presedinte-basescu-cioaba_02089900   Cioaba-Elena-Udrea

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că a discutat cu Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, precizând că PMP îşi doreşte un parteneriat benefic pentru România cu comunitatea romă, pentru integrarea reprezentanţilor acesteia.
Udrea a spus că a avut discuţii cu reprezentantul comunităţii rome din România. “Cred că trebuie să vină  vreme când clasa politică trebuie să fie resposnabilă pentru această minoritate, cea mai mare din România, în care cei care conduc ţara să se gândească cum să integreze această comunitate în societatea românească”, a spus Udrea.
Ea a anunţat că PMP îşi doreşte să construiască un parteneriat benefic pentru România cu romii şi a precizat că, din experienţa pe care a avut-o în campanile electorale în care a participat, nu crede în “povestea aceasta cu dăm voturile de la romi”.

PS : image-2014-03-24-16892531-41-eugen-tomac-elena-basescu-elena-udrea

 

 

 

 

75 COMMENTS

  • progenitura lui basescu s-a plictisit de PE. Ma si miram de ce a vrut la Bruxelles, vreun capriciu probabil. Si ea si udrea, pitipoance tipice de dambovita, se simt cel mai bine in cloaca manelista. Cine sa le admire pe ele la Bruxelles? Aici in RO este cel mai misto, aici e barfa, aici apar in ziare, aici le place lor cel mai mult.

  • Se rafinează PM, devine stilat! Întâi Udrea, apoi ciobanul Artimiţă, după aceea EBA, acum parteneri cu crema “nobilimii” ţigăneşti din România în frunte cu regele lor, mă rog, se adună toată spuma “dreptei istorice”, “fruncea” neoliberalismului românesc…Frumoasă perspectivă…Nu degeaba Papahagi şi alţi fripturişti mai spălaţi şi-au descoperit vreo două-trei vertebre sudate în elastica lor coloană vertebrală, şi-au pus coada pe spinare şi au dat bir cu fugiţii din aşa societate selectă, până a nu fi scuipaţi pe stradă! Trebuie să fii mare curvă să te scuipe lumea peste tot şi tu să spui că plouă… Ridicol!

   • @jurist,
    .
    Domnule @jurist,
    .
    După ce mai sus cineva spune : ”nu mai este nimic de spus!” dvs. faceți un comentariu care pe mine, de la inceput , m-a băgat în ceață, efectiv.
    Mai cititi-vă o dată. Cine-i PM ăsta ..și mai este și stilat” , eu știind ca de regulă asta este prescurtarea de la ”Prim-Ministru” și nu am vazut chiar nicio legătura cu Victor Ponta. Mai mult, niciun alt nume fie el rau famat din gașca ăstora de la PD sau PMP, sau cu vreo referire in acest articol la cineva cu nume prescurtat PM nu am găsit .
    Faceți vă rog precizarea pentru că efectiv nu rezultă, in nici un context, nici din conținutul articolului nici din ce s-a scris mai sus cine-i PM-ul acesta deci a cui este prescurtarea lucru care care m-ar face să ânțeleg cât de cât textul.
    Dovada faptului că vă citesc este și că, in cazul de față, chiar nu e de neînțeles 😀

 1. Vai de mama lor de triştii neamului cu pmp-ul lor cu tot. Ăştia de se numesc partidul lui băse sunt disperaţi de viaţă … nu mai ştiu de pe unde să ciugulească voturi. Poate că-i momentul ca “bercea cumătru” să fie graţiat ptr. o căciulă, două, de voturi ţigăneşti. Cât despre trompeta blondă care şi-a adus ea aşa aminte că e cazul să fie responsabilă faţă de ţigani, ce naiba ar mai fi de spus ? Oricum, ăştia cu pmp-ul lor sunt mai tragi-comici decât pedelica lui nea Vasile (rămasă acum după descompunerea de la perdeluţă), care-şi umfla venele pe scenă la Cluj şi ne anunţa hotărât că nu se pupă cu nimeni de prin partidele vecine. Ai dat de dracu nea Vasile, când ţi-o flutura naşu un dosărel frumuşel, să vezi ce-o să te mai pupi direct pe gură cu bercea cumătrul şi-o să faci alianţe cu nuţica, noua viitoare şefă de partid. Să vezi atunci ce-o să ţi se mai umfle venele.

 2. DNA Elena Udrea iti propun sa duci trinurile de tigani in vestul ROMANIEI sa cpnvietuiasca in ARMONIE C MONORITSYEA UMGUREASCA ! MULT SUCCES !!! VAI DE CAPUL VOSTRU CITA MINTE AVETI !

 3. PSD-ul cu UDMR-ul, PMP cu tiganii, iti vine sa tot fugi din tara asta, astia sunt de-a dreptul jalnici….
  Mai bine ar reboteza paparuda de partid pompos intitulat PMP cu Partida Tiganilor! S-ar defini mai bine si s-ar putea identifica usor electoratul tiganesc. Se potrivesc de minune !
  MI-E SCARBA DE POLITICA ROMANEASCA.
  ,,Ati distrus aceasta tara:
  Ati ucis speranta!
  Nedreptatea-i evidenta,
  Sufocand instanta!
  Nu va pasa de popor,
  Nici de Decalog:
  Cu minciuna stati la masa
  Cersindu-i zalog!
  Eu sunt fosnetul de frunza:
  Murmurul de ape!
  Cel ce vesnic va acuza
  De urate fapte!
  Eu sunt cel mintit de voi
  De doua’j’de ani:
  Acel jefuit ca’n codru
  De voi, hotomani!
  Demnitate sau onoare?
  N’ati avut vreodata:
  Promitand, mintind poporul
  Viata voastra toata!
  Lasi, fricosi, far’ de onoare,
  Lacomi de arginti!
  Spaima de a fi dovediti
  Va scoate din minti!
  Viermii acestei natiuni:
  Putregaiul tarii…
  Jefuind oamenii buni!
  – E vremea schimbarii!!!“

 4. in timp ce suntem in plina campanie electorala in Romania dictatura se instaureaza incet dar sigur:
  “Comuna Pungeşti din judeţul Vaslui este astăzi un colţ de lume aproape închis şi izolat de restul României. Niciun musafir nu poate intra aici fără a fi controlat sau vigilent supravegheat de camerele de filmat ale patrulelor de jandarmi care mişună neîntrerupt pe străzile din comună. După repetatele acţiuni de revoltă ale localnicilor împotriva explorării gazelor de şist, autorităţile au instituit aici o aşa-numită „zonă specială de siguranţă”, definită prin „măsuri speciale de prevenire a faptelor antisociale şi de menţinere a ordinii publice”. Pentru localnici însă, asemenea măsuri nu sunt decât metode agresive de intimidare care evocă amintiri sumbre din vremea dictaturii ceauşiste.

  „Noi nu mai avem deloc linişte. Suntem trataţi ca nişte gunoaie, ca ultimii infractori, păziţi zi şi noapte de zeci de jandarmi. Vă rog să mă credeţi, la Pungeşti, adică acasă la noi, ne simţim de la o vreme ca într-o închisoare.”

  – este declaraţia unui localnic speriat de tot ceea ce se petrece în ultima vreme în comuna lui.

  Dar sunt sute de oameni din Pungeşti care gândesc la fel şi simt aceeaşi frică şi disperare.”

  http://stareanatiunii.com/pungesti-stare-de-necesitate-reportaj-tvr.html

 5. Romanii s-au procopsit cu “regii romilor” si cu denumirea de romi datorita inaintasilor PSD( dnul ILIESCU care vroia sa-l atace pe regele MIHAI,fiindca se temea de el tot asa cum se teme astazi PONTA de ANTONESCU si astfel “prin crerea de regi rom” a dus in desuet/derizoriu denumirea de …rege!!!).
  Iar cealalta aripa a FSN adica PDL/BASESCU a definitivat atacul la REGELE MIHAI numindu-l …tradator si sluga rusilor.
  Dar poate …odata si odata …romanii ii vor trage pe acestia pe ..tusa(in orice caz basescu va iesi de pe teren …cu voie sau fara voie!!!!) fiindca au facut ei si bine dar… au facut mult rau (mai ales in distrugerea DEMNITATII UMANE si a SPIRITULUI DE PATRIOTISM).
  Oare am uitat cine i-a indemnat pe romani sa-si ia lumea in cap(PLECATI,PLECATI !!!) … si sa emigreze in toate partile planetei.
  Unii nu cunosc aceste aspecte iar ..altii au uitat!!!.Eu pot sa iert dar nu pot sa uit.

 6. Cred ca-i suficient ca te-ai integrat tu Nutico , ce vrei sa umpli parlamentul si guvernul de tigani ? Tu chiar vrei sa – ti suportam tot neamul ?

 7. Spuneti-i inginerului Chirieack Bogdan, ca cel mai bine pentru Romania era daca eram idependenti economic, daca aveam economie, industrie, agricultura, turism etc. si daca traiam din productia noastra. Asta bineinteles, daca aveam si niste conducatori adevarati, nu toti politicii, incompetentii sau toti impostorii care ocupa majoritatea functiilor administrative din institutiile statului! Pana atunci, mancam spectacol politic dambovitean si traim din imprumuturi cu dobanda pe toata viata noastra, noi, copiii, nepotii si cu stranepotii nostri, indatorati pe generatii! Bafta.

  • E cum a zis Ceausescu, statele imperialiste fac anual miliarde pe care le scot din tarile in curs de dezvoltare! Pana la urma, nu acolo am ajuns?! Ne-am scos, pe viata!

 8. Mai intai o anecdota: Anul trecut eram intr-un supermarket, unde printre lume era o pereche cu doi copii. Ea imbracata cu fusta lunga si cu basma pe cap mergea la un pas in spatele sotului. Pareau sa se incadreze in peisaj – rromi ceva mai discreti(!). Doar ca urechea mea obisnuita cu limba lor, avand vecini rromi, nu identifica nici un cuvant. I-am observat o vreme: erau discreti, nu vorbeau tiganeste, nu au cumparat pork. Curiozitatea ma tenta sa ma joc putin scapand in cosul lor ceva ce nici eu nu as fi cumparat. Dar detest comportamentele intolerante.
  Mi-am dat seama ca problema etniei rroma este foarte complicata si implica mai multe aspecte. Autoritatile ar trebui sa urgenteze identificarea celor care nu au acte de identitate, sa ii ajute sa inteleaga importanta existentei “cu/pe acte” si a actelor de identitate (multi le lasa gaj de exemplu). Ar fi util daca s-ar gasi in fiecare comunitate rroma pe cei cu care pot comunica. Este adevarat ca, din pacate, unii/unele (persoane, institutii) s-au folosit in diverse scopuri de rromi, dar cred ca este posibil sa se foloseasca si altii.

 9. Uite cum da Udrea cu mucii in fasole ( pardon de expresie) Din toate minoritatile tocmai rromii de la Sibiu ii coopteaza sa ajute partidul ei de tot rasul Sa inteleg ca-i curge prin vene acelas sange -.E de a lor adica Atunci e corect sa se alieze cu ei -Isi face treaba ‘si dupa uita de ei -Asa sa intamplat mereu -Asta nu inteleg. rromii -ca sunt folositi .Culmea e ca a luato si pe EBA -Un timp mergeau pe cont propriu -Acum sunt colege de partid Sa de-a d-zeumsa castige in alegeri ‘cati bani am castigat eu la loto .Acum ma uit la ele -si parca. sunt doua proaste la o masa -Ei! Daca aprleaza la Cioaba ‘e clar ca au morcovul in dos , Asa campanie asa candidate ‘asa partid ‘vai de capul lor -O sa ia la voturi de nu o sa poata sa le duca -Poate se duc pe la o nunta ‘vre-o salba ‘un cocosel ‘ceva -niste manele ‘o punevde o paranghelie cu regele Cioaba .Asa ceva numai in filmele cu prosti .Rromii sun prosti ca se uita in gura lor -Si la cat de iubit e Regele acum –vai de voturile lor .O rusine de partid -si de membrii. Rasul rasilor .

 10. Doamne ce limbaj de lemn are aceasta doamna…PLUMB.De fapt sa nu uitam ca acum peste 100 ani se scria/tiparea cu litere de plumb incastrate in niste sine/santuri de …lemn.
  Poate se inspira de acolo.

 11. Nici nu ma mira apropierea dintre PMP, respectiv Nutzi si tigani.
  Este un fel de chemarea strabunilor deoarece si prin venele acestei tate ahtiate de putere circula sange de tigan.

 12. e “bun” dialogul cu etnicii maghiari si rromi dar cu etnicii romani pe cind un dialog?…sau am devenit minoritari?…inteleg ca natalitatea in rindul etniei rrome e mai ridicata si ca dl basescu e un vizionar …ar fi comic daca n ar fi trist:eba presedinta RRomaniei cu udrea premier

 13. Şi pînă la urmă cum rămîne cu preţul la consum??? http://www.antena3.ro/economic/biz-news/ponta-prezinta-noile-masuri-economice-scade-pretul-la-energie-dar-se-scumpesc-gazele-248095.html, aşa au spus şi cînd a fost perioada introducerii centralelor de apartament, iniţial scade preţul apoi, te îngrozeşte, nu contează cum şi cu cît, important e că creşte sau nu preţul. Îi lasă pe candidaţi fără proiectele puse deja în program, ha, ha, ha.
  Cum rămîne cu locurile de muncă ? http://www.antena3.ro/romania/rovana-plumb-tinerii-si-persoanele-peste-45-de-ani-sunt-prioritatea-noastra-248115.html,,„Pentru ceea ce înseamnă tineri, se implementează acum schema garanţiei pentru tineri pentru 2014 şi 2015, care are ca obiectiv încurajarea participării tinerilor pe piaţa muncii, consiliere, locuri de muncă, stagii, ucenicie”, a explicat ministrul Muncii.” da, tot aiureli, tot promiiuni de care profită,,excrocii” cei care fac cursuri cu oamenii, chiar şi patronii care beneficiază de venituri prin angajare, dar nu se specifică pe ce perioadă este angajat omul, sau unde.
  Cum rămîne cu ridicarea nivelului de trai ? http://www.antena3.ro/romania/ponta-pierderea-la-buget-dupa-reducerea-cas-poate-fi-acoperita-prin-reduceri-de-cheltuieli-cresteri-248111.html, se bagă impozite şi taxe mai mari ca să poată beneficia angajatorii de facilităţi, tot pe spinarea omului de rînd.
  Dacă aş fi faţă în faţă cu acest premier, l-aş întreba dacă trăieşte în România, dacă se simte bine în românia, dacă este român adevărat. Cu aşa oameni la conducerea ţării, nu mă miră că o ducem în continuare rău de tot: http://www.antena3.ro/politica/paolo-sartori-atasat-la-ambasada-italiei-numit-consilier-al-premierului-ponta-248117.html, la ce îi trebuie angajat străin, unde trăieşte acest premier, se vede clar că nu îl interesează românii şi România, ei trăiesc la mare depărtare de ţară.
  I-aţi săpat groapa lui Boc, o să cădeţi în ea, sau, de ce vă e frică nu o să scăpaţi, aici e vorba de guvern, în plus, din cîte am înţeles, organizaţia psd a lui Ivan, cere urgent retragerea personajului de pe lista de europarlamentare,. Frica de eşec, e uriaşă.
  Păi bine măi fraţilor, la majoritatea companiilor aţi anulat datoriile, le-aţi alimentat conturile din buget, ne-aţi obligat să sponsorizăm companiile care erau pe pierderi, acum,ce să vezi, dau şi premii.
  Parcă, din cîte îmi amintesc, acest punct actualizat de guvern, era din toamnă acceptat de curtea constituţională sesizarea fiind făcută de pensionari !
  Da Radu, ai dreptate: http://www.antena3.ro/politica/radu-tudor-electoratul-nu-va-uita-prea-curand-ce-a-facut-guvernarea-basescu-boc-248120.html, dar nici ce minciuni a spus Ponta, plus acţiunile făcute împotriva cetăţenilor nu se uită.
  Trebuia să îi folosească şi pe ei la ceva, ori…mai au ceva fier, cupru de valorificat prin ei, sau, poate…legea 416 este utilă acum cînd arde…europarlamentarele: http://www.antena3.ro/politica/udrea-pmp-vrea-un-parteneriat-cu-comunitatea-roma-iata-care-sunt-conditiile-lui-dorin-cioaba-248107.html
  Incredibil ce gîndire periculoasă !
  PS. nu prea găsesc comentariile mele pe aici, poate sunt prea dure, dar este realitatea vieţii.

 14. Summit Udrea – Cioaba! Adica summit-ul oamenilor in BLUGI si a celor cu TUCI care ar putea forma alianta oamenilor in DUNGI!
  P.S. Citez din discursul d-nei Udrea de la manifestatia P.M.P. din 15.03.2014: “Suntem partidul oamenilor in blugi pentru ca nu suntem ipocriti sa credem ca haina face pe om!”
  Nu e tare? Ma gandesc sa folosesc asta in urmatorul meu desen animat!

 15. in seara asta am vazut una din cele mai penibile emisiuni moderate de celebra dana grecu. un cor de critici la adresa guvernarii ponnta ( din nefericire pentru criticii acerbi era vorba si de participarea la huvernare pana acum 2-3 saptamani a liberalilor) in dorinta de a da in ponta celebrul bogdan chirieac, alaturi de alti tristi, isi bateau practic joc de incercarea guvernarii usl a lui ponta de a readuce tara asta pe linia de plutire. ce conta ion creierii obositi ai lui chireac ca s-au atras de 5 ori mai multe fonduri europene dercat pe vremea lui boc-basecu. pentru el ramanem pe ultimele locuri din europa . totul din guvernarea usl ii putea lui mos tagarta asta! iar faimoasa dana grecu aproba cu un entuziasm de te intrebai daca a baut ceva inainte de emisiune. oare bogdan chireac chiar gandeste cand vorbeste? daca e asa inteligent de ce nu ne spune el cam cum ar atrage 1000% din fonduri? pentru el toti angajatii astia de la stat, in special din administratie sunt niste prosti si pentru ca a stat 30 de minute la rand la posta romana nu inseamna ca cei care lucreaza la privati sunt mai frumosi si mai destepti decat bugetarii! dar de atata ridicat slavi lui antonescu s-a prostit si asta. lipsa de logica de care da dovada acest chireac, plimbator pe la toate televiziunile, la toate emisiunile, arata cat de prosti pot fi si oamenii care se considera un fel de guru ai natiei! m-am cam saturat de astfel de asa zisi analisti specializati in toate dar de fapt in nimic si de multe ori ma intreb de fapt cu ce se mai ocupa daca stau practic non-stop in studiourile de televiziune! daca n-ar face chireac afaceri cu statul cam de unde ar castiga si el niste bani cinstit la ce prostii spune? iar de dana grecu ce poti spune? doar cine o tine in televiziune la ce prostii debiteaza zi de zi. oare crede ca daca este agresiva, cu un limbaj apropiat de cel suburban, fara cunostinte elementare in domeniile pe care tot ea le impune in emisiune, asta o face o mare ziarista? poate pentru unii, dar pentru mine si pentru din ce in ce mai multi din cei care scriu pe site-ul asta dar si numeroase altele, parerea generala nu ii e deloc favorabila! pacat de emisiune. am incercat dupa o perioada sa o urmaresc iarasi dar constat ca a ramas la acelasi nivel in care parerile moderatorilor se impun practic invitatilor iar incercarea unora dintre ei de asi sustine punctul de vedere se transforma intr-o cearta penibila pentru moderatoarea dana grecu( vezi ultima emisiune cu georgica severin invitat).

 16. vad ca sunt cativa care nu mai pot de grija celor din pungesti sau rosia montana. inainte sa mai continue cu prostiile astea poate inteleg ca acolo se fac sonde ce explorare si ca de exemplu in polonia dupa executarea a cca 45 de sonde de explorare nu se confirma imensele rezerve de gaze de sist anuntate cu surle si trambite. pe de alta parte le recomand sa citeasca studiile referitoare la gradul de saracie din tara noastra. vor observa cum celebra localiatate pungesti este una din cele mai sarace localitati din vasului, iar vaslui alaturi de botosani este unul din cele mai sarace judete din tara. asa ca sa nu mai scrie prostii, sa se documenteze mai intai. ce ar insemna daca pana acum cativa ani, cei din comanesti de exemplu s-ar fi rasculat si ar fi zis ca ei nu sunt de acord cu exploatarea carbunilor? sau cei pe teritoriul carora se gasesc sondele de exploatare a petrolului ar fi facut acelasi lucru in zona si nu numai? ce sa mai zic de cei care au in apropiere combinate petrochimice sau centrale termice? ce sa mai zicem de cei din oltenia unde se exploateaza lignitul si sunt stramutati pentru a permite exploatarea? ce e prostia asta? daca putem avea sansa de a scadea pretul gazelor noi trebuie sa ne opunem ca sa vedem cum zboara gazele pe pajiste vorba celebrului mircea diaconu? si apropo de actor, iata ca fara propaganda facuta in mass media altcineva anunta strangerea celor 100 de mii de semnaturi pentru a intra in cursa europarlamentalelor si anume corina ungureanu. si pe fata asta nu am vazut in zeci de emisiuni la antena 3 sau alte televiziuni, nu s-a facut o uriasa propaganda pentru obtinerea semnaturilor, nu a fost jelita de toti moderatorii! bravo ei!

  • Mintiti –

   1. nu exista norme de mediu pentru asa ceva .

   2 . explorarea pentru gaze de sist se face prin fracturare hidraulica adica injectare in sol de apa cu substante nocive care nu sunt permise de legislatia actuala si care prezinta risc de contaminare a panzei freatice .

   3. intr-o tara ca Romania unde Ponta nu opreste nici macar defrisarile masive contrare normelor silvice si de mediu – ststul nu are capacitatea tehnica de a verifica un gigant ca Chevron pe probleme de mediu adica nu are instrumente de verificare . Efectele se vad abia in spitalele de oncologie .

 17. FAZA CU LUPTA LUI PONTA CU REGIMUL BASESCU NU MAI TINE – E DOAR GARGARA – DACA MAINE IL SUSPENDA PE BASESCU ,EU VOTEZ PSD – DAR ALTFEL NU MA LAS PACALIT DE BOGDAN TEODORESCU – LA PREZIDENTIALE SE VA VOTA PENTRU SAU CONTRA PSD – PONTA VA PIERDE CU SIGURANTA –

 18. Sa nu uitam ca astia sunt votantii de baza ,usor de manipulat si sunt cateva milioane ….fara numar . L-au plagiat pe Vanghelie,asta are experienta,de 10 ani cu ei castiga alegerile,dintr-o data la fiecare patru ani Ferentari si Rahova au procent de 90% la vot !!!!!
  Indiferent ce o sa faca PSD-ul nu o sa castige alegerile ,jocurile nu le mai facem noi demult ,e o iluzie si atat,sa va amintesc cum din pix 7.4 mil de voturi s-au evaporat pentru ca asa au vrut unii …..deci sa votam ce?!?!?!

 19. Pare o confirmare a faptului ca Madalin Voicu avea dreptate, cand spunea ca el si Elena Udrea au aceeasi etnie. Cine se aseamana se aduna ! Desi,in mod sincer,despre Cioaba,aveam o parere mai buna decat despre Elena Udrea,avand in vedere ca e pastor.Acum,a reusit sa mi-o strice.

 20. Da Ponta care pune jandarmii cu bulanele pe taranii romani de la Pungesti pentru a se lasa otraviti de Chevron – e un exemplu de presedinte echilibrat ?
  Admiratorii coabitarii Ponta-Basescu spun ca Antonescu nu este echilibrat abia dupa ce Ponta s-a cocotat pe scaunul de premier cu ajutorul lui Antonescu ?

  Cand Ponta minte public spunand ca el ca parlamentar este impotriva RMGC dar ca premier este pentru – vi se pare echilibrat ?

  Cand Ponta era rugat public de Antonescu si Antena 3 sa nu o puna pe basista Kovesi la DNA dar pana la urma a pus-o preferend intelegerea cu Basescu si Gittenstein sfidand votul anti-Basescu care l-a facut premier – vi se pare un om echilibrat sau o marioneta nesimtita ?

  La investirea securistului MRU ca premier – USL era in greve parlamentara dar singurul spargator de greva a fost Ponta care a tinut un discurs lingusitor pentru MRU desi acesta era inca sef al SIE si candidat premier desemnat – vi se pare ca Ponta este echilibrat ?

  • Bai @Plagiat, tu de fapt esti fostul @Dan, ala cu RMGC, Chevron, Exxon si restul de vrajeli, esti ala care pare ca are o fixatie psihiatrica si care se pare ca nu intelege absolut nimic, indiferent ce i s-ar spune sau explica? Tu esti fostul @Dan ala, nu?! Nebun mai esti bai vere si tu!! Iti doresc 1000 de ani de aceleasi vrajeli pe care sa le bagi intruna, la infinit pe-aici! Aceleasi. Baga.

   • tu ai o fixatie si ai carnetel cu userii de pe forum – doar un psihopat tine pontajul pe aici

    Te plateste Ponta , Chevron sau RMGC sa combați pe aici ?
    Ma bucur ca in loc de argumente iți arați neputința .

 21. partidul miscarea basulara..123 poate chiar procente…bdgdmndgb…rumunia basanaria…hha murit romania daamult tare daamult,.. a murit pana si rumunia basanoasa… plan ea de tara de stat basiti baroni tigani si de tot.sa le iau viata si votu-n ****

  • un mesaj plin de optimism ) si cam porcos scuze,nu e musai sa l afisati..
   dar nu stiu de ce simt ca e impartasit de niste milioane de romani,cati mai suntem,si ca tre sa terminam

   altfel decat cu vorba buna rusinea asta..
   ..
   cu defilarea in buiestru a ticalosilor tradatorilor de tara hotilor criminalilor cefosilor si gusatilor ce s au erijat in stat de drept ,,. dureaza de prea mult timp porcaria asta.

 22. Asa e. Clasa politica trebuie sa fie responsabila doar pentru minoritati. Majoritatea da-o-n p.m. Cam asta este politica de extrema dreapta din Romania.

 23. cand barosanii “lumii civilizate”
  au zis spre basau si restul _ “Liniste ce draq”…
  , gata, s a linistit si basau si ponta si tot.

  o alta dovada ca rumunia este un stat liber independent si stapan pe destinul sau.

  ..apropo de criza crimeii…bai frate ce activitate pe basanau!
  basau strategu de marea neagra,negociatoru pe ..probleme mari frate…te pui cu basau strategu?

  mbaaa ragrag mbbaa..

  aia il si baga in seama tare.

  ce circ,ce circ de basau si de tara,cum e basaul e si tara.

  scriu despre
  o chestiune fara de legatura direct cu subiectul.are ceva ,pt ca specimenul a fost factor cheie in disparitia Romaniei si spune totul despre judecata si evolutia rumanilor ca popor.

  eu pot sa mi inchipui pe cei mai mari criminali ai istoriei in ipostaze umane,pe hitler stalin jack da ripar videanu etc..

  de exemplu ii pot inchipui in scutece oracaind si facand kk.

  mai frate dar pe

  basanau nu pot sa mi l inchipui copil mic,ca a fost bebelus nascut din femeie ,din specie umana.

  cum facea basau cand era mic mic cu capu ala shui si mare.. din pacate ma-sa nu l-a facut in fundul curtii ..chiar nu pot sa vizualizez…
  cred ca
  arat la fel de respingator si tot asa facea ca acum,

  ragaia gros cavernos “hahaha mbaaaa mbaaaaa” incercand sa ti fure portofelul

  si se basea groaznic nonstop.deaia il si cheama asa,e trasatura caracteristica speciei lui.

  • daca vreti sa radeti si sa borati in acelasi timp,un fel de yoga..pilates.. ma rog,ar putea fi un ex la moda.

   faceti un efort de imaginatie si vizualizati cum se ciocnea basau cu udrula.
   circu dracu frate,poate exista video cu astia facute pe neve de bulangii serviciiilor din solda lui basau,ar merita sa vedem pe basanau ca un tzantzar negru incotzopenit pe udrula…si bok tinandu-le felinaru,ca era in taina noaptea

 24. Sunt de acord cu d.vs Alexph.Si eu ma numar printre cei care am urmarit o perioada emisiunile “la ordinea zilei”.Imi pareau interesesante temele abordate.Dar de ceva vreme,nu ma mai uit nici macar la sumar. Agresivitatea verbala,limbajul si chiar atacul la persoana in unele cazuri,inclusiv politizarea emisiunii in favoarea liberalilor mai dezgustat.Nu sunt angajat politic si imi plate sa urmaresc dezbateri corecte,in care oamenii isi exprima liber parerile si nu trebuie sa exprime parerile moderatorului.Eu si sunt multi ca si mine,vrem sa vedem dezbateri decente si sa imi formez singur o parere,sa gandesc asa cum spune d.l Razvan Dumitrescu,subiectiv.Dar se pare ca astfel de emisiuni se adreseaza doar acelor telespectatori carora le plac scandalurile.Mare pacat ca ganditi asa.Postul are emisiuni in care se prezinta uneori lucrurile cu care nu sunt de acord.Dar imi face placere sa vad o dezbatere si sa trag eu concluzii si sa vad daca eu am gandit corect sau nu.Si acum despre sustinerea pmp,de catre romii lui Cioba,ar fi bine sa ne spuna daca le va oferi regilor functia de viceprimministru, iar analfabetilor,lor posturi in guvern asa cum a cerut Cioaba.Dupa oameni fara studii in parlament,pusi sa voteze legi si sa stabileasca directii de dezvoltare sau sa doarma in parlament pe banii nostri,poate vom fi condusi si in guvern de indivizi inculti,dupa chipul si asemanarea lui udrea si basescu.Pe mine nu ma intereseaza ce etnie e,ci daca e “om” in primul rand si daca e competent pentru postul pe care il ocupa.Vom trai si vom vedea,insa cel mai repede va fi la alegerile europarlamentare.

 25. EBA ne minte privindu-ne viclean(baseste !)de sub marele ei breton. Sunt convins ca nu a strans cele peste 100.000 de semnaturi. Nu avea cum sa le stranga din moment ce relatiile cu PDL se racisera, iar Monica Iacob Ridzi nu mai e pe aproape….
  Iar partidul….cacareaza, fiind asa de mic, nu-i poate garanta reusita si se teme de marele esec….
  Deci: EBA nu are semnaturile si nu are garantia ca PMP ii asigura reusita pentru un nou mandat….Totul este un circ besescian…

  • da,bine zis,privirea baseasca.va ramane in istorie si inteleptii academicieni tre sa puna expresia in in dex alaturi de basau..privire de animal parazit prost si tupeist.mm lui de popor ruman ca majoritatea au privirea baseasca

 26. Heleno! te-ai folosit si pana acum de voturile tiganilor si nu iai ajutat cu nimic (tu si PDL). Crezi ca acum cand ai zburat la pmp ii mai poti pacali ?

 27. Dle RADU TUDOR poate faceti duminica o emisiune PUNCTUL DE INTALNIRE incendiara(cu invitati ca prof ILIE SERBANESCU ,prof ATANASIU si ACAD DINU GIURESCU …si altii care cunosc “PROBLEMA ARDELEANA”)si anume despre retrocedarile ilegale din ARDEAL si ..SCOPUL FINAL AL ACESTOR RETROCEDARI.
  Am vazut aceste aspecte INCREDIBILE pe un alt post TV(dar care n-are REITINGUL dvs si deci impactul este minor!!!!!).S-a vazut ca totul s-a inceput in 1999 cand un judecator (coincidenta din MIERCUREA CIUC) a acordat statut executiv si de mostenire organizatiei “STATUS ROMANUS CATOLIC” care a beneficiat astfel de retrocedarea IN ARDEAL a zeci de cladiri de patrimoniu,zeci de mii de hectare de teren,zeci de mii hectare de paduri.Si astazi sunt pe rol cereri pentru zeci de scoli,licee,spitale…din ARDEAL(dintre care si UBB-Cluj) si deasemeni terenuri si paduri.Toti l-am tratat acum 15 ani pe FUNAR ca pe un “saracut cu capul “si “extremist” dar vedem ACUM/ASTAZI ca tot ce-a prevazut (privind planul revizionist al UNGARIEI/UDMR ) s-a infaptuit INTEGRAL.
  Planul UNGARIEI (care a pierdut ARDEALUL cf TRATATULUI de la TRIANON datorita celor doi “P” adica POPULATIE si PATRIMONIU) este ca sa obtina in viitor un “TRATAT DE LA BRUXELLES” prin care ARDEALUL sa ajunga UNGARIEI(tot cu ajutorul celor doi “P”)
  Iar in acest scop vor sa dovedeasca ca au in ARDEAL peste 50% PATRIMONIU(deci aceasta actiune de retrocedari”ilegale”) si peste 50% populatie de origine maghiara(aceasta lucru va fi realizat in maxim un an de zile fiindca toti mai multi romani din ARDEAL primesc cetatenie maghiara…dubla cetatenie…).
  Iar pentru declansarea acestor actiuni de revindecare a ardealului(recensaminte,REFERENDUMURI LOCALE) UDMR are nevoie doar de numirea de prefectii maghiari in judetele cunoscute (prefectii romani s-au opus pana acum la astfel de actiuni),lucru se pare acceptat de PONTA.
  Doamne fereste, sa citim pe viitor, in istorie, ca aceasta guvernare PONTA(PSD,UNPR,UDMR) a contribuit decisiv la pierderea ARDEALULUI.
  Daca veti trata IRONIC aceasta problema atunci veti decadea din statutul acordat de ROMAN GET BEGET la statutul de ….coada de topor ,ceace m-ar durea cumplit.
  Aceasta problema este de milioane de ori mai importanta ca problema basescu(va pleca in cateva luni) sau problema ANTONESCU(a ajuns in OPOZITIE si deci s-a reusit eliminarea lui din joc….poate chiar cu sprijin UDMR/PSD/ANTENA).
  Cred ca ar fi o mare placere pentru ardeleni sa poata privii o asemenea…EMISIUNE de mare interes.

  • Subscriu.Mi-a fost greu sa urmaresc aceasta emisiune….este cumplit ceea ce se intampla, cu acordul autoritatilor. Aceasta este adevarata drama a Romaniei…dispare incet,incet iar cand ne vom trezi vom fi sclavi in tara nimanui. Incep sa cred ca circul din fiecare zi este praful in ochi ce ni se arunca intentionat pentru a nu vedea cum ne dizolvam va natie.

 28. Dl. Radu Tudor,

  Pana la urma, noua romanilor ni se vinde de catre media si de politicieni, un scenariu extrem, extrem de prost! Este scenariul acesta al competitiei politice intre formatiuni, cu lupta politica dintre partide, PDL contra PSD&PNL, PMP contra tot, acum PNL contra PSD, Steaua contra Dinamo etc. Pana la urma, dandu-ni-se in permanenta ca aici trebuie sa fie neaparat ceva contra altceva indiferent de faptul ca suntem toti romani, ni se vinde si ni se inoculeaza subconstient dezbinarea. Ni se induce subliminal ca indiferent de situatie, trebuie neaparat sa ajungem la un context de ceva contra a altceva etc. Pana la urma, de ce asta?! Ultima data nu eram toti romani? Sau mai exact, daca tot timpul trebuie sa fim unii contra altora, atunci cand, in ce context putem ajunge si noi sa consideram ca ar trebui sa fim impreuna?!

  Pana la urma, de ce zilnic, pe toate caile ni se vinde si ni se inoculeaza zilnic dezbinare?!

  Paradoxul e ca dupa ce se face asta, tot noi romanii aparem si ne plangem ca nu suntem uniti d-le, ca se duce dracului totul in tara asta, ca ne-am vandut tot contra comisioane grase, ca nu ne intereseaza pe unii de altii, binele public, nu suntem empatici, suntem dezbinati si cate si mai cate! Am zis si continui sa zic, noi romanii suntem o natie paradoxala! In mod normal, daca nu putem fi considerati bolnavi mintal ca natie, la un mod global, in tot cazul putem fi considerati cu lejeritate ca suntem o natie de tampiti! Pentru ca ce sa vezi, din afara asa se vede, adica daca te uiti de-afara, asa pare! Sa traiti!

   • Pai nu ne mai imbarligati intre noi, ca suntem toti romani la baza, nu ne-am nascut stelisti sinamovisti, PSD-isti, PNL-isti sau PDL-isti. Ne-am nascut toti in pielea goala si atunci cand ne-am nascut, s-a intamplat pe teritoriul tarii noastre. Deci eram in principal in pielea goala si eram romani! Abia dup-aia ne-au pus numerele de la tricou pe spate si au zis ca suntem dintr-o echipa sau din alta! De ce sa fie ceva contra ceva? Nu putem fi toti singuri impotriva tuturor?! Rapid Giulesti.

  • Aveti perfecta dreptate. Nu este suficient sa schimbi canalul pentru ca nu prea exista alternative, este necesar sa iasa la lumina oameni noi,cu conceptii noi, care sa ne reprezinte cu adevarat si sa schimbe cloaca politica actuala, formatori de opinie cu viziune si un dram de patriotism.

 29. PS. Tare mi-e teama ca “reusita” feseneul dnului ILIESCU cu regii romi si cu termenul “rom” va reusi sa faca/sa continue (dupa regimul basescu-boc) si PONTA cu UDMR/USD adica retrocedari MASIVE si ilegale in …ARDEAL(care vor duce implacabil la pierderea …ARDEALULUI).
  S-a vazut deja ca va fi IMPOSIBIL sa scapam vreodata de “asa zisii regi/romi” si tot asa va fi imposibil sa stopam ACUM/ASTAZI(cu UDMR la …guvernare) aceste …retrocedari din ARDEAL.
  Se va vedea ca ambele …proceduri/fapte (ale lui ILESCU/PONTA) vor fi …ireversibile.
  Asa incat niciodata un politician patriot …nu va ajunge presedintele ROMAMIEI ca sa STOPEZE aceste …RELE/ILEGALITATI… care au distrus poporul roman.Cand apare unul la orizont si este banuit de corectitudine si patriotism( gen Antonescu) imediat este …desfintat de SISTEM cu sprijinul nemijlocit al massmedia(presa,televiziuni).
  Am revenit dupa sute de ani la …colonia fanariota romana unde sistemul/”seful” pune presedinte la SENAT pe cel care este un tradator de partid ,dar asigura ma multe beneficii(mai mult pesches..mai multi argini precum ..IUDA).

 30. Nici nu se putea ca Udrea sa fie la alt nivel, deci singurul summit la care putea participa era, evident, cel cu Cioaba. Sefii tiganilor, imbogatiti peste noapte, vor face propaganda printre membrii comunitatii pentru a le spune cu cine sa voteze. Si dupa asta saracii vor ramane tot saraci si cei care-i reprezinta tot bogati. Iar problemele de inadaptare vor continua…dar ce mai conteaza. Cat despre Elena Basescu, avand in vedere ca in calitate de fiica presedintelui a reusit sa ajunga in Parlamentul European, acum la incheierea mandatului tatalui adopta o atitudine potrivita cu noua situatie. In functie de reusita PMP la europarlamentare si de chemarea lui Basescu la conducerea acestui minipartid reapare ea, nu aveti grija. Fata asta se tine de politica la fel ca raia de om. ( scuze dar alta comparatie nu mi-a venit in minte).

 31. 25/03/2014
  Cui Ne Lasi Tu, EBO ???
  Filed under: Revista presei in versuri naive — Marcus @ 12:17 Modifică

  E tricoloru’-n berna si-i arborat afara
  In timp ce doliu sumbru e decretat in tara.
  Bocesc romanii-a jale cu lacrimi mari si grele
  Decizia lui EBA de-a renunta la stele.

  Ea nu vrea azi procenturi sa fure de la PAMP,
  Partid nou, in formare, mosit de taxu tamp.
  Ci vrea cacu puterea-i de-o lume cunoscuta
  S-ajute camarazii azi angajati in lupta.

  Cu Nutzy langa dansa, in cuget si simtire,
  Gandeste de sub freza la noua devenire,
  Cand dupa lupte grele, pe ziduri si-n transee,
  Va reusi cu PAMP-ul s-ajunga la putere.

  Asa ca tu, romane, ce azi jelesti a moarte,
  Priveste spre-nainte, nu te-afunda in noapte,
  Caci viitorul tarii, desi e rupt la blugi,
  E-n mainile EBUtzei s-ale lu’ taxu slugi.

 32. Cele doua reprezentante ale PMP sunt dupa gustul lu’TATA adica….. ALBA -NEAGRA sau…. si mai explicit……BLAK AND WHITE…….

 33. Florin Piersic este comentat azi cu niște vorbe de duh. Nuțica , giugiulește și ea săraca bîrzoiu la Cioabă …!

 34. Daca au ajuns sa se sustina cu ei,sa ramana numai la voturile clanului Cioaba.Aschia nu sare departe de trunchi.

 35. Domnule Tudor , Eu personal va stimez si urmaresc emisiunile dvs. Daca considerati ca acest partidulet pmp va castiga ceva alaturi de tiganii tarani va inselati amarnic , Dvs trebuie sa va informati foarte bine in legatura cu toti tiganusi smecheriti din Romania , Peste noapte toti au devenit Politiceni si Vrajeala { Lasa ba’ daca vreti voturi aici la Sibiu veniti la Cioaba …. NU EXISTA NICIUN VOT PALPABIL AL TIGANILOR DIN SIBIU – EXISTA VRAJEALA MULTA TIGANEASCA asa ca Laso’ in Cocarul nostru domnule Tudor.

 36. Gata cu ţiganii,
  S-au emancipat,
  Nu mai dorm pe rogojină,
  Că au şi ei pat.
  Că Elena Udrea
  E cioară de-a lor,
  Ştie toată lumea,
  Ea, “jurist” fiind,
  Trage spre STABOR!

 37. Sint batran ca sa scriu urat despre cineva, dar pot sa scriu despre acel cineva cea ce gandesc.Va spun ca cea mai iubita de presedinte doamna Udrea daca ajunge la putere va sapa Romaniei o groapa din care Romania nu va iesi decat peste o suta de ani chir mai mult si asa ne trebuie o suta de ani sa ne aliniem celorlante democrati din Europa cu groapa care o sapa dansa am ajuns la doua sute de ani

 38. Domnule Tudor , Tiganii din Bucuresti au o rugaminte la dumneavoastra : Va rugam sa nu mai asociati numele Cioaba cu etnia tiganeasca din Municipiul Bucuresti , Asa pentru cultura dvs. despre etnia romilor la nivel national si occidental – Pentru smecherii Bucuresteni nu exista Cioaba – Draghici – Bercea – Noi tiganii adevarati nu acceptam TARANI.
  Daca vreti sa intelegeti bine , daca nu ramaneti cu Cioaba Tiganul -Taran care valoarea lui este de 160 voturi pentru Elena Udrea si Damian Draghici este sugatorul lautar Unpr-ist sa nu mai discutam de alt lautar Psd-ist care suge de la Partida Tiganilor s.r.l.

Leave a Reply