Aflata in arest, Elena Udrea se caieste si cere iertare pentru mizeria creata impreuna cu Basescu :

“Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.
Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.
Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor.”

 

12 COMMENTS

 1. Accept scuzele….dar consecintele (si asta imi doresc din suflet) sa le porti pe deplin. Sa fii judecata corect, si intr-adevar pentru faptele care le-ai comis, nu pentru “umflaturi”. Sunt curios, sa vad cum va continua treaba.

 2. Aţi dorit să tăiaţi capul ficărui cetăţean prin orice metodă de denigrare, tot prin lege i-aţi luat mai toate drepturile inclusiv dreptul de a se apăra, punînd în codul civil şi penal o limită la judecarea proceselor şi reaua ori buna credinţă, reaua credinţă fiind luată în considerare în orice proces şi în baza acesteia: reaua credinţă, mulţi au rămas fără drepturi! Nici să nu te auzim jelindu-te! Acolo să stai pînă-şi vor recăpăta drepturile cetăţenii, în orice caz, toate hotărîrile sunt definitive şi irevocabile, aşa că…concluzia o tragi tu Udrea.

 3. Deci, prietena lui Bogdan Chireac(prieten, la rându-i, al Antena 3) își cere sieși scuze, să-nțeleg. Ea nu, nu prezintă scuze, cum s-ar părea la prima vedere, boborului :
  1. pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea,
  2. pentru că ani de zile a apărat sistemul şi nu a înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democrației,
  3. că le-a ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-a negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor.
  Este o recunoaștere lunecoasă, tipic băsistă aidoma celei făcute de cel care a protejat-o 10 ani și anume că ”nu a lovit copilul nici cu pumnul în față, nici în plex”

 4. cine esti tu ca sa ignori sau sa consideri dreptul oamenilor de a fi nevinovati sau vinovati. Cum ai aparat tu sistemul, asta sa spui – bine, poate nu acum, dar mai stai la sobolani cateva luni si incepi sa spui. Da, sistemul este oribil, dar il vreau eradicat dupa ce gusti, tu si basaul ala infect, toate binefacerile sale. La cat mai multi ani parnaie, sper sa te urmeze basaul. Nu ma astept ca institutiile slugi sa ancheteze pe cineva pentru tradare de tara, dar pt mici porcarii economice tot as vrea sa stati dupa gratii niste ani. Ah, si sa ramaneti in chiloti dupa ce vi se confisca averea. Iar la tine, ramasul in chiloti nu pare o priveliste prea promitatoare.

 5. Cam tarziu si nici macar nu i se poate gasi o scuza in vorba aia cu “mai bine mai tarziu decat niciodata!”. Sa se bucure acum de binefacerile unui sistem creat de ei adica “Cine sapa groapa altuia singur cade in ea”!

 6. Politicile si raptul basist au ucis nu democratia ci persoane in numar suficient tuturo basistilor pentru condamnare de 25 de ani.
  Normal ca incearca sa produca “oboseala”cind amenintind cind plingind cind scuzindu-se.Mafia nu are nici o scuza pentru tot ce a mutilat si furat in tara romaneasca.Judecarea mafiotilor intirzie din cauza complicitatilor care trebuiesc disectate cu precizie de chirurg spre a nu se accidenta facatorii de dreptate.!

 7. Scuze isi cerea cu adevarat daca se referea la persoane identificabile.Astea sunt vrajeli ca sa se mentina in atentia media.
  Apropo ce relatie este intre regina si tenismena, cea din urma prea o lauda zi de zi cat de frumoasa este dupa fiecare vizita, asta dupa ce ii aduce niste flori ?
  Pare sa fie ceva serios acolo, avand in vedere ca niciun barbat n-o viziteaza 🙂
  Sa fie oare o relatie neortodoxa, tenismena parca este necasatorita?! 🙂

Leave a Reply