Antena 3 anunta ca viitorul ministru de interne va fi chestorul Petre Toba, actualul sef al Inspectoratului General al Politiei. El va trebui sa renunte la gradul profesional detinut, echivalent gradului de general in sistemul militar.

 

9 COMMENTS

 1. Am impresia ca astia in frunte cu Marele Tacut,s-au pisat cu jet pe votul meu.Pe viitor,nu mai votati ca tot Blaga,Videanu,Voshhhhh si gasca o sa castige.
  Imi cer scuze de limbaj,dar asta e adevarul.

  • La Primaria Generala a Capitalei l-au votat cateva milioane pe Oprescu Sorin, ca sa vina astia si sa il puna acum pe unul care nu a fost votat de nimeni, deci care n-a avut nevoie de alegeri ca sa ajunga primar general.

   Guvernul tot asa, ajunsese sa fie constituit in urma unor alegeri care au condus la o majoritate parlamentara care si-a construit o echipa cu care sa guverneze etc. Ca sa vina astia acum si sa isi puna ei guvern direct, fara alegeri, fara nimic.

   La alegerile prezidentiale din iarna lui 2015 Klaus Iohannis a recuperat “foarte misterios” cca. 3 milioane de voturi intre cele doua tururi de scrutin, cu revolutia tinerilor de pe facebook, cu voturile din diaspora, cu ne-am luat tara inapoi (de fapt cu PPE de la Bruxelles, SRI, SIE si STS ca sa fiu mai exact, ca ne-am prins toti daca era cumva si foarte complicat). Fac mentiunea ca l-am rugat in mod repetat pe dl. Radu Tudor sa il intrebe pe marele si reputatul sociolog Marius Pieleanu care el a zis ca el nu se pricepe la politica, ca meseria lui este statistica si in consecinta el e specialist in sondaje, sa ne explice si noua marele si reputatul sociolog cum a recuperat Klaus Iohannis aproximativ 3 milioane de voturi intre cele doua tururi de scrutin, dar demersul meu nu si-a gasit niciun ecou, la televizor discutandu-se lucruri mult mai importante in general.
   Asa incat, in Romania ce rost mai au alegerile, ce rost mai au voturile? Poate pana la urma oamenii vor intelege ca totul este o prostie, exact ca si in concluzia postarii tale la care subscriu.

 2. Off=topic;

  Dl. Radu Tudor,

  Ce parere aveti despre amenintarile dintre primarul interimar al capitalei Stefanel Dan Marin, care a amenintat ca va cere demiterea conducerii RADET, uitand sau nedandu-si seama ca tot Consiliul de Administratie al RADET este alcatuit din membrii de partid ai PNL care in luna februarie 2015 si-a numit oamenii de la partid in scaune in consiliile de administratie de la RADET si RATB.

  In conaecinta, primarul interimar nea Marin a primit raspuns (replica) de la Teodor Atanasiu de la PNL ca daca nu convoaca urgent Consiliul General al PMB si nu voteaza de urgenta bugetul pentru RADET, il zboara direct din functie pe primarul interimar, scurt fara sa mai stea la discutie. Bugetul este invocat pentru “incalzirea bucurestenilor” si pentru “repararea tevilor care sunt foarte vechi si ruginite”. dar stim toti ca este vorba de fapt despre bani pentru campania electorala de la anul, stiut fiind ca anul 2016 este an electoral, foamea fiind deci foarte mare.

  Noi intelegem ca PNL-ul a vrut sa fie altfel si sa fie curatat tot aparatul administrativ de stat de oamenii politici aflati in functiile de conducere dar trebuiau sa duca ideea pana la cap, sa curate aparatul administrativ ca sa isi puna ei oamenii lor la mulgerea bugetelor deconcentratelor prin contractele de intretinere/reparatii/investitii redirectionate de oamenii lor politici numiti la conducerea acelor institutii, catre firmele trimise de la partid sa efectueze “lucrarile”.

  Va dati seama ca daca am lucrat in institutiile statului, am vazut concret desfasurandu-se toate aceste suveici si combinatii, nu mai trebuie sa ni le traduca DNA-ul pe la televizor, ca pana ajung ei sa faca curatenie, noi ajungem la exasperare si paroxism dupa ani de zile de suportat abuzuri si aberatii in aceste institutii.

  P.S. Poate va intereseaza si subiecte din acestea, cine stie …

 3. Ne-am dus pe copca. Fiti atenti cum functioneaza acum politia cand e condusa de ceva ani de inginerul asta…acum il pun astia sef peste minister?????

 4. Chiar asa ? Deja mi-e mila de dl. ministru, nu de ceea ce va trebui sa indeplineasca, ci de renuntari.
  Oare noi cetatenii Romaniei in ecuatia lor mai contam sau ar trebui sa migram cu totii spre malurile Atlanticului, avand in vedere ca suntem un popor de teroristi. Sa-i lasam in ale lor, fara sclavi.

 5. Cretinia loveste crunt Romania. Propun sa fie resuscitat si Aurelian Şoric, politistul plangacios de la Neamt. Ca sa fie masa mai bogata de sarbatori… Toba, Şoric…
  Ce inseamna sa pui prim-ministru de la agricultura…

  • Soric era protejatul lui Fatuloiu, celebru pentru mita de 1 milion de euro. De asta plangea, ca il facea Toba.

Leave a Reply