIB), rezulta ca daca guvernul se imprumuta PIB-ul bazat pe venituri va scadea daca guvernul reduce veniturile, iar PIB-ul bazat pe cheltuieli va scadea drastic bai fraiere, pentru ca populatia va cheltui mai putin din cauza ca oamenilor li se reduc veniturile si li se majoreaza taxele, bai oaie ce esti! E ca atunci cand te imprumuti tu, cand iei un credit de la banca si dupa aia iti tragi de la gura din salariul pe care il castigi ca sa il poti achita, bai fraiere ce esti! Adica din ce castigi, o buna parte va trebui sa o dai la banca, bai oaie! Asa incat, daca guvernul se imprumuta PIB-ul iti scade si nu realizezi tu niciun PIB pe baza de imprumuturi, bai fraiere ce esti!

  In general cand o tara imprumuta bani, primul lucru pe care il face e sa achite datoriile fata de bancile straine, bai fraiere ce esti!

  De asemenea, atunci cand spui ca “grecii aia “care vor sa traiasca bine fara sa faca nimic” stand asa “degeaba” creaza un PIB DUBLU fata de Romania”, spui din nou o aberatie, tu fiind o oaie! PIB-ul Greciei fiind de 249.201 mil. $ SUA, in timp ce PIB-ul Romaniei e de 169.384 mil. $ SUA, rezulta deci ca PIB-ul Romaniei nu este de jumatate din cel al Greciei, ci este de aproximativ doua treimi din cel al Greciei.

  Anexa (pentru oi!): Cheltuielile consumatorilor care reprezinta doua treimi din PIB, e evident ca reprezinta cel mai mare motor al cresterii economice al unei tari.

  PIB-ul este alcatuit din:

  – cheltuielile consumatorilor si ale gospodariilor, intre 66% si 76% din PIB;
  – investitiile in cladiri, echipamente si stocuri intre 8% pana la 13% din PIB;
  – cheltuielile guvernamentale 18% pana la 20% din PIB;
  – exporturile reprezinta 8% pana la 12% din PIB.

  Notiuni de baza: PIB bazat pe venituri reprezinta cantitatea totala de bani castigata prin producerea de lucruri, iar PIB bazat pe cheltuieli reprezinta cantitatea totala de bani cheltuita pe lucruri in tara respectiva in decurs de un an.

  P.S. Eu am inteles ca tu esti un mare anti-băşinist televizorist ce nu a retinut inca gramatica limbii romane, dar care a sarit direct la economie! Cu toate acestea, ai putea totusi sa incepi in ordine cu gramatica limbii romane si abia dupa aceea sa te apuci sa iti bati joc si de economie pe aici?! Adica, mai intai sa inveti si tu sa scrii corect chestii de genul “excroc”, “ne mai comentand”, “bine inteles”, “pe deoparte”, “chesti”, “sa fi sigur”, “cand te ei de altii”, “o ti la infinit”, “nichname” etc. Poate incepi totusi cu gramatica, oaie ce esti! Nu de alta, dar te faci dracului de rasul blogului, panarama blogului ce ai fost si esti!

  https://www.youtube.com/watch?v=yZM3S7wKVoY

 2. Nu se poate deschide dosarul Teleatia in cazul acesta ? Nu de alta dar Voiculescu chiar mi se pare nevinovat in orice caz plateste oalele sparte pentru cei 25 de ani cand politicienii care au jecmanit la sange Romania si care azi o fac pe lupii moralisti.mi s-a spus aici “Unchiule basist ! ” pentru ca am spus ca Ponta isi apara coruptii din partid asa cum a facut-o si Basescu cu ai lui.Nu,eu vreau ca toti derbedeii vinovati sa intre la racoare e singura sansa sa stopam degringolada in care a intrat Romania sub conducerea lor.Nu le mai gasiti atatea pretexte sa eludeze ancheta,cercetarea penala.Nu merita.

  • unchiule,
   de unde stii tu ca Ponta isi apara coruptii din partid ? Vorbesti aiurea si apoi te dai lovit. Pana nu intra la racoare camelia bogdan si basaul, trimisi in judecata de dna, totul e o sceneta ieftina.

Leave a Reply