Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea “100 de minute”, realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că demersul lui Călin Popescu Tăriceanu i se pare absolut normal şi uman.
“Eu sunt foarte bucuros despre faptul că domnul Tăriceanu pare să fie singurul om zdravăn la cap din instituţiile statului de drept. Astăzi, la CSM, doamna Stanciu era preocupată de aşa-zisul nepotism din cabinetele parlamentarilor. Asta e temă de discuţie la CSM? Când ea a băgat un om nevinovat la puşcărie şase luni? Citeam aseară în Jurnalul Naţional că în CSM se va lua în discuţie cazul. Mi se pare îngrozitor. Această instituţie nu are nicio legătură cu justiţia. Iată, sunt oameni cocoţaţi în fruntea unor instituţii care calcă pe cadavre. Sunt de un cinism vecin cu monstruozitatea. Şi iată, în sfârşit, domnul Tăriceanu face această sesizare la domnul Iohannis, care nici dânsul nu pare foarte preocupat.”
Mircea Badea a adăugat că s-a înşelat când a crezut că România revine la normalitate şi că în continuare cinismul este Constituţia ţării.
“Mi se părea că redevenim puţin oameni, după plecarea lui Băsescu. M-am înşelat. Cinismul este în continuare adevărata Constituţie a României. Salut, cu subiect şi predicat, acest demers absolut uman al preşedintelui Senatului. “

6 COMMENTS

 1. cinic e tariceanu. doamna respectiva sper sa primeasca despagubiri substantiale si sa i se faca dreptate, daca da in judecata, dar atacul asupra dna e evident.
  nu e nici un raringate, e o incercare de psdizare a romaniei.

 2. Ptr. Nelu :

  1) Pesedizarea României este în mintea aia a ta cu plină cu creieri spălaţi de băsism sau de johannism dela crâncen cu “luatul ţării înapoi” sau altele băi nenicule.
  2) Văd că foarte simplu rosteşti tu … “sa primeasca despagubiri substantiale si sa i se faca dreptate, daca da in judecata” … Te întreb eu omeneşte aşa, dacă în locul acelei doamne ar fi fost măta, nevastă-ta, sau chiar tu în persoană, tot aşa de simplu ţi-ar fi fost, başca faptul că eşti cretin şi nu realizezi că toate aceste despăgubiri şi abuzuri ale unor reprezentanţi ai statului le plătim noi măi boulene, şi nu ei, cei care au greşit şi sunt direct răspunzători ptr. faptele şi abuzurile comise ?
  3) Dar ce dracu mai îmi bat capul cu tine şi mă enervez degeaba, că se vede clar că eşti prea idiot ca să înţelegi vreo iotă din tot ceea ce s-a întâmplat, din abuzurile lui Stanciu şi ale lui Koveşi, la adresa unui om care în relaţia cu familia Stanciu s-a dovedit a fi de cea mai bună credinţă ?
  Rămâi în idioţenia ta …

  • usor vita, in sua s-au executat oameni nevinovati. exista scapari peste tot, unde vezi tu ca nu am empatizat si nu vreau dreptate ? sunt cazuri inerente peste tot. sistemul trebuie sa se imbunatateasca si din cazuri din astea.
   eu vorbeam de un atac politic, doamna are mijloace sa se apere.
   ai fost mai nervos ca atunci cand banii ti s-au furat la pompa de benzina de acciza lui ponta ? asa ca exemplu recent. daca da, esti bolnav.
   dupa cum te exprimi, ai nevoie urgenta de o scolarizare intensiva. nu ma mai deranja cat timp esti excesiv de prost.

  • vita, mi-e lene sa caut si sa ma interesez, dar statul daca pierde poate la randul lui sa dea in judecata persoana fizica stanciu si banii tai sunt in siguranta la ponta.

Leave a Reply