Veste bomba : procurorul general dinamiteaza Ministerul Justitiei ! Dupa ce ministrul Iordache si-a delegat atributiile secretarului de stat Sima, cei doi secretari de stat (procurori) Sima si Haineala sunt retrasi din Guvern la ordinul procurorului general ! Marea basista Haineala a fost reevaluata de PSD si numita acum 3 saptamani secretar de stat la Justitie. Ea a lucrat la ordonantele de modificare a Codului Penal si cea a gratierii.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Având în vedere necesitatea derulării în condiții de imparțialitate a unei cauze instrumentate de către Direcția Națională Anticorupție, având ca obiect împrejurările elaborării proiectului de ordonanță de urgență privind modificarea și completarea Codului penal și a Codului de procedură penală, precum și a proiectului de lege pentru grațierea unor pedepse, astăzi, 2 februarie 2017, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii încetarea detașării la Ministerul Justiției a doamnei procuror Oana Andreea Schmidt-Hăineală și a domnului procuror Constantin Sima.

8 COMMENTS

 1. pai normal, cum dreacu sa o ancheteze dna si pe ea? serviciul DNA isi retrage acoperitii inaintea furtunii

 2. Art. 109 din Constitutia Romaniei:
  (1) Guvernul răspunde politic numai în faţa Parlamentului pentru întreaga sa activitate. Fiecare membru al Guvernului răspunde politic solidar cu ceilalţi membri pentru activitatea Guvernului şi pentru actele acestuia.
  (2) Numai Camera Deputaţilor, Senatul şi Preşedintele României au dreptul să ceară urmărirea penală a membrilor Guvernului pentru faptele săvârşite în exerciţiul funcţiei lor. Dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie. Trimiterea în judecată a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din funcţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
  (3) Cazurile de răspundere şi pedepsele aplicabile membrilor Guvernului sunt reglementate printr-o lege privind responsabilitatea ministerială.

 3. M-aş bucura enorm dacă aţi citi acest editorial pur adevărat!
  ”’Mizerabil, domnule preşedinte! Mizerabil!”’
  “Aţi ieşit în faţa poporului român să anunţaţi un fals. V-aţi luat blana de patriot şi aţi anunţat cumplita veste a fuzionării DIICOT cu DNA, apoi aţi încheiat, ca un propagandist, cu: „Jos mîinile de pe DNA!“. Trecem deocamdată peste faptul că, din toate informaţiile pe care le-am aflat, DNA este obedientă preşedintelui şi în nici un caz PSD sau PNL.
  …….. Domnule preşedinte, fără DNA şi fără SRI, sunteţi un preşedinte nul. Nul, mediocru, dar periculos, care muşcă din prima dezinformare care-i ajunge sub nas, care agită lumea în numele unei alegaţii.””’
  http://www.cotidianul.ro/mizerabil-domnule-presedinte-mizerabil-295577/
  RECE, DUR, OBIECTIV ŞI INCREDIBIL DE ADEVĂRAT!

 4. “necesitatea derulării în condiții de imparțialitate ….”
  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Leave a Reply