Home Articole PSD fierbe. Rezista Guvernul?

PSD fierbe. Rezista Guvernul?

5299
38

PSD fierbe intr-o rafuiala cu fosti membri in conducerea partidului, tendinte de ruptura a unor aripi mai mici sau mai mari si anularea congresului din luna martie.

In tot acest context complicat generat de o proasta gestiune a pierderii prezidentialelor de catre Victor Ponta, PNL pune o presiune uriasa pentru caderea Guvernului.

Se va implica președintele Iohannis in destramarea actualei majoritati parlamentare si aparitia uneia de conjunctura care sa voteze un guvern PNL? Victor Ponta spune ca nu-l vede pe Iohannis facand asta.

Voi?

 

38 COMMENTS

 1. Da, eu il vad pe Iohannis incercand sa inlature guvernul Ponta. Sunt convinsa ca are un scenariu pus la punct dar pozeaza in presedintele care doreste sa se inteleaga cu toata lumea…Nu am nici cea mai mica incredere in Iohannis si cred ca nici Ponta nu are asa cum declara public.

 2. Johannis nu are acum o alternativa serioasa.Din cate vad PNL + PDL plimba cam aceleasi figuri de trista amintire ca posibili ministeriabili.Daca doreste sa faca schimbarea Johannis trebuie sa arate publicului ce oameni ar putea prezenta “dreapta” macar pe principalele ministere si cu ce program au de gand sa vina.Dupa aia va avea sau nu sprijin popular pentru o astfel de schimbare.Asta nu inseamna ca acest guvern trebuie sa stea pana isi face dreapta ordine in propria curte.Este un guvern foarte slab care se sutine pe tradatori si minciuni.Aceleasi autostrazi desenate in culori pe alta harta, aceeasi degradare a nivelului de trai doar ca acum e treptata si nu dintr-o lovitura,aceiasi incompetenti la ministere,aceleasi organigrame supraincarcate si aceleasi tendinte spre risipa a banului public si mai ales aceeasi guvernare la TV la fel de arogant si incapabila de ceva concret.Daca Johannis vine cu o solutie simpla si cu oameni competenti la ministere alesi nu neaparat pe algoritm politic va primi increderea publicului in tot ceea ce va face pentru a schimba acest guvern.Daca-i va alege precum propria echipa de consilieri(ma refer la cei mai importanti) nu va reusi.Dar cred ca reteta cu algoritmul politic bazat pe migratie si clientelism se va mentine,este in ADN-ul nostru,un singur om nu-l poate modifica,sa zicem,chiar daca ar vrea.

 3. Dl. Iohannis s-ar putea implica. Dar sansele de reusita sunt mici. In plus, cred ca dna. Nuland s-a aratat multumita ca cei 2 lideri se inteleg si cred ca asta le-a trasat ca directie de acum incolo.

 4. O mică documentare, da?
  Ştiaţi că Nessle este companie elveţiană care a făcut tot felul de studii, au cumpărat teren pe teritoriul american, extrage apa din pămînt şi o vinde în africa sau în ţările sărace cu un preţ uriaş(trimit camioane cu apă, că au şi fabrici de bidoane de plastic) le trimit ca ajutoare dar se vinde? Americanii din zonele respective lucrează pe mai nimic, dar le asigură prin plată fiecărui lucrător doar 2 litri de apă şi le vinde cu un preţ uriaş tot americanilor!!! https://www.youtube.com/watch?v=6wMWao_WkvU&feature=youtu.be. Obama a promis că va rezolva problema cînd va ajunge la putere şi, brusc: îmbătrînit, neputincios, e ,,o marionetă” a celor care dictează şi impune totul, dacă se împotriveşte…anihilarea este soluţia unică, ce să vezi, actele sunt incontestabile şi nu se pot anula, mereu se cere rapoarte şi se impune modificarea lor în avantajul societăţii respective, altfel, cei care nu sunt deacord, sunt anihilaţi, oamenii neavînd apa necesară pt. necesităţile zilnice!!!Exact cum se va face în ţara noastră cu tot ce înseamnă bogăţiile subsolului!!!
  Cred că ştiţi de compania farmaceutică şi de sănătate Novartis şi de fosta ministru al sănătăţii din Finlanda, cred că vă mai amintiţi şi de fosta ministru al sănătăţii din Franţa, şi nu numai, toţi erau implicaţi în afacei cu medicamente şi diagnostice fabricate, la fel şi cu vaccinurile, toţi suntem consideraţi COBAI-ŞOARECI, pe noi testează orice tratament şi diagnostic,,fabricat” şi sunt destule diagnostice şe tratamente…
  Dacă am lua în considerare că la mitingul din Paris, israelul nu a fost invitat dar, s-a autoinvitat, conform aşezării trebuia să fie exact pe rîndul 2 sau 3, ce a făcut?a venit uşor în primul rînd alăturoi de reprezentantul Mali(ţară unde se vorbeşte franceza), în plus, netaniahu şi israelienii, aveau scris pe pancarte,,mort pt. că sunt evreu”, ce legătură are cu atacul??? Nicio legătură, asta după atacul din paris, de ce? Pentru că cu cîteva zile înainte de atac, cîteva ţări, posibil şi america, au discutat despre Palestina ca următoarea în UE, ura şi abuzurile israelului faţă de palestina, s-au transformat în,,israelul-victimă” cerînd şi repatrierea morţilor pe banii franţei, ca răzbunare!!!
  Acum să o luăm logic cu francul elveţian. Ştiţi cred, că pe plan mondial este,,boicotarea Rusiei şi a monedei, inclusiv îngheţarea conturilor sau returnarea banilor rusiei din conturile elveţiene/că tot nu se mai aude nimic de afacerile rusiei cu multe ţări”, totul este un plan f. bine pus la punct, nu contează cine suferă, am pus cîndva un link.
  Acum să analizăm şi: shengen, ue, plus alţii, dar şi ajutorarea unor ţări estice, aici fiind vorba de Grecia, ţară în care pe timpul lui Hitler s-a furat toată bogăţia şi au distrus totul, germania fiind datoare vîndută greciei(şi nouă ne-a dat…şuturi germania privind datoria, mai mult, spionează, impun legi, îşi bagă coada) şi, ca o compensare, cică, au primit-o în shengen şi o ajută(asta dăn cauză că dacă germania ar plăti datoria plus daunele uriaşe după războiul nemţilor, grecia ar fi cea mai bogată ţară de pe glob), de asta le şi impune menţinerea în ue, shengen…Dar să vedem şi linia despărţitoare a estului de vest, nu? Dacă prin împărţirea hărţii lumii ţările: Belarus, Polonia, Lituania, Lestonia,România, Grecia, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Serbia plus alte ţări, sunt fizic în estul hărţii Ce caută americanii(invadare) în spaţiu european??? La ce adună ţările estice în spaţiul vestic??? La ce îl critică pe Putin??? Că îşi apără ţara şi drepturile??? Asta pentru că se face publicitate strict pozitivă pentru spaţiul shngen??? Şi deloc rusiei, sau doar publicitate negativă??? WAUUUU!!!…ceva nu e în regulă…
  Cu scuzele de rigoare Radu, dar, personal, nu văd la ce mai avem conducători în această ţară numită ROMÂNIA!!! …doar de ochii lumii, de a îmbolnăvi poporul şi de a goli bugetul ţării ??? nuuuuuu!!! Este gîndirea unui om de bună credinţă care a trecut prin cam toate clinciurile, un om care nu a fost adept al politicii…

 5. Sper ca PSD-ul sa treaca in opozitie. Sa plece de la Guvernare. Ardelenii separatisti nu au nevoie de “comunisti” sau de “asistati social” cum sunt parintii si bunicii lor. Ei au nevoie de “investitii” si de moartea prin infometare a celor care i-au crescut si le-au dat o sansa in viata, iar ei s-au c. pe ea.

 6. Abia astept modificarea Constitutiei. O votez cu 100000 de maini daca include regionalizarea si implicit eliberarea Romaniei de niste votanti basisti care isi bat joc in ultimul hal de restul romanilor.

  • Prietene, tu nu observi ca esti singurul cu parerile astea separatiste? Calmeaza-te ca singuratate este trista. Ai auzit de unitate in diversitate? Un concept european, de!

 7. toti il vor trada pe Ponta iar ciolanis cu basan trag sforile sa vina cat mai repede peneleii/pedeleii/pemepeii/baseii la butoane in cladirea guvernului; basanii vor puterea absoluta, exact ceea ce incriminau in campanie si cu care au prostit milioane de feisbucisti diasporezi basani tineri rebeli etc.

 8. A jurat “să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

  ala Sulfurosu’ a respectat constitutia si ne-a propasit spiritual si material de ne-a rupt!
  saracu basau
  s-a opintit o gramada ca sa-si faca clan
  de fapt asta a fost toata activitatea lui 10ani,

  sa treaca tara pe numele lui,banii tarii ,serviciili,justitia,patronii media propaganda,a lui sa fie tot nene, a lu basau.
  cand intr-un tarziu a reusit sa puna sistemul la punct i-a cazut domnia.doar 3 ani a “condus tara” de unul singur
  asa cum stie el
  si au furat tare de tot in prostie cu ferocitate pana au falimentat tara si …i-a cazut blazonul in mm de baseala ca au vrut rumanii sa-i ejecteze ,da’ degeaba ca nu s-a putut.
  acuma sunt nerabdatori sa vina inapoi la “treaba”.

  daca si asta vrea sa faca
  precum basau sub pretextul ca “adresează Parlamentului mesaje cu privire la principalele probleme politice ale naţiunii”(nea Sulfura nici nu se mai obosea,iesea la televizor si dadea comenzi de acolo la toata baseala) sa-i indrume in migrare si finaly
  sa puna la masa mare pe fomistii basiti ce bat din picere in spatele sau..
  .. treaba e nasoal!.inca o guvernare basita si tara dispare
  pa pa rumania!

  sistemul basit este acolo intact pregatit motivat si gata de actiune,doar habaucii astia de baroni si cativa ametiti de parlamentari le stau in cale.

  astia sunt gramada,sunt legati intre ei prin faptele ce le-au facut nu pot fi destructurati fiindca-s foarte multi. au avut sau mai au pozitii inalte in stat,practic ghemul asta de viermi e insusi Statul roman bashit!.

  cum necum vor musai sa ajunga la cascaval iarasi,cu acte in regula si fara frica de nimic cum erau pe vremuri
  cu sau fara ajutorul lui Iohanis.

  reusita lor cred
  ca tine mai mult de masele de carnatari migratori din parlament care vor fi convinsi cu momeala sau bataie sa transhum..eze
  decat de presedinte.

  basau a fost special,el a obtinut controlul absolut cu rabdare si lucratura,
  prin sistemul santaj/complicitate la infractiune/recompensa/iar santaj,a agatat cativa apoi pe toti ,s-au tras unul dupa altul pana a facut basau clanul mare si imbarligat.

  daca o sa se implice sau nu,habar n-am.
  Iohanis ar trebui sa-si vada de serviciul lui in litera si spiritul constitutiei nu sa umble pe langa ca basau.
  nu stiu cum o sa scape de basitii” mafioti” pe care ii are in spate(asta daca vrea.unde mai pui Basaul cel mare,Tartorul care sta si coace acum,numara dosare,cumpaneste parghii,rangi, chestii cu care sa unelteasca) sigur au ei ceva pregatit pt el daca face nazuri si-l apuca patriotismul

 9. Terorismul bate la poarta Europei! Vin musulmanii si ne omoara, ne taie, ne iau ostatici. Avem nevoie de 2% pentru aparare si asta minim, avem nevoie urgenta sa implementam legea Big Brother si trebuie sa marim si bugetul serviciilor secrete ca altfel fundamentalistii islamici isi vor face de cap! E prapaaad!!!

  Cui ii pasa de banii tai de covrigi?

 10. un guvern al carui prim ministru da ordonante de urgenta(care urgenta???) pt un singur cetatean nu merita sa reziste!!! chiar si numai pt atat plagiatorul trebuie sa plece naibii odata!!!

  • Ai draq plagiatorii astia,au distrus tara,a disparut flota,Elodia si fatza nevazuta a Lunii din cauza lor.Iti vine sa dai cu caciula dupa caini.

 11. Pai, Iohannis face ce-i spun “”consilierii de bine””.
  Cum dracu’sa faci alianta cu Vanghelie.Geniu neinteles !
  In curand o sa-l citeze DNA.
  Iar Geoana are un caracter infect. Iesi dintr-un partid unde ai muncit ani de zile si-l improsti cu noroi !
  Parca ar fi Bahmu &Prigoana.Spala rufele in public.
  Doar ei o sa piarda .Si aia care vor pleca cu ei.

 12. Va rog sa ma iertati, dar “tatucul” Iliescu a simtit aceasta lupta a lupilor tineri. Probabil ca eu, facand parte dintr-o alta generatie, sunt impotriva “lupilor tineri”, care in general vor sa sara anumite “etape” in devenirea lor in “lupi cu experieta” si o spun din proprie experienta. Intr-o anumita etapa/vreme a devenirii mele, credeam ca pot misca muntii. “Profesorii” mei m-au lasat sa mut muntii … n-am reusit si nu din cauza lor, ci asa este Datul vietii, toate au rostul lor, toate au timpul lor. Ceea ce se intampla in PSD este coada “necuratului” care sta sa izbandeasca. Intotdeauna “profesorii” trebuie consultati, ei cunosc, au cunoscut “calea” care este de urmat. Poate presedintele partidului se cam cramponeaza de anumite idei si actiuni, ma refer la Dl. Ponta.
  Ca sa inchei, nu mai anuncati batratii/consilierii (vezi inteleptii) la gunoi, intotdeauna din spusele lor pot izvori lucruri bune, constructive, drepte.
  Presiunile in politica vor extrem de mari, din pacate cu totii ii cunoastem pe toti, cu totii s-au perindat pe la guvernare ori la “butoanele puterii”, in schimb Romania nu are o autoastrada/autostrazi, est-vest si nord-sud, ca sa nu mai vorbim de calea ferata care este o rusine, avand in vedere istoria acesteia si asta numai dupa 25 de ani de democratie, ca asa ni s-a spus, aia-s rai (comunistii) in schimb democratia e-n toate.
  N-am sa fac deocamdata vorbire de Presedintele Republicii, sincer nu-mi dau seama care

 13. Se pare ca iar suntem aratati drept vinovatii de serviciu, in legatura cu armele fabricate la noi.
  Ca de obicei, chiar daca nu este adevarat, prima impresie e cea mai puternica in opinia publica, care sta foarte prost la capitolul memorie, iar oficialii romani nu fac nici o precizare publica si nu amendeaza declaratia respectiva si iar ramanem de cacat.
  Va aduc aminte de scandalul carnii de cal, in care romanii au ramas vinovati in opinia publica.
  M-am saturat de iresponsabili.

  • Din pacate politicienii nostri sunt de 2 lei, nu au nicio reactie. Intotdeauna “prietenii”-lor si “aliatii”-lor nostri cand nu le-a convenit ceva a trebuit sa ne arate cu degetul si apropos de arme nu suntem noi in varful vanzarilor de arme, asa ca astia ar trebui sa “ciocul mic ca noi suntem la putere” si sa lase “mitieii” in pace.

 14. …din ce în ce mai mult, cred că fiecare ţară trebuie să se administreze singură, doar dacă are ,,oameni deştepţi”, oameni interesaţi de binele ţării, nu ca la noi, din ce în ce mai mult balamuc şi scandal, minciuni de tot felul şi manipulări en-gros, de unde ? tocmai de la ciolănarii care şi-au pierdut bonusurile!!! terminaţi odată pentru totdeauna cu mizeriile politiceee!!!

 15. Or fierbe ei ,cativa, prin PSD, dar cei care fierb cu clabuci sunt penerlistii portocalii, care nu mai au rabdare de a se vesea intorsi la sacul bugetar,caci nici bani de hartie igienica nu mai au.Si-i nasol sa se dreaga cu coceanu’, caci nici ziare nu mai au.Si apoi este paguba pe ei sa mearga tara spre mai bine cu actuala guvernare,macar asa, cum a mers si pana acum,caci o sa uite lumea de vrsjeala cu programele lor de schimbare a schimbarii spre o rapida “imbogatire” a tuturor romanilor si astfel, ei, vor ramane fara obiectul muncii.Apoi si asteptarea asta in opozitie le este apasatoare, caci nu aduce anul ce aduce DNA-ul.

 16. …şi dacă din sud-est, mai mult din sud va fi ceva în scurt timp! nu e nicio problemă din punct de vedere al politicienilor, ei îşi dau cu părerea, spun concluzii, că de asta au fost aleşi, nu???… doar, ţara nu este condusă de ei, nu din bugetul ţării îşi încasează veniturile şi bonusurile…, poate nu va fi nimic rău!!!

 17. de ce sa ma intereseze daca pica, nu pica, se baga, nu se baga?!!!!! O sa fie stopata hotia bancara, o sa fie redusa suprataxarea pe munca, mincare si combustibil?!!!! O sa fie stopate furturile monopolurilor multinationale ce au pus stapanire pe utilitati?!!! O sa fie stopate multinationalele sa se mai dezvolte in Romania astfel incat sa poata si romanii sa se dezvolte si sa castige bani?!!!! O sa fie decosnpirati securistii din politica, media, justitie?!!!

  NU, nu o sa se intample nimic din toate astea, pai si atunci pe ce papagal mai intereseaza daca e ponta, blaga, iohanis etc.?!!!! Toti niste jeguri antiromani

 18. Pieleanu o tot tine cu electoratul imbatranit al PSD si ca acest PSD nu are mesaj pentru tineri.Pai fuse masaj cresterea salariului minim care la inceputul guvernarii Ponta era de 700 lei si acum este de 975 lei, crestere cu mult mai mare decat cresterea pensiilor de acelasi nivel si de care beneficiaza majoritar tinerii,dar si toti ceilalti salariati,pentru ca o crestere a salariului minim impinge in sus toate salariile.O crestere in aproape 3 ani mai mare decat a crescut in cei 8 ani 2004-2012.Acum ce vina are PSD-ul ca multime de natafleti care,oricum sunt cu gandul s-o taie in vest(unde treaba este din ce in ce mai complicata),nu mai fac distinctie intre realitate si vise si nu inteleg ca,de fapt,schimbarea schimbarii nu poate sa fie decat alergarea in jurul cozii.

  • @Paris – De cand e salariul minim 975 RON??? Serios???
   Woooow, multi bani a bagat PSD in propaganda… Chiar idioti nu suntem!

 19. in afara declaratiilor lui vanghelie si geoana si a dorintei presei “de dreapta” pe ce se bazeaza titlul” psd foerbe “? de ce fierbe? de dorinta naprasnica sa-is aduca la putere pe cei din “marele” partid liberal? de rasul curcilor acest “mare” partid liberal. si apropo pana acum era liliputan?

 20. adevarul este ca si din fostul pdsr dupa formarea psd-ul-ui in 97 inca sint si poti sa ii numesti!Nu baroni ci mafioti care au plecat de la baza pdsr-isto-psd-ta,si acum dupa ce au devastat foarte multe,prin sif si alte metode carora trebuie sa le dea de urma,fiind vorba de mari corupti,care au legaturi cu restul partidelor iar basescu a acceptat asta!

Leave a Reply